Гощанське вдсх. м.Гоща

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
Мішаня
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 102
З нами з: 12 березня 2016, 04:44
Телефон: 0961015212
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Гощанське вдсх. м.Гоща

Непрочитане повідомлення Мішаня »

На вихіднах 5-6 травня проходив кубок Рівненського Рибальського клубу з лову риби фідером
Ми з напарником давно запланували відвідати даний захід. Який проходив в Гощі на Гощанському водосховищі. Гарна водойма з достатньою кількістю риби. Довелося правда її відвідати лише один раз перед змаганнями, але і цьго було достатньо для загальної інформації. Нова водойма це завжди цікаво.
Отже прибули ми на водойму 5го числа в ранці на водоймі стояв повний "штиль" тільки де не де по водоймі хлюпала голодна рибка. Гарний краєвид радував око.
Не гаючи часу приступили до замішування прикормки, замішували F - корм. Перевірений на тренуванні напередодні. Прийшов час до жеребкування зон та секторів лову. Я потрапляю в зону А, напарник відповідно в Б. Бачу в моїй зоні багато досвідчених спортсменів, розумію буде не легко, але дам бій !!!
Потрапляю в 6-й сектор. Розмістив по комфортніше свою платформу. Розклав палочки шерман. Проміряв рель"єф та дистанцію лову. Вибрав три дистанцї а далі буду вибирати на якій з них залишитися.
Ось лунає сигнал старт. Починаю кормити та обловлювати по черзі дистанції. Риба є на всіх, ловлю на дальній прокльовує гарна плотва. та раптом риба пропадає, перестає реагувати на будь які маніпуляції. Ну що переходжу на супер ближню ловлю в ногах. Рибка є але дуже малих розмірів. Краще синиця в руках чим журавель в небі. Ловлю дрібноту. По зоні дивлюся як такого кльову немає, ловлю все що ловиться. Через деякий час і дрібнота перестає брати, мабуть я її там всю виловив ). Переходжу на найбільш комфортну середню дистанцію покльовки є та не досить активні та часті.
Пробую розкормити точку та підтягнути рибку, так як на цій же дистанції ловлять сусідні сектори. Кормлю, чекаю ) помаленьку підловлюю. Нарешті прийшла верховодка та стала стіною. Хоч це не моя улюблена риба, але на змаганнях не завжди приходиться виберати. Половив я її в темпі хв 40 стараючись зробити на ній хоч якусь вагу та знову вона десь пропала за 15 хв до фінішу. Так і дочекався сигналу фініш. Потім було звадування, я 5-й з 10ти в зоні з вагою 1650 негусто. Далі збори. Потім поїхали обідати. Повари тим часом поки ми ловили рибку, наварили смачного кулішу. Дізнаюся мій напарник 3-й в зоні ну це хоч щось ). По балах командою ми йдемо 4-ті з 10-ти. Але ще по переду другий тур. Ми розуміли що це останній шанс щось змінити. Зібрались з напарником поспілкувались, зрозуміли в певній мірі свої помилки. Ще прогулялися по мальовничих місцях Гощі. Тай вирушили в"язати поводки на другій тур.
Ранок 6-го страшенно хочеться спати. Але відганяєш від себе ці слабкі думки. І налаштовуєшся на заключний другий тур кубку. Перед жеребкуванням замішали свій чудо корм гранд від флагман. Жеребкування тепер я в зоні Б мій сектор 9-й. Починаю готувати своє робоче місце. Платформа чудово розмістилася на плитах. Трохі змінив тактику. Виставив 2 дистанції та дубль однієї з них. Від старту до фінішу сидів на однй дистанції. Поставив як кажуть рибу на точку і ловив, на одмому диханні підганяючи себе, щоб був результат. Таки при зважуванні результат був з вагою 3,400 я перший в зоні. Я звісно радий, що взяв зону. Радості немає меж. Іду дивитися зважування зони напарника він теж перший в зоні з вагою 2,920
Дві одинички !!!)
Після підбиття підсумків по протоколах за два дні наша команда посіла І-ше місце з 10-ти. І особистий залік відповідно: мій напарник перше, а я зайняв третє. Результатом задоволені, але є над чим працювати.
Ось так пройшли наші змагання.
Всім НХНЛ зустрінемося на водоймах. Хай рве. Експерементуйте, і ви не залишитеся без улову.
Пару фото додаю.
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Протоколи:
http://piccy.info/view3/12314821/dabdec ... a65a/orig/
http://piccy.info/view3/12314865/96a2ec ... 4c2a/orig/
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 0 гостей