Глинськ

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
Серёга
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 12
З нами з: 17 грудня 2016, 00:04
Контактна інформація:

Re: Глинськ

Непрочитане повідомлення Серёга »

Всім привіт!
Після робочого тижня, 19.05 вирішено було поїхати на рибалку. Довго не думаючи місце було обрано швидко, не далеко від міста та й в прошлому році не поганий був виїзд, вирішили з товаришом спробувати гарне місце та став в Глинську.
Власник як і в попередніх роках Славік 0673553155 зустрів привітно, посадив в замовлене місце, а саме 5 пірс, вартість як і в попередньому році 200грн.
18-00 прибули на став, заміс прикормки, розклалися, і повний вперед. Ловля відбувалася карповими оснастками(волосяна оснастка) + фідер флет метод. По прикорму карп про клубніка та слива + біг фіш, на флет пробував спеції та халібут.
До вечора тишина, жодної покльовки, але риба активно себе поводила, викидання гарних особин дуже радувало :)
З потемнінням розпочали ставити палатку, готувати вечерю та чекати)
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
До 00-00 жодної покльовки, між посиденьками нічний закорм, перекинули все і я орієнтовно 00-30 пішов кимарнути, товариш залишився грітися біля вогнища та чекати :smilefish:
Прокиинувся 0 5-30, товариш активно вже займався заміною оснасток. Як виявилось він цілу ніч просидів біля вудок. Розказав мені що вночі прийшов до нас на пірс рибалка який сидів через декілька пірсів (місцевий), і розказав багато цікавого :ne_ne_ne: :co_ol:
Виявляється що на вихідні починаючи з пятниці власник на постійній основі приспускає рівень води (гамнюк), щоб менш клювало. Вся крупна риба стоїть та клює під корчами або ж в самих корчах, виключно вночі, або зранку, на протязі дня поокремі покльовки відбуваються, але дуже рідко. Клює дужжже добре на горох!
На ранок дав рекомендацію ставити добрі старі вбивці карася та ловити підлящика та карасі, оскільки карп зараз клює дуже слабо, хоча на ставку є дуже гарна риба! Я спочатку до вбивці карася віднісся не дуже, але коли товариш почав *тягати* гарні підлящики, я все таки дістав вбивць карася+заміс біг фіш та часник, на гачку опариш, і почалася рибалка :ya_hoo_oo: ))), ну і класичний фідер теж приймав участь у ловлі!
Загалом зловив біля 2кг підлящиків, декілька гарних карасів, приблизно 1кг в сумі, та на фідер на опариша зловив карпика орієнтовно 800грам.
Процес ловлі тривав з 7-00 до 11-00.
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Загалом риболовлею задоволений, обовязково приїду ще, але вже за трофеєм!
Рекомендація: Сідати на 5,6,7 пірс, завозити корабликом або лодкою під самі корчі, докинути тяжкувато, з цих пірсів приблизно 150м. З цих пірсів при покльовці найлегше вивести крупну рибу на чисту воду, щоб успішно її дістати, тому що карп як клює відразу тягне в корчі і заплутує або рве оснастку і допобачення, те саме сказав і місцевий житель. Ну це особисто моя думка.
Всім НХНЧ!
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей