Тільки но повернувся з відпустки - і от що я знайшов в Карпатах! так людей закликають до порядку і чистоти навколишнього середовища. Такі таблички стоять по всім туристичним маршрутам по горах та вздовж всіх потічків і рік.

І я тільки що. Шокувало те, що сміття зі всього села зноситься до прірви річища. А з повенню все сміття просто зноситься.Viktorovi4 писав:Всім привіт!
Тільки но повернувся з відпустки - і от що я знайшов в Карпатах! т
Знаю где точно такая ГОРА мусора на ГорыниОстап писав: Шокувало те, що сміття зі всього села зноситься до прірви річища. А з повенню все сміття просто зноситься.
Судячи з Євросоюзівського значка внизу таблички - вони виготовлені за кошти західного гранту.Viktorovi4 писав: Такі таблички стоять по всім туристичним маршрутам по горах та вздовж всіх потічків і рік.
ви мене вибачте - але які це мали бути зливні опади, щоб зруйнувати ДАМБУ!!!! Пане Богдане в мене виникає тільки одна думка, що був собі фермер, який роби все як то кажеть "через ЖО....".bogdan писав:"Провінційка" повідомляє:
Масову загибель риби виявили на Рівненщині. Трапилося це у річці Става неподалік села Хмелівка, що у Березнівському районі. Це сталося внаслідок забруднення водойми. За підрахунками екологів, понад 200 рибин загинуло. А це і плотва, і окунь, і щука.
Як повідомив пан Савчук, старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища в області, за попередньою версією, сильні дощі напередодні зруйнували дамбу, що відділяла яму з гноєм на місцевій фермі від води. Гноївка потрапила у річку та спричинила загибель риби.
- Але зараз стоку в річку немає, - зазначає Андрій Савчук. – Незабаром будуть відомі результати аналізів. Вони і покажуть вміст забруднюючої речовини у воді та грунті. Наразі важко сказати, наскільки серйозні збитки завдані середовищу.
Отож, при тому що більш-менш нормальний дощ пішов тільки сьогодні за останній місяцьViktorovi4 писав: ви мене вибачте - але які це мали бути зливні опади, щоб зруйнувати ДАМБУ!!!!
Это делается очень просто:Snaiper писав: труба закопана на глибину 50-60 см. і коли падають нечистоти у воду то чутно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість