Наприклад 40г-вага самої кормушкі чи з набитою прикормкою? Просто зараз дивлюсь відео Щербакових про фідер і там розповідають саме про вагу кормушок і потрібно враховувати вагу прикормкі щоб неперегрузити палку. А максимум моєї палки 60г???serseruy писав: в Хотині та на хімії 40гр вистачає.На Басіку і 20гр нормально
Фідер - загальна тема спілкування
Re: Фідер - загальна тема спілкування
- serseruy
- Боєць
- Телефон: 0509802583
- Контактна інформація:
40гр. це вага пустоЇ кормушкі но е місця де і 30гр підійде все надо пробувати на місті
Стосовно прикормкі: скількі потрібно приблизно брати прикормкі на одну рибалку скажімо з 6:00 десь до 12:00. і я планую використовувати перловку, як її правильно приготувати, що потрібно, які компоненти можливо потрібно...і в якіх дозах... 

- serseruy
- Боєць
- Телефон: 0509802583
- Контактна інформація:
Кількість прикормки залежить від величини твоїх кормушок а також від активності риби,добре клюе часто перезакидуеш значить і корма піде більше.Якщо будеш ловити на 1 фідер бери 2кг сипучого корма повино вистачитиIgor09 писав:Стосовно прикормкі: скількі потрібно приблизно брати прикормкі на одну рибалку скажімо з 6:00 десь до 12:00. і я планую використовувати перловку, як її правильно приготувати, що потрібно, які компоненти можливо потрібно...і в якіх дозах...

- Kolyan i syn
- Дослідник
- Контактна інформація:
Я майже завжди використовую кормушки вагою 40 гр.(що на озері,що на Горині,правда в де-яких місцях Горині доводиться використовувати і 60-70гр.)Повідки у мене з монолєски діаметьром 0,14 і довжиною 25 - 30см.,тільки навесні.на Горині використовую довші - 60-100см.Якщо йде полювання на карпа,то повідок роблю з нитки,під волосяну оснастку(в основному),довжиною10 - 15см.Кормушки використовую саморобні,різної ємності.І взагалі все про кормушки,прикормку і т.ін. можеш знайти на цьому ж форумі.це все вже тут описакно.
Успіхів тобі.НХНЛ.
Успіхів тобі.НХНЛ.
Дякую. Візьму до уваги!
- Roman26
- Ледар
- Телефон: +380975495736
- Контактна інформація:
Напишыть на рахунок Горины ныхто не пробував.
буду вдячнийм
буду вдячнийм
- SergeyOn
- Балакучий
- Телефон: 063-477-93-16
- Контактна інформація:
Всім привіт!
Ну раз така тут кухня, то підкажіть і мені!
Яку лєску (з бюджетних варіантів) краще ставити на фідер? (суто для Горині)
Яка фірма і де можна знайти, а то 6 шпуль треба перемотати і незнаю на яку
Шнур звичайно добре, але дорого. Тому спиняюсь на лєсці.
Жду відповідей!
Зарання дякую!
Яка фірма і де можна знайти, а то 6 шпуль треба перемотати і незнаю на яку

Жду відповідей!
Зарання дякую!

Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
берете гроші. ідете в магазин. кажете покажіть лєску для фідера щоб була мяка і не сильно розтягувалась.SergeyOn писав:Всім привіт!
Яка фірма і де можна знайти, а то 6 шпуль треба перемотати і незнаю на яку![]()
Жду відповідей!
Зарання дякую!
вас питають - на яку суму розраховуєте))? звичайно після такого питання треба уважніше до продавця придивитись)). хоча в деяких випадках вони де в чому праві. кажете -20% від того що готові потратити на лєску. і вибираєте. пробуйте завязати простий вузол, послюнити, затянути і ПЛАВНО тянути на розрив. відмотайте метр два лєскі з катушкі, подивіться яка в неї памьять, тобто пряма вона залишилась чи кільцями.
смисл такий я думаю - якщо не шнур - то 50 грн це потолок для 100 метрової розмотки лєскі. щоб була мягка, крепко НЕ РОЗТЯЖИМА, і без памьяті.
колір - не кислотний. ну і звичайно виробник бажано не "маде ін хон хіль дон"

- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
теж купував і собі і брату Formaxttearjerker писав: В мене непогане враження склалось про Formax, вже кілька років її використовую( на фідерах). Брав розмотки по 150 метрів, але на 6 шпуль можна подивитись на карпову- вона 600м
але остнанім часом з двох абсолютно незалежних джерел чув інформацію, що леска ця погана, і краще купувати іншу
хоча я сам задоволений лескою повністю, і нічого поганого не виявив при втикористанні
брату в подарунком купив отаку лесу
побачимо, як вона себе покаже в цьому сезоні
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
SergeyOn писав:Всім привіт!

Правда це не лєска а досить тонкий шнур.... під який і катуху потрібно відповідно..... других альтернатив як на течію так і на стояк зараз як на мене існує досить мало...
пи..си... лєска формакс фігня повна бо діаметр непристойно завищений...
- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
за що купив - за те й продав :(ttearjerker писав:відповідь джерел _погана_ трохи скудненька.
але думку тих людей поважаю, тому й надрукував тут. Особисто ловив на Формакс(використовував на спутніках) - жодних проблем, ніколи не відводила.

Рибу потрібно ловити там, де вона є.
саме й те хотів сказати, що жилку на фідер не варто .... і особливо на Горинь... хоча сам довгий час використовував флюро від ASSO .... але на зад вже мабуть не перейду.... в загальному підтекст такий - краще заощадити на чомусь іншому якщо є змога але в сеж таки придбати необхідну якісну річ...Мова була про жилки,а Sunline,що шнури,що жилка- самі плюси,спору нема ,но зовсім друга ціна
Спору нема, нитка рулить.
Я досі не переймаюся і ловлю на Горині на жилку.
Використовую Mikado Dino Dynamic 0.26 - прозора і ще одна від того ж Mikado - спеціальна фідерна чорного кольору (0,24).
Ці лески дуже крепкі на розрив, відносно несильно розтягуються. Що дивно, на чорну зачасту кльов покраще, ніж на прозору.
Діаметр жилки метрам фідера видасться занадто великим, але менші діаметри і набагато сильніше розтягуються, тому вибираю із розрахунку балансу : діаметр/розтяжимість.
До того ж я ловлю в основному на коротких дистанціях. Раніше використовував жилочки потоньше, то відриви кормушок і обриви оснасток, що застрягли в прибережному зіллі, були не рідкістю.
Використовую Mikado Dino Dynamic 0.26 - прозора і ще одна від того ж Mikado - спеціальна фідерна чорного кольору (0,24).
Ці лески дуже крепкі на розрив, відносно несильно розтягуються. Що дивно, на чорну зачасту кльов покраще, ніж на прозору.
Діаметр жилки метрам фідера видасться занадто великим, але менші діаметри і набагато сильніше розтягуються, тому вибираю із розрахунку балансу : діаметр/розтяжимість.
До того ж я ловлю в основному на коротких дистанціях. Раніше використовував жилочки потоньше, то відриви кормушок і обриви оснасток, що застрягли в прибережному зіллі, були не рідкістю.
- Valdus
- Перехожий
- Телефон: 0678621029
- Контактна інформація:
я ставив Mikado Dino Dynamic 0,28 в минулому році, взагалом досить непогано себе показала,Юра писав:Спору нема, нитка рулить.
мінуси - незначний ефект пам яті присутній, недосить м яка
плюси - дешева, міцна, міцна на вузлах, несильно розтягується
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей