оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
romanyk_y
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 10
З нами з: 18 квітня 2016, 08:54
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення romanyk_y »

Сьогодні з другом вискочили на басів кут потягать окунців. Рибалили в новому дворі з 9 до 12 години. З самого початку рибалки клювання були постійно, мені з 3 проводки посміхнулась фортуна, на гачку був кликастий мешканець цієї водойми-судак. Спокусився він на поляріса 4,5 см. на шарнірі 2 гр.. На око важив 500-700 гр.. Був відразу втоплений. :smilefish:
Зображення

У мого товариша Сані справи йшли теж непогано. Була покльовка щуки на поляріса, після чого він змінив приманку, поставив кейтеч swim impact, і почав успішно ловити полосатих матросів.
Та як тільки почав іти дощ, справи погіршились, клювання стали рідкими та не впевненими, згодом рибка взагалі перестала клювати, і ми вирішили змінити місце лову, і спробувати рибацької вдачі на СІЗО.
На новому місці почали експерементувати, і підбирати ключик до місцевих ненажер. Це не заняло багато часу, дуже швидко проявив себе Vagabond Air Bait на грамовому шарнірі. Рибка знову почала стабільно покльовувати. Я вперся в робочу приманку, і почав ловить окунів, а Саня все шукав що подати місцевим аборигенам. Зупинився він на такій приманці як Tsunekichi Han Han Trailer, і через декілька хвилин він отримав ту бажану покльовку. На гачку явно сидів трофейний, як для цієї водойми екземпляр, ним виявився окунь, близько 350гр.
Зображення
Нажаль наша риболовна сесія приходила до свого завершення. Під кінцівочку отримав ще одну покльовочку, але щучка зрізала приманку.
Не дивлячись на погану погоду отримали масу задоволення від рибалки, не виїжджаючи за межі міста.
Зображення
Зображення
"На конкурс звітів"
Аватар користувача
Custo
Боєць
Боєць
Повідомлень: 229
З нами з: 19 березня 2014, 19:17
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення Custo »

Extrem fishing (перший сніг)

Сьогодні зранку проснувся під дзвінок телефону. Взявши телефон в руки, почув від товариша такі слова: поїхали на рибалку, на дворі сніжок падає, окунчик покльовує. Поглянувши у вікно та недовго думаючи, приймаю виклик та починаю збиратися! Контрольний дзвінок до Юрчика і облом - він передумав! Так як я вже налаштувався на рибалку, телефоную до іншого товариша та приймаємо рішення відвідати міське озеро! Їдучи на водойму телефоную ще до одного товариша, він також вирішує приєднатися до нашої компанії! Прибувши на місце збираю спінінг, роблю декілька закидань і розумію, що рибалка буде не легкою! Сильний вітер зі снігом , мороз -3 та пасивність окуня перетворюють рибалку на справжній екстрим, але ми не здаємося і продовжуємо виманювати неактивного окунька. Та незважаючи на несприятливі умови ловлі нам все таки вдається підібрати ключик до капризної рибки!

Зображення

Зображення

Зображення

Також отримав покльовку щуки, яка успішно перекусила 0.10 флюр :(
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Аватар користувача
Мішаня
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 102
З нами з: 12 березня 2016, 04:44
Телефон: 0961015212
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення Мішаня »

Неочікуваний трофей Басіка )))
23.11 мав можливість вийти покидати спінінгом на Басік, судя по погоді окунь мав брати. Впринципі окунь прокльовував але слабенько. Весь на пасивні приманки, зловив біля 10-ти штук і всі втопив бо карандаши хай ростуть і радують покльовками ще когось. А розукрасив сьогоднішню рибалку не очікуваний трофей, от такий красень лящ, який заважив не мало не багато 1.120. Спочатку навіть подумав що взяла зубата. Це було щось, :-) море задоволення. :nez-nayu: На спінінг дуже приємно тягнути таку рибу, фрикціон екусіми трошки поспівав у своїй тональності.... Моє знаряддя: Спінінг Мікадо з тестом 2-7, "катя" як ви зрозуміли екусіма 2000-ка, шнур нанофіл 00.8, приманка CF Polaris. Мій перший звіт на цьму форумі так що не судіть суворо, така риболовля надихнула ... Зустрінемся на водоймах Рівненщини, всім НХНЧ. ;-)
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
"На конкурс звітів"
vpna211
Ледар
Ледар
Повідомлень: 35
З нами з: 21 листопада 2010, 21:32
Телефон: 000000
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення vpna211 »

Сьогодні з 07.00 до 11.00 год. ходив з УЛ по Басіку. Було всього декілька покльовок з яких дві реалізовано (б’ють маленькі окунчики). В камиші багато риби нереститься. Рибалка вийшла неважною, але гарно провів час.
Рибалка - найкращий відпочинок в кінці напруженого робочого тижня.
And_rv
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 31 травня 2017, 08:35
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення And_rv »

Пiсля двох недоспаних дiб роботи, "одержимий своiiм трофеэм" йду з друзями вечорком на мiське озеро.
Озеро багате невеликими окунями, якими зазвичай й довольствуються мiсцевi спiнiнгарi, також попадаються судачята, щучки, й такi ще донедавна не спiнiнговi карасi, лящi.....
Водойма зустрiла нас кардинальною змiною погоди, шквальний вiтер проганяв велику отару кудлатих баранцiв неба, якi в свою чергу подекуди робили свою мокру справу на нас :-) :-) :-)
По мiж ними, сонце то тут то там встигало доторкнутися своiiми променями до земних жителiв, мов любляча мати цiлюэ дiтей перед сном.
Озброiiлися ул тай в бiй, по перевiрених точках. Перших три точки дали пятiрко спортивних окунiв. На четвертiй точцi нас застала злива, оскiльки дощовика я не мав, став пiд навишшим гiллям дерева, де насолоджувався окуньовими клюваками. Дощ йшов на спад.... На черговому викидi з дальняку, получаю не чим не примiтну покльовку. Пiдсiкаю, чую э рибка....першi ривочки, вiдпущений фрикцiон майже не спрацьовуэ.......окунець побiльше, подумав я. Пару метрiв i окунець гне калiко в калач, мабуть iз солiдарностi й фрикцiон почав подвивать.....от тодi я зрозумiв, що на тому кiнцi 0.04 нанофiла з 0.12 поводком лески сидить мiй сюрприз! За спиною товаришi почали грати в догадки: щука, судак, сом.....лящ :-) . А рибка далi давить в дно, не передаючи типового дрибiжання того ж окуня, i шалених ривкiв щуки. Пiдвiвши метрiв 15 до берега рибина вийшла в пiвводи, показавши свiй бiлий силует, всi вскликнули кааарп, сазааан, як на диво язя там нiхто не побачив :-) . Ще кiлька придонних ривкiв, то в лiво то в право i на мiлинi за 5-7 метрiв появляэться сильна з широким, сильним хвостом та немов веслами упирающимися плавниками риба........це був лин. Моэму здивуванню не було меж, руки трусилися сильнiше нiж в трудовика, на першому уроцi в понедiлок. Рибка на гачку вела себе дуже спокiйно, калiко вiдпраццьовуэ всi ривки та потяжки, ще кiлька метрiв, хвилина ейфорiii.....i я беру ii в руки, емоцiii мене переповнюють, я навiть не чую хто, що там каже бiля мене. Це мiй перший линок на спiнiнг. Спокусився на нано мiнноу в маслi на 2 грамах.
Ось така рибалочка пiсля роботи вийшла в мене на мiському озерi.
Всiм вдалих рибалок, бережiть природу!
линок.jpg
линок2.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
forest
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 168
З нами з: 27 жовтня 2014, 10:36
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення forest »

Вчора відкривав сезон човна)
Ловив лише з 17.40 до 20.00!
У зв'язку з критичною відсутністю часу, тактика була такою - три кидки і на нове місце...
Окунь був жадібний, але "стандарт"...
Зловлено близько 2-х десятків і декілька не реалізовано, навіть щось крупніше було, однак благополучно завело в зарості лілій.
Приманки на фото
Зображення

Зображення

Зображення
Зображення
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення AndreyK »

1 октября вечером после работы открывал осенний сезон на озере. Искал судака, но с ним не сложилось - поклёвок не было. Зато в 16-55 получил на судачьей точке единственную поклёвку, но по поведению рыбы не мог понять что это - не судак явно, даже подумал, может какого-то карпика зацепил случайно. Но когда наконец подвёл рыбу ближе к лодке, оказалось это была неплохая как для БасовКута щука - 3,3 кг, но длинная, так что на фото выглядит крупнее. :-)

ЗображенняЗображення

5 октября опять был на озере, на этот раз с утра и до обеда. Очень сильный ветер мешал рыбачить - проводку нормально можно было сделать только по ветру, а правильно встать на точку, чтобы бросать под нужным углом из-за ветра было очень сложно. Уже ближе к 11 утра на одной из точек удалось найти судачка - поймал килошного и был ещё сход покрупнее, и у напарника полторашка и ещё пару ударов. Но вскоре поклевки затихли, а ветер всё усиливался, так что рыбалку пришлось завершать.
Температура воды около 11-12 градусов, белая рыба уже сбивается в стаи. Осень...

ЗображенняЗображення
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення AndreyK »

В воскресенье 8 октября опять был на озере вечером после работы. Как раз был день хорошей погоды в перерыве между сильными ветрами.
В течение часа было 5 поклевок - судачок 1,1 кг, один мелкий, еще один за кило отвалился уже возле самого подсака, одна поклёвка холостая, а на следующей при подсечке лопнул узел между шнуром и флюрокарбоном. Видимо, узел был уже старый и я его вовремя не перевязал... В результате рыба ушла с приманкой. Пока перевязался по-новому - рыба с точки уже отошла и до темноты больше поклёвок не было.
ЗображенняЗображення

Зображення
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Запоздалый отчёт за прошедший месяц.
Так как в июле из-за работы не было времени ехать на рыбалку куда-то подальше, а рыбачить всё-равно хочется - то пробовал выходить хотя бы на городское озеро.
29 июня был утром перед работой, но без результата, а после работы поехал ещё раз. Только отплыл от берега - начался небольшой дождь (который потом периодически то стихал, то усиливался), но возвращаться уже не хотелось. Сначала было пару прижимов, но подсечь рыбу не удалось, а ближе к 8 вечера чёткая поклёвка - есть! По сопротивлению думал будет покрупнее, но оказался судачок 1,600. Ещё минут 15 побросал, но дождь становился всё сильнее и сильнее, пришлось возвращаться домой.

ЗображенняЗображення

В следующий раз был на озере 3 июля вечером. Погода на этот раз была отличная, но за весь вечер лишь одна поклёвка - судак 1,400.
ЗображенняЗображення

После этого был по вечерам ещё раза 4-5, но на клёв так ни разу и не попадал. :du_ma_et:
ЗображенняЗображення
Аватар користувача
xxOZ
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 181
З нами з: 24 травня 2013, 23:10
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення xxOZ »

17:30 - 19:30.
Поехали сегодня с работы чуть отдохнуть, мяса какого пожарить)) Взял с дома палку-махалку и пару блесен. Провели в целом 2 часа на озере, то жарка, то разговоры... Из них ловил 3 подхода по 10 минут. С одной точки. Обловил пару новых вертушек.
ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення

Дал коллеге помахать 5 минут - в результате еще один.

ЗображенняЗображення

Итого 4 окуня. Вся отпущена.
Аватар користувача
xxOZ
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 181
З нами з: 24 травня 2013, 23:10
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення xxOZ »

Сьогодні пару годин пройшовся вздовж берега. Вимучив одного на залізо. В колеги 0.

Зображення
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 1 гість