Фест Гощанського району з лову риби на поплавок

фестивалі та різного роду тусовки
Аватар користувача
ANDROID
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 328
З нами з: 11 січня 2008, 01:00
Телефон: 098-061-63-37
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Фест Гощанського району з лову риби на поплавок

Непрочитане повідомлення ANDROID »

Положення
про проведення Фестивалю Гощанського району
з лову риби поплавковою снастю
1. Цілі і завдання.
Змагання проводяться з метою:
• розвитку риболовного спорту в Гощанському районі;
• пропаганди здорового способу життя та популяризації риболовного спорту.

2. Організація і проведення змагання.
Загальне управління підготовкою та проведенням змагань виконує Спілка рибалок-любителів «Гощанець», Гощанська селищна рада та Яковишин Андрій Сергійович.
Безпосередньо проведення змагання здійснюється суддівською колегією, згідно справжніх правил спортивного рибальства та цього положення.

3. Терміни і місце проведення змагань.
Фестиваль Гощанського району з лову риби поплавковою снастю проводитися у квітні 2017 року.
Місце проведення: став в смт Гоща Гощанського району.

4. Учасники змагань.
Змагання проводяться в особисто-командному заліку – команда 2 чоловіка. До участі у змаганнях допускаються всі охочі, віком старше 14 років.
Максимальна загальна кількість учасників фестивалю – 60 чоловік.

5. Регламент змагання:
02.04.2017
7-30 - Жеребкування;
8-00 - 1 постріл Вхід в зони;
8-25 - 2 постріл Стартовий закорм;
8-30 - 3 постріл СТАРТ;
12-25 - 4 постріл 5 хвилин до фінішу;
12-30 - 5 постріл ФІНІШ, зважування;
13-30 - Шикування, нагородження переможців.

6. Спортивна ловля риби річної поплавковою вудкою.
Ловля риби проводиться однією вудкою, оснащеною одним одинарним гачком. Довжина вудилища, вага і форма вантажив і поплавців довільні. Грузила повинні розташовуватися на волосіні вище гачка. Дозволяється оснащувати вудилища пропускними кільцями і котушками. Кількість запасних вудлищ і снастей не обмежується. Забороняється лов на донку, тобто з грузилом, лежачим на дні із застосуванням поплавця або без нього; зі спливаючим повідцем або з вільно плаваючою підводною частиною оснастки; на блешню, штучні мушки. Не дозволяється перевантаження поплавця (вага на оснастку, розташованої нижче поплавця, не повинна перевищувати його вантажопідйомності). Довжина вудилищ обмежується - до 13 м.
Ділянка берега ділиться на дві зони відповідно до кількості спортсменів. Зони, у свою чергу, розбиваються на сектори за кількістю спортсменів у зоні.
Будь-яка підготовка снастей та іншого спорядження забороняється до сигналу «Приготуватися». За сигналом «Приготуватися» спортсмени займають свої сектори і починають підготовку до лову. Надавати їм практичну допомогу в підготовці місця змагання, снастей і прикормки забороняється.
Додаткові снасті, а також насадка і підгодівля можуть бути передані спортсмену через суддю-контролера до сигналу, що дозволяє почати пригодовування.
За другим сигналом (за 10 хвилин до старту) дозволяється почати пригодовування. Спосіб закидання і форма підгодовування - довільні. Для підгодовування забороняється користуватися годівницями або іншою упаковкою.
Після третього сигналу («Старт») і до кінця змагання підкормлювання дозволяється лише невеликими за обсягом порціями підгодовування довільної форми. Кількість прикормки, що закидається повинно уміщатися в стислому кулаці. Виготовлення грудок підгодовування здійснюється тільки однією рукою, без використання упору (відро, підставка і т.п.). Дозволено закидання прикормки лише однією рукою або за допомогою портативної рогатки, яку можна тримати обома руками. Прикормка має бути сформована і закинута без яких-небудь пакувальних пристосувань.
Спортсмену дозволяється застосовувати прикормку і насадку природного походження. Насадка і прикормка можуть бути пофарбовані і просякнуті пахучими речовинами. Забороняються приманки, що містять живу або мертву рибу, а також ікру риб. Забороняється застосування наркотичних і одурманюючих рибу речовин.
При закиданні прикормки спортсмену дозволяється тримати вудлище в руці або класти на берег, на воду або на спеціальні тримачі, не виймаючи снасть із води. По закінченні тренування і турів змагань викидати у водойму залишки прикормки забороняється.
Під час змагань спортсменам дозволяється користуватися платформами, максимальні розміри яких 1 х 1 метр. Платформи повинні розташовуватися в одну лінію за рішенням суддівської колегії поза водою або частково у воді. Поруч з основною платформою можуть бути встановлені додаткові платформи, призначені для допоміжного устаткування і матеріалів. Користуватися підсаком дозволяється лише самим спортсменам. У своєму секторі спортсмени повинні пересуватися по можливості безшумно, не привертаючи до себе уваги.
Фотографи та кінооператори мають право входити в нейтральну смугу, лише з дозволу спортсменів і суддів сусідніх секторів.
За сигналом, що сповіщає фініш, спортсмени припиняють ловлю і залишаються на місцях лову (в секторі) до прибуття судді-контролера за уловом. Підходити спортсменам один до одного до закінчення збору улову забороняється. Риба, що дістається з води після початку звучання цього сигналу, не зараховується.

7. Визначення результатів.
Визначення результатів проводиться відповідно до діючих правил спортивного рибальства.

8. Нагородження переможців.
Переможці та призери в особистому заліку нагороджуються медалями, дипломами та цінними призами.

9. Фінансування.
Фінансування підготовки місця проведення фестивалю, придбання дипломів та призів для нагородження переможців відбувається за рахунок організаторів та спонсорів.

10.Спонсори змагань: Компанiя «Flagman Україна» та магазин «Нептун» (смт Гоща).


Контактний телефон: 098 611 55 53 – Андрій Яковишин
Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

Re: Фест Гощанського району з лову риби на поплавок

Непрочитане повідомлення stal1n »

38 учасників, нічого собі. Круто, молодці!
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей