ХРІННИЦЬКЕ водосховище.
ХРІННИЦЬКЕ водосховище.
30.04-02.04був в Хрінниках. Прямо з пірсу на базі на опариша ловилась відбірна верховода, плотва та густера зустрічалась рідко. Також на живця добре ловився окунь 100-300 грам. На силікон вообще нехотів , тільки на живця. За 3 години наловили 4 кг окунів
- Vetal
- Балакучий
- Телефон: 097-854-00-54
- Контактна інформація:
Хрінники
Привіт усім. Трошки запізнілий звіт. В минулі вихідні відпочивав компанією на водосховищі. Взяв "арсенал" вудок і спін та дві махові вудки. В спінінг не впирався хоч і давно мріяв там порибалити, саме ним. (Ну не моє це НЕ МОЄ, і воби, і блешні, і спін, усе є, а риби немає). Відпочивали на базі "Динамо". Прибули в пятницю вечером приблизно о 20.30, їздив з дружиною та друзями. Хлопці взяли лодку ще того вечера пятниці і попливли, мені довелось залишитись на березі і не пошкодував, бо хлопці нічого не піймали. Далі колеги повернулись, культурна програмка: шпикачки, море пива, бутери, спілкування...КОМАРІ. СУПЕРРР.....В суботу ранок підйом, вирішив випливти з хлопцями на хижака, але погода внесла свої корективи, хоча думаю не вона завадила порибалити нормально мені на спін, і до цього обірвав дві вертухі, і два шмати гуми. Далі мені накрутило бороду на катухі, я остаточно "ПСІХАНУВ" і хлопці скинули мене на берег. Взяв махову вудку і на понтон біля бази, наживка перловка, пшеничка парена, мастирка. В улові мірна плотва, підлящик, верховода. Гарних риб не траплялось, прикормка була "саляпінка" змішана з "Фіш дрім універсал". Хмари закрутило і повалив дощ, хлопці лодкою повернулись без улова. На уху я піймав. Юшку вечером зварив, вийшла на славу. В неділю вранці підйом на лодці відразу вирішив не пливти, а взяв курс на мирну рибку. І скажу що не даремно. В 4.30 був на понтоні, краса: туман, схід сонця, поплавок, рибка..... КАЙФ....Піймав пару гарних підлящиків на перловку і пару гарних плоток на горох. Відпочинок думаю вдався. Рибалив в Хрінниках вперше і сподіваюсь не останній раз. Усім НІ хвоста ні луски !!! Пи. СИ. Браки і там почувають себе добре, навіть чудово, торгують лящами і линками прямо на базі. Ехх нема в мене автомата.....
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище.
Рибалив в на Хрінницькому водосховищі в районі с.Товпижин з вечора 06.07 по обід 08.07. Ловили на лодці на руслі. Вечір 06.07 розпочався з вирубування кілків та розкладання палатки. На воду виплили близько 19-00 поки вибрали місце, забили колки прикормили та почали ловить. Одразу почала клювати непогана плотвиця від долоні до 200 грам. Спочатку ловили по дві вудки, а потім вистачило і по одній. Результат близько 3,5 кг плотви та кілька густерок. А потім вечеря Зранку планували встати в 04-00, але не склалося, встали в 05-00 зварили кави і на воду. Ще з самого ранку трохи попадала плотва, а коли почало пригрівати сонечко вона десь пропала і почала брати тільки густера розміром з лодошку, аколи вже сонце почало жарити не на шутку (12-00) то почав проскакувати підлящик 250-400 грам. В 14-00 не витримали сонця і на берег(улов близько 5 кг). Потім обід і зновуна воду. Результат ввечері аналогічний ранішньому тільки вже не попадалися залікові підлящики, але на тараньку в самий раз, і плотва почала брати коли вже сонце перестало припікати. Не буду описувати як ввечері посиділи, але встали наступного дня близько 07-00 і на воду. Кльов був такий як і минулого дня просиділи до 14-00 результат близько 4 кг. Рибалка сподобалась, як для першого разу на білу рибу думаю рибалка вдалась. Ловили на мастирку пшеницю та опариш.
Сьогодні випадково попав в Хрінники
Так як поїздка взагалі не планувалась спінінги відпочивали в дома
Заскочивши до себе на дачу та знайшовши поплавчанку вирушив на водосховище.
Поки товариш вирішував свої питання (придбання земельної ділянки) я вирішив
трохи половити плотву, але вона вперто ігнорувала мою наживку.
Пройшовши трохи по березі замітив активний жор краснопірки.
Запропонована мною манка була повністю проігнорована
Трохи подумавши, залажу в воду та дістаю пучок старого комиша з водоростями,
та трохи в ньому покопавшись знайшов кілька личинок "ЧОГОСЬ",що аж страшно
було брати в руки. І це принесло свої результати
Всього було зловлено 22 краснопірки вагою від 30 і до 250гр
Дрібна без затримки відпускалась назад.
Улов заважив 2.8кг.
Задоволення повний вагон Ось так було відкрито сезон поплавочної ловлі.
Всім НХНЧ до зустрячі на водоймах
(на конкурс)
Так як поїздка взагалі не планувалась спінінги відпочивали в дома
Заскочивши до себе на дачу та знайшовши поплавчанку вирушив на водосховище.
Поки товариш вирішував свої питання (придбання земельної ділянки) я вирішив
трохи половити плотву, але вона вперто ігнорувала мою наживку.
Пройшовши трохи по березі замітив активний жор краснопірки.
Запропонована мною манка була повністю проігнорована
Трохи подумавши, залажу в воду та дістаю пучок старого комиша з водоростями,
та трохи в ньому покопавшись знайшов кілька личинок "ЧОГОСЬ",що аж страшно
було брати в руки. І це принесло свої результати
Всього було зловлено 22 краснопірки вагою від 30 і до 250гр
Дрібна без затримки відпускалась назад.
Улов заважив 2.8кг.
Задоволення повний вагон Ось так було відкрито сезон поплавочної ловлі.
Всім НХНЧ до зустрячі на водоймах
(на конкурс)
Ловив 12.07.15 р., в сумі близько 4 годин. Розпочав з водосховища, плавно перейшов на річку за ГЕС.
Рибалка виявилася дуже цікавою, 6 порваних повідків, зловлено такі види риб: густера , плотва, верховодка, бичок, піскар, карась, червонопірка і жерешок.
Основні приманки : черв'як, перловка, пшениця.
Відразу після закорму стала плотва 100+ грам, потім затишшя, яке пояснювалося присутністю великої риби і почали тріщати повідки ( чотири на водосховищі і два на річці) .Змінюєш повідки на грубші, як результат нуль клювань (повідки 0,10 мм.).
Маленьку густеру і верховодку до уваги не брав.
Цікаве клювання відбулось на річці, а саме - карася вагою , щоб не перебільшувати за кг. , близько двадцяти см. не вистачило до підхватки, він аж горів, як я його не крутив, але повідок він порвав...
Зловлено близько п'яти кг.
Декілька фото :
Рибалка виявилася дуже цікавою, 6 порваних повідків, зловлено такі види риб: густера , плотва, верховодка, бичок, піскар, карась, червонопірка і жерешок.
Основні приманки : черв'як, перловка, пшениця.
Відразу після закорму стала плотва 100+ грам, потім затишшя, яке пояснювалося присутністю великої риби і почали тріщати повідки ( чотири на водосховищі і два на річці) .Змінюєш повідки на грубші, як результат нуль клювань (повідки 0,10 мм.).
Маленьку густеру і верховодку до уваги не брав.
Цікаве клювання відбулось на річці, а саме - карася вагою , щоб не перебільшувати за кг. , близько двадцяти см. не вистачило до підхватки, він аж горів, як я його не крутив, але повідок він порвав...
Зловлено близько п'яти кг.
Декілька фото :
2.09
8:00 - 11:00
Так как ни спин ни фидер(ловили на все что можно вообще придумать, и на что может клюнуть) ничего не принесли, а домой отсутствуя двое суток без рыбы вернуться слишком подозрительно... Расчехлил 4метровый мах и принялся ловить майонезную верховодку и красноперку. В итоге за часа 3 ок. штук 40. У друзей все аналогично.
У одно из них ночью кто-то вытянул на берег садок и наделал в нем дыр сожрав весь улов 1 числа Предположительно он
Результат Всю забрал иначе домой не пустили бы первым нагадил бы кот
П.С.
6 красноперек успешно добрались домой.
8:00 - 11:00
Так как ни спин ни фидер(ловили на все что можно вообще придумать, и на что может клюнуть) ничего не принесли, а домой отсутствуя двое суток без рыбы вернуться слишком подозрительно... Расчехлил 4метровый мах и принялся ловить майонезную верховодку и красноперку. В итоге за часа 3 ок. штук 40. У друзей все аналогично.
У одно из них ночью кто-то вытянул на берег садок и наделал в нем дыр сожрав весь улов 1 числа Предположительно он
Результат Всю забрал иначе домой не пустили бы первым нагадил бы кот
П.С.
6 красноперек успешно добрались домой.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість