озеро Засвітське

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

озеро Засвітське

Непрочитане повідомлення stal1n »

З велосипедом на озеро Засвітське

Компаньйони: відсутні.
Погода: з великою швидкістю пролітали низькі чорні хмари на фоні блакитного неба. Температура +20 з самого ранку.
Рівень води: норма.
Час ловлі: 05:30-07:30.
Місце: північна сторона озера.
Вартість рибалки: тут рибалити безкоштовно.
Зловлено: в основному плотвиця.
Наживка: опариш, пробував і на хробака - не клювало.
Прикормка: FishDream ріка на пополам з землею з кротовні + атрактан Sensas Gross Gardons.
Снасті: фідер.

Я дуже люблю кататись на велосипеді. І подорожі у незвідані місця також люблю. А коли ці дві справи поєднуються, то моєму щастю немає меж. Минулого року я здійснив таку подорожу озерами Волинського Полісся, про що вже писав тут, ось мій звіт: https://rivnefish.com/reports/367/Volynske-Polissia--11-13-06-2016

Цього ж року ми вирішили махнути вже по нашому рідненькому Рівненському краю. Перша наша ночівля відбулась саме на озері Засвітське, неподалік села Млин.

Зображення

Добрались ми на місце у цілковитій темряві, оскільки були тут перший раз і нічого не знали, то відразу Фіат Добло(в якому і були всі наші велосипеди для подорожі) застряг у піску, то ми мали пригод з його буксуруваннями. Але до всього відносились з гумором, тому все пройшло добре. Вечірні посиденьки біля багаття тривали до другої ночі. Хлопцям добре, вони собі хропіли до дев'ятої ранку в наметах, а от я вже о четвертій тридцять не зважаючи ні на що був на ногах. Я просто не міг пропустити можливості порибалити у такому казковому місці.

Погода була трохи дивною, ніби й найспекотніші дні літа, але сунули низькі швидкі хмари. Місяць зовсім молодий. Місце для мене абсолютно незнайоме, тому вирішив нічого не мудрувати, а знайти комфортну точну в межах зручної досяжності і годуватись простим кормом.

Годівниця падала на рахунок 10. Оце то глибина! 0_o

А вода неймовірно чиста, видно просто все дно біля берегу, і рибка там також плавала. Я пізніше задля розваги кидав туди комочки прикормки і зібрав чималу зграйку :)

Зображення

Мені так випало, що на місці, де ми стояли з ночівлею, був кимось побудований маленький причал для човника. Тому я фідером ловив прямо з нього. Покльовки не забарилися і я почав тягати тутешню плотвичку. За ті дві години, що я мав у своєму розпорядженні перед виїздом велосипедами у мандрівку по Поліссі я встиг насмикати два десятки риб.

Зображення

Озеро надзвичайно сподобалось. Тут дуже затишно і гарно. Мабуть взимку тут дуже класна риболовля.

Ну, а відразу після цієї риболовлі ми далі тиснули педалі. Доїхали цього ж дня по пісках, болотах і бруківках аж на озеро Сосно. Про мою риболовлю там читайте в наступному звіті :)

Цей же запис на моєму вебсайті зі всіма фотографіями: З велосипедом на озеро Засвітське
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot] і 4 гостей