Ловили на фідер і періодично практикували ловлю на спінінг з човна. Ловля на фідер в річці з такою течією, плавучими острівцями і травою - це випробування для тих хто звик рибалити в стоячих водоймах. Але трохи пристосувавшись почали по маленьку ловити. Насадка опариш з маленькою кулькою пінопласту, поводок 1 м. Клювання рідкісні, але досить великої плотви.
Перед виїздом заїхавши в магазинчик на Пролетарській біля автостанції хлопці дали на пробу їстівну гуму на окуня. Хочу їм подякувати за пораду і рекомендації.
Перед запливом звернув увагу що виходів і бою хижака немає зовсім. У будь-якому випадку я вже налаштувався по практикувати спінінгом. Закріпившись човном на протилежному березі, кидав приманку уздовж берега з проводкою уздовж обріза трави та очерету. Через брак досвіду за фактом пішло більше часу на від ціпи, перев'язки і закріплення човна, ніж на саму роботу снастю. У будь-якому випадку вдалося умовити пару окунів і одного щурёнка на приманку яку мені дали хлопці.
Все інше (воблера і різноманітна гума) - мовчало.
Тільки після реальної практики розумієш що для риболовлі в човні на такій течії потрібно готуватися трохи інакше. Але як кажуть - дорогу здолає той, хто йде.
Ось такий у нас вийшов виїзд. Сезон рідкої води закритий (напевно). До зустрічі на водоймах - друзі!
Ось такий у нас вийшов виїзд. Сезон рідкої води закритий (напевно). До зустрічі на водоймах - друзі!