Гільча (біля джерела св. Миколи)
- Николай33
- Бувалий
- Контактна інформація:
Гільча (біля джерела св. Миколи)
Був сьогодні, погодка бррр, вітер просто з морозом, почав рибалити о пів на восьму ранку, і до 17 години.
Зловив 4.2 кг риб, 90% карасики (на палець, такі я зазвічай випускаю, але прохання власника забирати, бо його росплодилось тьма.
карпики, амури не клювали, хоча з наживок и принад, був повний боекомплект, карасиків таких пузатих я ніколи ніде не бачив, вони як сардельки, і зовсім не рухливі, витягуеш рибку без сопротивлянь, -не цікаво..
можна списати поганий кльов на погоду і різні стихії, але основна причина, перекормлена рибка, за 3 тижні вбехали уйму корму, і був невеличкий іцендент з сторожем, ні я не моя дружина не були проінформовані що розділенний ставочок, це два різні водойми, і на одному можна рибалити , а на другому ні, - і ось зараз моя дружина почала освоювати вміння ловити рибку, і виділивши їй невеличкий фідер, з кормушкою 20грамм, вона вчилась, і при тому виходить не погано, впіймала два карпики, і одного амурчика, не рахуючи карасиків, і от близько обіда, коли перестали навіть карасики клювати, я їй запропонував спробовати на другому ставочку, це буквально через півтора метра, да і за вітром закидувати, і тільки закинула- карпик грамів 150, знов закинула, і знову карпик, це єйфорія продовжувалась хвилин 20, вона успіла впіймати і відразу випустити 14 карпіків, просто ЖОР!!, ми карпики взагалі випускали завжди, якщо вони менші за 300 грамів, а сторож прийшов, і насварився, там не можна ловити, розсадник...
Десь через дві години прийшов молодий сторож, і розказав усе, на той розсадник не хватило корму, або кормить будуть піздніше, тому там так клюе, що насадка не вспіла впасти, як уже в гландах у коропця
виходячи з сьогоднішнього опиту, зробив висновок, зараз коли у риби почався жор (осінній) потрібно відвідувати водойми безплатні, більше шансів на гарний відпочинок, і активне клювання риб, бо власники водойм, із-за дешевизни кормів гатять туди тоннами..
-якщо я помиляюсь, поправте.
Зловив 4.2 кг риб, 90% карасики (на палець, такі я зазвічай випускаю, але прохання власника забирати, бо його росплодилось тьма.
карпики, амури не клювали, хоча з наживок и принад, був повний боекомплект, карасиків таких пузатих я ніколи ніде не бачив, вони як сардельки, і зовсім не рухливі, витягуеш рибку без сопротивлянь, -не цікаво..
можна списати поганий кльов на погоду і різні стихії, але основна причина, перекормлена рибка, за 3 тижні вбехали уйму корму, і був невеличкий іцендент з сторожем, ні я не моя дружина не були проінформовані що розділенний ставочок, це два різні водойми, і на одному можна рибалити , а на другому ні, - і ось зараз моя дружина почала освоювати вміння ловити рибку, і виділивши їй невеличкий фідер, з кормушкою 20грамм, вона вчилась, і при тому виходить не погано, впіймала два карпики, і одного амурчика, не рахуючи карасиків, і от близько обіда, коли перестали навіть карасики клювати, я їй запропонував спробовати на другому ставочку, це буквально через півтора метра, да і за вітром закидувати, і тільки закинула- карпик грамів 150, знов закинула, і знову карпик, це єйфорія продовжувалась хвилин 20, вона успіла впіймати і відразу випустити 14 карпіків, просто ЖОР!!, ми карпики взагалі випускали завжди, якщо вони менші за 300 грамів, а сторож прийшов, і насварився, там не можна ловити, розсадник...
Десь через дві години прийшов молодий сторож, і розказав усе, на той розсадник не хватило корму, або кормить будуть піздніше, тому там так клюе, що насадка не вспіла впасти, як уже в гландах у коропця
виходячи з сьогоднішнього опиту, зробив висновок, зараз коли у риби почався жор (осінній) потрібно відвідувати водойми безплатні, більше шансів на гарний відпочинок, і активне клювання риб, бо власники водойм, із-за дешевизни кормів гатять туди тоннами..
-якщо я помиляюсь, поправте.
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
Re: Гільча (біля джерела св. Миколи)
.Николай33 писав: розділенний ставочок, це два різні водойми, і на одному можна рибалити , а на другому ні
Уточніть, будь-ласка, стосовно ставків. Чи можна ловити на ставу, що знаходиться навпроти самого джерела Св. Миколая (на березі ставу є залізний будинок-вагончик)? Оскільки бачив там табличку прибиту на вербі "Ловити рибу заборонено".
- Николай33
- Бувалий
- Контактна інформація:
имеено этот пруд платный, только нужно ехать в самый дальний конец, там где дом у воды, там и сторожа, и стоянка для авто, и там мини беседочки для рыбаков.Уточніть, будь-ласка, стосовно ставків. Чи можна ловити на ставу, що знаходиться навпроти самого джерела Св. Миколая (на березі ставу є залізний будинок-вагончик)? Оскільки бачив там табличку прибиту на вербі "Ловити рибу заборонено".
- SKIPERUN4IC
- Дослідник
- SKIPERUN4IC
- Дослідник
- avtoelectrik
- Бувалий
- Телефон: 0975002075
- Контактна інформація:
щось про Гільчу давненько ніхто не пише ,був там 22 та 24 числа рибалка платна 50грн ,біля ставу стоїть сморід від мертвої риби .Десь два тижні тому місцеві кажуть кормили з човнів на убой якимось протухшим насінням схожим на ріпак(мабуть як це зараз часто робиться власниками водойм -ЩОБ НЕ КЛЮВАЛО ) ,в результаті через день став був білим на поверхні море дохлого карася ,Зараз же є поодинокі дохлі особини по воді та очереті ,але клює рибка ніби її не кормили взагалі і карпики чомусь більшість бере біля самого берега і на поплавчанки на донну снасть дуже рідко., 24го ловив сам ,дружина підсаком керувала , карасів вже багато не брали .Короп там весь стандарт 500-800гр є ще тогорішні амури біля 2кг ,але дуже мало бо торішню рибу після сходу льоду кажуть виезли на смітник ,а так рибалка дуже сподобалась і мені здається що стільки риби мало де можно впіймати на теперішніх платних ставках .ю
Востаннє редагувалось 26 серпня 2010, 20:29 користувачем avtoelectrik, всього редагувалось 5 разів.
- avtoelectrik
- Бувалий
- Контактна інформація:
Більшість було взято карася а його там як кинеш прикормки вода кипить як в чайнику і, так як він там вспливав вверх пузом на очах то мені здаеться така доля для них краща та й улов було поділено по чесному
-
- Дослідник
- Телефон: 0509674615
- Контактна інформація:
Пару вопросов: 1-Гильче находится по дороге на Острог? (не удивляйся,я коренной Львовянин и в Ровно недавно)
2-народу много?
3-какую насадку использовал на карпа,карася?
4-на фидер не пробовал?
5-машину рядом поставить можно?
Большое спасибо за ответ!
2-народу много?
3-какую насадку использовал на карпа,карася?
4-на фидер не пробовал?
5-машину рядом поставить можно?
Большое спасибо за ответ!
- avtoelectrik
- Бувалий
- Контактна інформація:
Ви знаєте мені дуже цікаво їздити по ріноманітних платних ставах часом і на чималу відстань ,а там оказується ,що як не воду приспустили чи мішечків з хлоркою накидали вздовж берега чи взагалі ось так як в Гільчі просто потравили пару тонн риби ну типа щоб не клювало ,ось так і в черговий раз приїхав закинув ,наловив,само собою отримав задоволення а не відбив 50грн ,бо на снасті витрачено в декілька десятків разів більше САМЕ НЕ ДЛЯ ВИЛОВУ ,А ДЛЯ ОТРИМАННЯ ЗАДОВОЛЕННЯ,кожен це розуміє.
- avtoelectrik
- Бувалий
- Контактна інформація:
пару фоток для наглядності ... правда тут був майже ураганний вітер це видно по камишах і хвилях ,ну і звісно нульовий кльов.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
а вночі дозволяють рибалити?
завозити снасті з човника?
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
- avtoelectrik
- Бувалий
- Контактна інформація:
обмежень поки що немає,але човник там не допоможе -25 30 метрів і все далі зрізані кущі майже по всьому ставу ,я відразу перший раз чотири оснастки залишив ,а взагалі краще глянути через Google Планета Земля там фотка ставка ще без води видно і ями і бровки ....і кущі .stal1n писав:а вночі дозволяють рибалити?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей