Продовження....
Другий старт під №13 – місце просто «бомба» - з обох боків комиші. Знову чую суддю із зони «В» і далі вигукує наш «Старт». Приблизно на п’ятому закиді відчув тичок – значить рибка є. Ще один заброд в теж місце і полосатий на грамів 50 сидить на гачку. Переміщатися немає резону. Підходить Влад Вільгуцький: «Підгляну проводочку», – а я йому у відповідь: «Владе, це у тебе треба підглядати проводочку». Перекидаємось кількома словами і Влад вирішує знову зникнути, а я невдовзі беру ще одного полосатого. Здається справи у мене йдуть непогано. Абсолютно нічого не змінюю. Ці сорок хвилин промайнули як одна секунда. У садочку два хвости.
Третій старт під №2 – місце теж мені сподобалося візуально, а чи тут рибка є – зараз побачимо. Після 10 хв. полоскання сєдобки отримую чіткій ударчик – навіть паузи не зробив «завтикав», але окунь все ж таки сидить на гачку – супер – радість знову переповнює!!! Далі два обриви мене проганяють з цього місця. Вирішую перебігти у сектор №6, там де стартував на початку етапу. Покльовок немає. До кінця залишається приблизно 5 хв., підбігає Шанюкевич Віктор і тут же з третього забросу бере полосатого. Видно,що спортсмен ідеально володіє спінінгом. За дві хвилини до кінця озеро дарує мені дев’ятого хвостика – а це, відчуваю дуже непогано, так як щуку ніхто не зловив то вирішую, що я десь на передовій. Супер.
Прийшовши у табір,Саша Вронський розповів,що у зоні «А» дуже прошений окунь, ще й якийсь дрібний. Що ж, мені теж після першого етапу один попався на 12 грамів. Юра Півень відстрілявся теж непогано-значить все в цілому нормально.
Другий етап, зона «А». Стартую із сектора №5 - місце мені подобається, до води автоматично не підхожу - хай рибка не хвилюється. Ось суддя із зони «В» дав всім зрозуміти хто тут господар! І ось СТАРТ. Напрацьована методика після першого етапу ніяких результатів не приносить. Що ж він хоче? Розумію,що щось треба змінювати, адже сонечко вже активне, вранці все було по-іншому. Хтось швидко підбігає у сусідній півсектор, та із задишкою швидко робить недалекий заброс. Невстиг я і голову повернути як електронік - Міша Бєзбородов миттю дістає середніх розмірів полосатого-афігється думав що так не буває!!! А у мене повний бублик. Вирішую зміститися. Прокидаю дальнячок-нічого. Згадую слова Саші - рибка дуже прошена. Експериментую із кольором, і ось мені показалося, що якийсь риб поцікавився приманкою,але я в цьому дуже не впевнений-можливо це придонний патичок,або водорості. Підсвідомо роблю заброс точнісінько у те місце-історія повторюється, але я вже на 100% впевнений що це реальні покльовки!!! Чому ж тоді рибка не засікається??? Ставлю мориху 0.8гр.+3/4хамеліон+атрантант і цей бутерброд подаю в те ж зачароване місце. О чудо-це спрацювало!Реакція риба була миттєвою-моя теж; підсічка, і ось не можу нічого второпати-я когось тягну чи це мені так здається????? І ось риб зіскакує у польті із гачка та ховається у траві!!! Твою дівізію!!! Я зовсім нічого вже не зрозумів! ЩО ЦЕ БУЛО????? Швидко шукаю того риба а може і не риба. Суддя, бачучи цю картину, посміхається, а мені чомусь не весело - не можу знайти,боюся ще його роздушити. І тут в траві,біля самісінької руки, щось зашелестіло… Що це???... Я офігів!!! Розкривши свою лодонь я замітив риба приблизно вагою грам!!! Такого ще зі мною ніколи не траплялося. На напівпрозорому тілі темненькі полосочки підказали мені що це окунь. Відчуття радості в мить дало про себе знати – адже це все-таки 51 законний бал!!! Перевіривши свій садочок, переконався що риб звіти не втече. Далі заброси давали тільки тички і все майже у самого берега – в ногах. Вирішую щось удосконалювати адже рибка не засікається. До рук потрапляють ножиці та хвостик у маленького твістерка обрізується на половину. Цей прийом спрацьовує ось другий анчоус вже у садочку далі знову пусті тички. Експериментую із кольором на світло зелений із жовтою цяткою сідає вже більший нано братик, вагою приблизно 5 грамів. Жовта цятка працює. Діло помаленьку зрушилось з мертвої точки. Ось лунає вигук «Фініш» і у мене в заліку сім штук чудо-окунів. Зважую цих монстрів і сам не вірю що бачу – вага цих рибок просто сміхотворна проходивши поруч Міхненко Олександр здивований таким уловом неменше від мене запитує де ж я таких наколупав, відповідаю що в самих ногах. Радість все таки переповнює.
Другий старт під № 12. роблю декілька забросів і вирішую тікати до камишиків нано окунь там точно є. Зупиняюсь біля перших попавших комишів, роблю закид + легенька анімація і полосатий на 3 грамчика вже на березі. Поряд Столяр Богдан теж «вкурив» таку тактику, видно спортсмен серйозно працює на результат.
Третій старт під №1. Вирішую і тут зловити нано окунця. Із другого сектора Столяр Богдан швиденько переміщується в комишову зону а я отримую повноцінний тичок але риб на гачок не сідає. Хочеться все таки щось змінювати, так як кількість покльовок ніяк не відповідає результатам. Промайнула думка про твістер розміром ½ дюйма, але такого ще напевно в природі немає. Підрізає й на далі хвостики мансам та вимочую ще декілька маленьких ікринок з цього місця. Результат після другого етапу 11 нано хвостів!!! Це знову мене радує.
Далі буде…
Волинь Спінінг (берег) Кубку Волинської обл. 10.10.10р.
- NIK375
- Ледар
- Телефон: 0679842406
- Контактна інформація:
Re: Волинь Спінінг (берег) Кубку Волинської обл. 10.10.10р.
Спінінг - на 100% музичний інструмент!
- NIK375
- Ледар
- Телефон: 0679842406
- Контактна інформація:
Закінчення розповіді…
Настає час трішки перепочити, смачнюча уха розмови із колегами по команді. Здається справи у всіх ідуть непогано. Як казав Олег Ривак: «Якщо є КОМАНДА – то все буде ГУД!!!» я повністю підтримую такі слова, тому що командний дух – це справжня Сила!!! На третій етап ми всі налаштовуємося дуже серйозно я особисто вирішую змінити мормишку на 0.3 гр. та поставити флюр 0.12, збільшивши його довжину до 1,5 мерта, та застосовувати напрацювання які виявив на протязі другого етапу. Слова Кощука Сергія про те що треба завжди вірити в свою снасть та приманку в даній ситуації відіграють вирішальне значення. Можливо і колір можна було віднайти кращий і жовта цятка на твістері могла б бути іншою, але рибалка сильно вірить, що саме його приманка буде зацікавлювати рибку. І такий підхід, як я ще раз переконався спрацьовує!
Третій етап – зона «В». Суддя вигукує Старт за то всі перепонки цілі, але до цього звуку я вже встиг звикнути і риба напевно теж – ракети для старту просто відпочивають. Стартую із сектора №10. Перші заброси ніякої інформації не приносять, а сама приманка далі ніж 7-8 метрів від мене не залітає. На цей єфект дивлюся дійсно нормально, адже переконаний що нано - звір має відгукуватися у самих ніг. Все ж таки вирішую переміститись. На другому забросі відчув легенький «тук», на третьому також. Принципово нічого не змінюю – адже приманка і так вже є мінімальною. Невдовзі Шепель дарує такого трудового хвостика. Нарешті розмочився – а це психологічно дуже важливо. Кінець старту маю два зачотні мікро окуні. Стартую із сектору №17. Підібравшись до комишиків як котик дуже швидко зняв три хвостики, перемістившись в сектор № 18 до кінця 40-ка хвилинки добрав ще 5 анчоусів. Віталій Віжанський прекрасно продемонстрував ловлю нано-окунів своїм «пулеметом» - це виглядало просто неймовірно!!! Останній перестарт приніс до заліку ще 5 хвостиків. І ось він фініш.
Шепель як завжди всіх здивував – то Він підкидає йоршів більше 100 гр., то пропонує окуня вагою 1 гр. Спробуй тут підлаштуйся. Забарівський окунець здається бонусом. Отже третій етап приносить відчуття що я знову десь на передовій. До табору підходим із Сашою Вільгуцьким, обмінюємося враженнями. Саша розповів історію про зубату красуню, яку не вдалося приборкати адже щука сягала близько двох кг.
А ділі організатори та судді підраховують результати. Статистика, особисто мене майже валить із ніг – 3-ри одинички – це просто неймовірно – відчуття справжньої радості перехоплює дух. І ось він справжній ТРОФЕЙ вже у руках, яким я дуже пишаюся. Незнаю чи це випадковість, чи це результат експериментів, чи то так Зірки поставили на 10.10.10!.. Незнаю??? Особисто для мене всі змагання проходять як 5 хв. Дякую партнерам по команді Вронському Олександру та Півню Юрію – КОМАНДА!!!, та вітаю із Волинською бронзою!!! Дякую всім учасникам, суддям, організаторам та спонсорам цього красивого свята! Волинь як завжди на високому рівні. Щиро вітаю всіх призерів – було дуже цікаво та повчально схрестити шпаги із такими дійсно «монстрами»! Також велике дякую за вітання та теплі слова почуті від спортсменів, колег, друзів та всіх форумчан!!!
А далі дорога до дому. Dire Straits та суперовий настрій. Луцьк. Млинів. Рівне. Корець. Рідний Дім. Приємна втома. Подушка та БАХ – ХТОСЬ вимкнув світло!!!...
До нових зустрічей, всім «Ні хвоста – Ні чешуї»! З повагою Микола та КОМАНДА «Форсаж».
Настає час трішки перепочити, смачнюча уха розмови із колегами по команді. Здається справи у всіх ідуть непогано. Як казав Олег Ривак: «Якщо є КОМАНДА – то все буде ГУД!!!» я повністю підтримую такі слова, тому що командний дух – це справжня Сила!!! На третій етап ми всі налаштовуємося дуже серйозно я особисто вирішую змінити мормишку на 0.3 гр. та поставити флюр 0.12, збільшивши його довжину до 1,5 мерта, та застосовувати напрацювання які виявив на протязі другого етапу. Слова Кощука Сергія про те що треба завжди вірити в свою снасть та приманку в даній ситуації відіграють вирішальне значення. Можливо і колір можна було віднайти кращий і жовта цятка на твістері могла б бути іншою, але рибалка сильно вірить, що саме його приманка буде зацікавлювати рибку. І такий підхід, як я ще раз переконався спрацьовує!
Третій етап – зона «В». Суддя вигукує Старт за то всі перепонки цілі, але до цього звуку я вже встиг звикнути і риба напевно теж – ракети для старту просто відпочивають. Стартую із сектора №10. Перші заброси ніякої інформації не приносять, а сама приманка далі ніж 7-8 метрів від мене не залітає. На цей єфект дивлюся дійсно нормально, адже переконаний що нано - звір має відгукуватися у самих ніг. Все ж таки вирішую переміститись. На другому забросі відчув легенький «тук», на третьому також. Принципово нічого не змінюю – адже приманка і так вже є мінімальною. Невдовзі Шепель дарує такого трудового хвостика. Нарешті розмочився – а це психологічно дуже важливо. Кінець старту маю два зачотні мікро окуні. Стартую із сектору №17. Підібравшись до комишиків як котик дуже швидко зняв три хвостики, перемістившись в сектор № 18 до кінця 40-ка хвилинки добрав ще 5 анчоусів. Віталій Віжанський прекрасно продемонстрував ловлю нано-окунів своїм «пулеметом» - це виглядало просто неймовірно!!! Останній перестарт приніс до заліку ще 5 хвостиків. І ось він фініш.
Шепель як завжди всіх здивував – то Він підкидає йоршів більше 100 гр., то пропонує окуня вагою 1 гр. Спробуй тут підлаштуйся. Забарівський окунець здається бонусом. Отже третій етап приносить відчуття що я знову десь на передовій. До табору підходим із Сашою Вільгуцьким, обмінюємося враженнями. Саша розповів історію про зубату красуню, яку не вдалося приборкати адже щука сягала близько двох кг.
А ділі організатори та судді підраховують результати. Статистика, особисто мене майже валить із ніг – 3-ри одинички – це просто неймовірно – відчуття справжньої радості перехоплює дух. І ось він справжній ТРОФЕЙ вже у руках, яким я дуже пишаюся. Незнаю чи це випадковість, чи це результат експериментів, чи то так Зірки поставили на 10.10.10!.. Незнаю??? Особисто для мене всі змагання проходять як 5 хв. Дякую партнерам по команді Вронському Олександру та Півню Юрію – КОМАНДА!!!, та вітаю із Волинською бронзою!!! Дякую всім учасникам, суддям, організаторам та спонсорам цього красивого свята! Волинь як завжди на високому рівні. Щиро вітаю всіх призерів – було дуже цікаво та повчально схрестити шпаги із такими дійсно «монстрами»! Також велике дякую за вітання та теплі слова почуті від спортсменів, колег, друзів та всіх форумчан!!!
А далі дорога до дому. Dire Straits та суперовий настрій. Луцьк. Млинів. Рівне. Корець. Рідний Дім. Приємна втома. Подушка та БАХ – ХТОСЬ вимкнув світло!!!...
До нових зустрічей, всім «Ні хвоста – Ні чешуї»! З повагою Микола та КОМАНДА «Форсаж».
Спінінг - на 100% музичний інструмент!
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Молодець Микола,звіт супер,такий як і виступ
На своєму прикладі показав, що "терьпеньє и труд все перетрут".
Таку роботу по спортивному лову хижої риби майбуть не зробив в цьому році майбуть ніхто.
Як результат достойний виступ на змаганнях.

На своєму прикладі показав, що "терьпеньє и труд все перетрут".
Таку роботу по спортивному лову хижої риби майбуть не зробив в цьому році майбуть ніхто.
Як результат достойний виступ на змаганнях.
- shanik
- Абориген
- Контактна інформація:
+1EXPERT писав:Молодець Микола,звіт супер,такий як і виступ![]()
![]()
![]()
http://www.rybalka.lutsk.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей