Спінінг. Який кращий?Поради.

палки, катушки, жилка, шнури....
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Re: Спінінг. Який кращий?Поради.

Непрочитане повідомлення KYM »

Часом на березі ростуть дерева..., тикатися під ними з довгими шлангами також не дуже зручно, це також треба враховувати.
Я не маю достатнього досвіду з берегового твіча але схилявся би до недовгої палки все ж таки.

Особисто собі для Горині взяв 2,13 Дайву - TD-MODE 702MHFS-07 тестом 7-28гр.
(Дане спінінгове вудлище люб"язно було надане для тестування рибальським магазином САПСАН, за що особиста подяка власнику Олександру Анатолійовичу , а також продавцям-консультантам Миколі та Антону!)
Ця ж палюжка в мене іде і під твіч, як з човна, так і з берега в певних умовах. З метою видирати хижака, який намагається заволокти снасть в берегові корчі чи взагалі в траву чи корчі при ловлі з човна і т.і., кращого бюджетного девайсу поки що не зустрічав (звісно Сент Кроїкс, Дайко, Гаррік поза конкурсом але ціна...).

Не так давно Антон також випробував даний девайс на твічі в Хрінниках. 5-ти грамовий воблер досить далеко кидався навіть товстим шнуром на небрендовій катушці. На рахунку Дайвухи (в мене та Антона) на твічінговій проводці та на джиговій окуні: 1140гр, 900-800гр, трохи більше 600-грамових і немало 500-400гр і т.д. Не один із зловлених красавців не зміг перехитрити роботу бланка в момент ловлі поблизу і в саміх корчах та завести приманку зачепивши її за гіляки (тьфу-тьфу-тьфу! :) )

Робота з попером також вразила. Те що попер легший від нижньої границі тесту на шнурі Павер Про 0,15 (реальний 0,19...а то і 0,21) з Екузимою 3000 летів вражаюче далеко на відкритій від перешкод воді - це звісно добре, але те, що у вікнах в очереті я ложив приманку у вузькі проходи та між острівками трави також на значній відстані закиду - це вже дуже порадувало, влучність також в нормі!

До чого веду - бланк може добре твічити але пагано кидати, або невлучно чи бути слабким на виважуванні в певних умовах (!), а також може бути задовгим в умовах лову з-під дерев. Кожен підбирає довжину і т.п. для конкретних умов лову або ж виходить з поняття краще зручніший ніж обалдєнно твічащий і не дуже зграбний.

Фу-х..., ніби у двох словах виклав свою думку :hi_hi_hi: .
Не учи рыбу плавать!
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

KYM писав: ... бланк може добре твічити але пагано кидати, або невлучно чи бути слабким на виважуванні в певних умовах (!), а також може бути задовгим в умовах лову з-під дерев....
Кожен підбирає довжину і т.п. для конкретних умов лову
повністю поділяю!
хоча в твічі ще сам "бамбук", але вставлю 5 коп
КФ УДИ, моя перша твічева палка, користую з весни, кідає 2-5 грам супер: далеко і влучно, коротенька (на горині +), легенька, чутлива. Але слабо тримає на виважуванні: більший окунь чи щупачка, і є схованка - неможу втримати на поверхні, обов"язково продавить, і видрати звідти практично шансів 0.
Також міркую над поповненням арсеналу для перекриття більшого діапазону по тесту.
буду рад почути думки практикуючих твіч.
Rostislavovich
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Rostislavovich »

Хочу придбати бюджетну до 800 грн.палку під мдж. Довжиною максимум 2.2м цільним кінчиком не вклейкою. Хто що юзав ? Які в кого роздуми?
Hanter
Перехожий
Телефон: 063-565-27-70
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Hanter »

А ти "УДИ" не дививсь?
ВікторGVS
Абориген
Телефон: 234567
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ВікторGVS »

Hanter писав:А ти "УДИ" не дививсь?
Для МДЖ не підійде, комфортно лише грам з 4-х
Мені здаеться, що такі гроші палку мід МДЖ "табулар" Ви не купите.
Rostislavovich
Балакучий
Контактна інформація:

А на рахунок банаксів мєга чи ультра 1-7 1-8 гр. чи вони будуть лапшистими?
ВікторGVS
Абориген
Контактна інформація:

Gab писав:А на рахунок банаксів мєга чи ультра 1-7 1-8 гр. чи вони будуть лапшистими?
Поняття "лапшистий" дуже суб"єктивне. Те, що для одного видається лапшистим, для іншого вже кілок :) (Це я про себе)
Тому я б і одну і другу лапшистою не назвав би.
Але якщо Вам потрібно лише МДЖ, то і з Мегою і з Ультрою, як і в ситуації з Удами, в нижньому тестовому діапазоні буде не зовсім комфортно.
Rostislavovich
Балакучий
Контактна інформація:

Остап писав:
Gab писав:А на рахунок банаксів мєга чи ультра 1-7 1-8 гр. чи вони будуть лапшистими?
Поняття "лапшистий" дуже суб"єктивне. Те, що для одного видається лапшистим, для іншого вже кілок :) (Це я про себе)
Тому я б і одну і другу лапшистою не назвав би.
Але якщо Вам потрібно лише МДЖ, то і з Мегою і з Ультрою, як і в ситуації з Удами, в нижньому тестовому діапазоні буде не зовсім комфортно.
Маю ультру 2-11гр вона дійсно комфортна з 4гр. Мєга 1-8 некомфортна 2-3гр? Ось був у мене раніше кінгфішер мдж але він більше стояв у дома в кутку ,ним комфортно було виконувати класичну сходинку і все, робити якусь інтереснішу анімацію було неможливо. Які будуть роздуми щодо цього моменту?
ВікторGVS
Абориген
Контактна інформація:

Gab писав: Ось був у мене раніше кінгфішер мдж але він більше стояв у дома в кутку ,ним комфортно було виконувати класичну сходинку і все, робити якусь інтереснішу анімацію було неможливо. Які будуть роздуми щодо цього моменту?
Саме тому я теж не люблю вклейки :)
Ну якщо Вам не тільки потрібен МДЖ, то, звичайно можна дивитись і на Ультру з Мегой. Але однозначно, що вони будуть гірші для МДЖ, а ніж КФ мікроджиг. До речі, в моделях Ультри, є, нібито палочка і з меншим тестом, крім 1-7.
Rostislavovich
Балакучий
Контактна інформація:

А які роздуми :hi_hi_hi: на рахунок цього хлиста? як на мене то довгувата ручка і стрій не такий як би хотілося але кращий ніж у мєгі з ультрою. Палка варта своєї ціни ? http://www.e-klev.com.ua/catalog/Spinni ... article_93
Востаннє редагувалось 25 серпня 2010, 16:36 користувачем Rostislavovich, всього редагувалось 1 раз.
tohin
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Привіт. З свого досвіду: краще трішки потерпіти, підзбирати і взяти річ, а не ще один патичок, щоб потім стояв вдома у куточку.
Непоганий варіант Major Craft Crostage, п"ятеро людей що мають цю палюжку, ще жодного дорікання не висловлювали. Зацікавить, наведу конкретні приклади з практики використання. :mi_ga_et:
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Rostislavovich
Балакучий
Контактна інформація:

а яка вартість Major Craft Crostage? Да да да ... подобається цей патичок!
ВікторGVS
Абориген
Контактна інформація:

Gab писав:А які роздуми :hi_hi_hi: на рахунок цього хлиста? як на мене то довгувата ручка і стрій не такий як би хотілося але кращий ніж у мєгі з ультрою. Палка варта своєї ціни . http://www.e-klev.com.ua/catalog/Spinni ... article_93
Там реальний тест значно вищий. В принципі - це не УЛ
ВікторGVS
Абориген
Контактна інформація:

tohin писав:Привіт. З свого досвіду: краще трішки потерпіти, підзбирати і взяти річ, а не ще один патичок, щоб потім стояв вдома у куточку.
Непоганий варіант Major Craft Crostage, п"ятеро людей що мають цю палюжку, ще жодного дорікання не висловлювали. Зацікавить, наведу конкретні приклади з практики використання. :mi_ga_et:
В ультралайтових кростейджах теж вклейка. Якщо це ця палка, що продають в Сапсані, то, ІМХО, її застосування - тільки МДЖ. :)
І якщо в кутку пилився КФ мікроджиг, то пилитиметься і ця. :)
tohin
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Остап писав:
tohin писав:Привіт. З свого досвіду: краще трішки потерпіти, підзбирати і взяти річ, а не ще один патичок, щоб потім стояв вдома у куточку.
В ультралайтових кростейджах теж вклейка. Якщо це ця палка, що продають в Сапсані, то, ІМХО, її застосування - тільки МДЖ. :)
І якщо в кутку пилився КФ мікроджиг, то пилитиметься і ця. :)
Пардон, не помітив, що людина хоче без вклейки, тому як варіант можна запропонувати або Major Craft Slicer, або
Graphiteleader Bosco?
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Відповісти

Повернутись до “Спінінгові снасті”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей