оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
Vob Ler
Місцевий
Телефон: 0679200934
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення Vob Ler »

Вечером в субботу удалось наконец-то попасть на озеро. Шлюз как всегда заполнен "балдуинами". Думал начать ловлю с противоположной стороны, но увидав меня двое ребят прибавили шага и заняли место. Пришлось ждать пока не освободят моё место(а это случилось довольно быстро, не любят там ловить :-) ). Проходя по мосту замечаю как достают100г судачка на балду(уже и сваи опор моста заняты :hi_hi_hi: ).
Ветер боковой, сильный. Ставлю 4г, но и этого веса явно мало. Обкидал веером - поклёвок нет. Попробовал разные проводки и заработал одну( на волочении по дну с подрывами) подсекаю и -1 хвостик у 1,5 твистера. Мельчить не стал и поменял на виброхвост - поклёвок нет.Вечереет, народ со шлюза начинает расходиться. Делаю косые забросы и ощущаю лёгенький тычок. Подсечка и приятная тяжесть на том конце шнура. Судак упирался не сильно и легко позволил подвести себя к берегу(даже не попытался поднырнуть под пенёк, который прибило к берегу месяца полтора назад).
Красавец! Хоть размер не велик(300-400г) но уже имеет боевой окрас. Щёки раздул, плавники растопырил...Фотика нет, поэтому сразу отпущен домой :ti_pa: . Дальше началась рыбалка кто первый забросит. Оставшийся на берегу дедушка явно не хотел уходить без рыбы и начал бросать с моста поперёк моей лески. Ко мне подошли ребята и я пропустил поклёвку и заработал ещё одну лишившись хвоста на вибрике. Ловить стало не уютно и я ушёл довольный домой, оставив дедулю одного. ::yaz-yk:
П.С.: Судак брал вяло, словлен был за нижнюю губу снаружи- просто прижал к земле приманку. :ps_ih:
Kylibin
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Kylibin »

Сьогодні добре відпочивши після 10-ї вирішив податись на Басік. Весла в машину і вперед. Схема вчорашня вітряк-плесо- новоддвірські приямки Уриби активності=0. Бачив браки трусили сітки і чув ,як обіжались ,що навіть коту немає. Зараз сітки ставлять вздовж берега біля старого мосту іна середині русла .Бо єгеря кошками тралять плесо біля кладовища. Може дійсно будуть шугати їх частіше у звязку із шаровим зарибленням. Піднявся сильний вітер і я зняв джигову приманку і перейшов на залізо. Пробував заколебать-не вийшло і тут під руку попала вертуха ,яку не полоскав ще в цьому сезоні мепс-3 аглія мідь зголограмою. Знову уже на родной ямці.Обкідав довкола-0. Вирішив перепливти далі ,щоб прокидати більшу площу за вітром. І ось на черговому забросі примайже 0 швидкості підмотки реальний тук . Підсічка іприємно заспівав фрикціон.Якось дюшу швиденько вспливла і я миттєво всадок і на борт Щоб не одумалась.Тєло заважило тільки 1,0 ТА це всерівно більша за вчорашню. Але не завжди так буде ,щоб на кожній рибалці везло. Значить треба вірити у свою приманку і обов,язково бути оптимістом,як каже наш адмін.Щоб небути базікою прошу Кума викласти фото сьогодняшне іпопереднє якіпослав син в лс, ПЛІЗ.
Саша@Наташа
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Саша@Наташа »

У неділю о 8.00 на водоймі. Ловив зі сторони вітряка. За моїми спостереженнями кльов окуня змінився з вранішнього-вечірнього на денний. Знайшовши активного окуня, якого з підвітряної сторони берега було вдосталь, зрозумів, що зловити його буде не так просто. Через воду було видно як окунь атакує і не бере приманку або її переслідує. У цілому вдалося спіймати 4 дрібних шт. Волочіння і класична сходинка недіяли, так як окунь, за моїми спостереженнями в основному знаходився у середніх і верхніх прошарках води. Можливо у цей час діяли б непогано поверхневі приманки. В основному часті тички (без засікання, удар в приманку і "шухер" або переслідування) були при середній монотонній підмотці на 2 гр джиг головці. Дві перших покльовки реалізував на проводці типу сходинок (старався щоб приманка повністю не лягала на дно, бо там багато гнилого зілля яке зразу чіплялось на гак) тільки підрив приманки робив плавно передпліччям догори (типу хвплеподібної м"якої проводки). Два інших окуня зловив стоячи у воді біля камишів в основному на дрібний поверховий джиг з елементами хаотичної проводки (але це був дрібний окунець). В кінцевому результаті так і не зміг за час риболовлі від 8.00 до 11.00 повністю підібрати ключик до проводки.
Висновок. Окунь змінив режим кльову, ще тримається біля берега у нормальній кількості (видно було як мормишники тягали окунців з лілій), проявляв доволі непогану активність але чомусь недуже (так як хотілося б) хотів клювати.
Володимир
Той, що в джунглях сидить
Контактна інформація:

Re: Варковичі

Непрочитане повідомлення Володимир »

Всім привіт! Перший раз звітуюсь, що не так то вибачте.24.10.10 ловив в Варковичах, в 7-30 бів на водоймі. Ловив спінінгом. За цілий день не одного удара. Приманки перепробував майже всі. При проводці попера гнався малий окунь, намагавсь вкусити приманку , але так і не зміг. З десятка спінінгістів в одного щука приблизно 1кг, в іншого -0,2 кг. На фідер та спутник ловили мілкого карася та плотву. Місцеві тягали на резинку такуж мілюзгу. Ось така рибалка.
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

Сегодня утром выскочил на пару часиков. Ловил с 7:30 до 9часов. Было три поклёвки, две реализовал(вибрик№2 груз4г). третьего не дотянул до берега метров пять :ne_vi_del: . Рыбу отпустил.
Зображення
Зображення

После восьми часов захотелось словить пару окуней(уже давно не ловились :smu:sche_nie: ), поменял вершинку на МДЖ и поставил шнур 4Lb. Под берегом взял окунька и на выбросе пара 100г судачков :du_ma_et: .
Погода - срань(звиняйте), дождь с мокрым снегом, сыро и холодно. Одеваться не помешает потеплее! :)-(:
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Был с 13-00 до 18-00 с лодки...
ООООПППП! :ny_tik:
Ветер холоднющий, руки замёрзли, не было ни 1-го тычка.
Использовал твистера и вибрики от 2-х дюймов. В конце пробовал дюйм, а так же колебашку, вертушку и воблера. Старые точки молчат, особенно старый мост.
Вечером собирал лодку - даже не смог смыть и вытереть - обледенела... :sh_ok:
Не учи рыбу плавать!
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

Утром с берега проклёвывались только мелкие(100-200г) судачки. Порезвились они классно - несколько откушенных хвостов и множество ударов по приманке. Пяток малышей попали на крючок( три прижали, одного за задний плавник, наверное нас...ть хотел на мою приманку ;;-))), и один как положено за верхнюю губу.) .После 9 утра ушёл домой, руки замёрзли даже в перчатках! :ps_ih:
П.С.: Утром, вдоль берега прошлась лодка(может тролили, а может "кошку" тягали :ne_vi_del: ).
Наблюдал на "своём" месте(когда перешёл на другой берег) "рыбака" который ловил на кивок и складывал мелких судачков в пакет!!! Наверное нужно наказывать таких, хотя бы административными методами(такі порушення тягнуть за собою накладення штрафу від дев'яти до двадцяти одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян. Із змінами, внесеними згідно із законами України від 21.01.2010 р. N 1827-VI))
Nikolas
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Nikolas »

Сьогодні після роботи вийшов на Басік.Рибалив біля мосту.На диво балдуїнів не було,які ложать 200гр судачка до торби,хоча є такі,що відпускають
підростать.Ловив на фішхантера другого розміру.Перепробував різні кольори-результат нуль за півтори години.Зі слів знайомого,який рибалив з
човна результат аналогічний.Казав,що на ехолоті риба стоїть у пів-води.А сам хоч трохи розвіявся після робочої неділі. :)
Kylibin
Абориген
Контактна інформація:

Сьогодні в 11-0 вже на воді. Розпочав від вітряка. Там стояв рибацюга і по його розповіді минулої неділі його товариш підняв карпа 10 кг на копито2 і було 7 покльовок ( це з другого джерела) . Став біля його , обкидав по кругу міняючи кольри силікону_2 . І залишив колегу чекати вчорашнього дня. Повалив у Н.двір на плесо. Я мка у старого мосту крім витягнутого в,язаного шарфа нічим не порадувала. Запливаю на наступну ямку іпочинаю маслать залізом. На одній з проводок зацеп ,якого ніяк не могло бути. Починаю підгрібать і підтягувать шнур_ вспливає сітка м......ь. Це була моя перша поізана сітка- думав все .Починаю конкретно шукати свою щуку . переміщаюсь по прямій на наступну точку ,починаю облов -ізнов непонятний зацеп-друга сітка дуже довга . Іця також була старанно пошматована. Що цікаво -у двох сітках було порожньо крім 2 раків,які були конфісковані.Багато часу зайняла возня із сітками. Трохи розстрєний ,що не побачив покльовки,але зробив гадость бракам-іце радує.Огорчає бракон,єрській пресінг наБасіку.Немає регулярного контролю із сторони єгерів. Сітки постійно сталять вдовж берегів біля кладовища ,вздовж русла до Ндвору іі на плесі біля Ндвору із сторони жд. Але кому ця інфа потрібна я не знаю.А хотілося щоб їх добре дрючили і щоб сітки виймали не рибацюги ,а ті хто отримує зарплату за адекватну роботу. :ne_ne_ne: Ато ажзло бере. Вибачайте за сумбурність.
Kylibin
Абориген
Контактна інформація:

Сьогодні зранку накінець вибрався на рибалку. В 9-30 був уже біля вітряка.Побачив рибацюгу ,що вже щось ловив ,розпитав ,що і як.Він признався ,що неділі дві назад на спін зловив карпа на 8кг.Трохи відплив ірозпочав ловити на 2фішхантер зелений зчорними бльостками і чорна спина. Зробив може 5 забросів і от на черговому жаданий-тук. Підсічка іприємна мелодія фрикціону.Досить легко вийшла на поверхню і абсолютно без опору влізла в сачок.Аж стало нецікаво.Пізніше я і незнайомець паралельно обловлювали прилеглу територію всім своїм арсеналом приманок,а результат- О.Завтикав- зловлений риб потягнув АЖ на 700 гр :-) . Потім поплив на плесо до Н.двору. ПО дорозі став на ямку ,де старий містпокидать.Дивлюсь в кущах батько із сином на березі мудохаються із сіткою на резінці.Іпоглядають в мій бік. Адже моя перевага .що на лодці.Всерівно пробують закидать.Я вже не витримую і виплескую весь словниковий запас недобрих слів.І зкриком буду рватьсітку піднімаю якор. Правда улюдей заговорила совість.Тихенько зібрали манатки і пропали. А я обловив свої ямки, але вони мене сьогодні не порадували. Розмовляв із береговими спінінгістами на Н.дворі- у них також абсолютний-О. Фото з рибом длязвіту є ,але я невмію закинуть імушу просить свого разгільдяя,вибачайте :-ok-: .Отакі пригоди були сьогодні зі мною.
Зображення
Kylibin
Абориген
Контактна інформація:

Сьогодні плюнувши на всі справи,благо ,що сам собі режисьор вибрався на рибалку. Відкривши фірточку до кладки кинув погляд на воду -охренів.Окунь робив мерву. Побиріку кладу весла в човен і складаю спін.Ставлю лоха + 3гр іпочинаю кидать з кладки. Відразу на першій сходинці окунь красавець 150гр. І понеслась. Майже на кожній проводці покльовка правда не завжди реалізована. Хвилин за 15 зловив 5красавців. Думаю хватить ловить з берега пора випливать кльов намічається класний. Погріб до вітряка за щукою іпопутно і окунцями. Погода різко змінилась - піднявся вітер ,сховалось сонце. Маслав в основному силіконом - фішкантор-2. Заробив 2 ударчика невнятних, але після підсічки - пусто. Почав накрапати дощ і япомаленьку погріб додому. по дорозі назад весь час себе ганив,чого спочатку рибалки не вперся в ловлю окунців.Ото би відтягнуся би, адже в даний час окунь майже перестав клювать. Трохи змок Але отримав задоволення від спілкування з пиродою. Приємно ,що Басік ще працює :ti_pa:
николай
Козак
Телефон: 0682301099
Контактна інформація:

Re: Басівкут

Непрочитане повідомлення николай »

р-н нов. двору, перед мостом (діло було тої осені 02.10.2010р.)
проводка-вялий твич 8-10с.пауза.
данний воб в мене фаворит!
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
николай
Козак
Телефон: 0682301099
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення николай »

нарешті вибрався зі спіном на річку...протестувати деякі примоночки да і так просто погуляти по березі...вода ще мутна,розливу особливого не має...в результаті одна щучка і окунець...(пардон за якість ,фоткав телефоном)
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
shalun_99
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

николай писав:нарешті вибрався зі спіном на річку...протестувати деякі примоночки да і так просто погуляти по березі...вода ще мутна,розливу особливого не має...в результаті одна щучка і окунець...(пардон за якість ,фоткав телефоном)
А ну признавайся про точніше місце(але якщо на річці - нетреба)!!! Вже так хочу на весняну щуку на Новий двір :roll: :roll: :roll: Майбуть на наступних вихідних, саме то!
Konstantin
Балакучий
Телефон: 777-777
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Konstantin »

В воскресенье открыл сезон по спиннигу!
Сначала,побывали на Горыни-слишком для высокая вода(как для меня)...
Переезджаем в р-н Н.Двора на Басик.Мне удалось вымучить одного небольшого но пузатого окушка.Толик не поймал нечего,а Юра Пивень,который перепробовал,а потом и поотрывал все свои джиговые мормышки,получил два невнятных ударчика и остался с нулем.
Один из немногих рыбаков сумел поймать щучку около 0,5 на воблерок минноу и одного некрупного окушка.
Вот все что произлшло интересного за тот день.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість