Корчин

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
Jorjuk
Ледар
Ледар
Повідомлень: 30
З нами з: 07 квітня 2010, 00:00
Телефон: 0679460460
Звідки: Костопіль

Re: корчин (платна рыбалка)

Непрочитане повідомлення Jorjuk »

Цікаво було б побачити на цій водоймі простого робітника із зарплатою в 1500грн..... :)-(: :ya_hoo_oo:
Аватар користувача
slavik
Ледар
Ледар
Повідомлень: 38
З нами з: 09 березня 2009, 01:00
Телефон: 267276
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: корчин (платна рыбалка)

Непрочитане повідомлення slavik »

Jorjuk писав:Цікаво було б побачити на цій водоймі простого робітника із зарплатою в 1500грн..... :)-(: :ya_hoo_oo:
я думаю что в этом весь замысел пана Казарина и т.п. отсеить нежелательных рыбацюг
yurakrav
Ледар
Ледар
Повідомлень: 37
З нами з: 09 серпня 2010, 09:35
Телефон: 0679005431
Контактна інформація:

Re: корчин (платна рыбалка)

Непрочитане повідомлення yurakrav »

Всім привіт. Даний екземпляр попався на коропову вудку - на три горошинки, коли витягав на "перезарядку"
Вага 5кг 140 гр, Довжина - 0,92 м
П.С. До речі - вже другий раз витягаю щуку на горох.

Як і обіцяв - звіт.
Прибув на ставок в суботу зранку, десь біля 6 годин. Розвернувся на дамбі з лівого краю. Закинувся (1-горох, 2-горох, 3-горох, 4-бойли скопекс з ПВА рукавом (пізніше замінив на "Біг карп" ) прикормив (горох ракетой, фішдрім - парашутом). Десь біля 13 год на горох - "паровоз". Підсік, протянув - за 20 м від берега - обрив (не сход, а обрив. :-( ). Більше "покльовок не було. В 18_00 вирішив перезакинути вудки. Витягаю - за 15 м від берега - "ривок". Спочатку подумав - "зацеп", але через пару секунд знову ривок і жилка пішла в сторону. Ну, думаю, мабуть короп, десь просто тихенько вчепився і плив в сторону берега, але підтягую пару метрів, "піднімаю" з води і бачу - ЩУКА!!!. Ну далі без сильного "напряга" підтянув до берега де малий мій (6 років) вже був напоготові з підсакою. Через кілька секунд "крокодил" був на березі...
Висновок: "волосяна оснастка" + 3 горошинки - заміняє "колебалки", "вертушки", "джиг-головки" і т.д. :)-(:

П.С. Паралельно - дружина назбирала 3 відра грибів (польских)
П.П.С.Ціна порибалити - 150 грн за добу.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Сержік
Споглядаючий
Споглядаючий
Повідомлень: 3
З нами з: 18 травня 2010, 19:59
Телефон: 067-960-67-84
Звідки: ровно
Контактна інформація:

Re: корчин (платна рыбалка)

Непрочитане повідомлення Сержік »

9.10.2010 по 10.10 опять был в Корчине. Приехали на став около 17.00. В 18.20 первый карп 3.7 кг.,через 20 минут второй 2.4кг. Ночью полный глухарь. В 5.05 поклевка и 4.7кг в садку. Карп брал целый день но с перекурами. Результат на двоих 27кг. Вес от 2.2 кг до 4.7кг. Рыбалкой очень доволен, нежалко 150 грн. Карп чистый и очень вкусный.
yurakrav
Ледар
Ледар
Повідомлень: 37
З нами з: 09 серпня 2010, 09:35
Телефон: 0679005431
Контактна інформація:

Re: корчин (платна рыбалка)

Непрочитане повідомлення yurakrav »

З 23.10.2010 по 24.10 був у Корчині. Одна покльовка за добу в 5 годин ранку (горох +діп - "монстер краб") - карп 3,5 кг. Навіть не боровся, коли витягував. Короче підготувався карп до сплячки зимової і став зовсім неактивний. Треба до весни чекати.

П.С. "Дубарь" вночі не дитячий!!!
yurakrav
Ледар
Ледар
Повідомлень: 37
З нами з: 09 серпня 2010, 09:35
Телефон: 0679005431
Контактна інформація:

Re: корчин (платна рыбалка)

Непрочитане повідомлення yurakrav »

Всім привіт. Знову був в Корчині з товаришем в неділю. Кльову майже не було, але від "нуля" все таки відійшли. Два карпа 3,3 кг і 3,1 кг. Один в 10 годин, один в 15 годин. На звичайний горох без діпів, без прикормки. Єдине, що здивувало - в обох випадках - "покльовкі" дуже "різкі", моментальні паровози. У мене навіть вудку з род-пода стягнув ривком (забув фрикціон відпустити).
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: Корчин

Непрочитане повідомлення Рома »

В суботу поступило запрошення від колеги відвідати Корчин та спробувати впіймати карпа. Він, знайомий, був там проїздом у четвер і на його очах рибалки витягували чималі трофеї коропів. Відтоді він тільки і думав, коли прийде неділя і він зможе сюди приїхати. …На щастя домашні клопоти на цей раз не стали мені на заваді риболовлі і в неділю о 6.30 годині ми вже були на водоймі. :ya_hoo_oo: Слід зазначити, що ціле направлено коропа я ніколи не ловив, тому відповідні снасті в мене відсутні. У зв’язку з цим, вирішив ловити двома фідерами., у яких також початківець. Знайомий, такий же спеціаліст в лову коропа як і я , теж ловив фідерами, але саму оснастку використовував карпову + елетронні сигналізатори... Ось із таким оснащенням, чималою кількістю гороху, інших прикормом та величезним бажанням впіймати мету нашого візиту ми приступили до ловлі :ti_pa: . Відмічу, що в активі рибалок, які залишали водойму вранці неподалік від нас, було два екземпляри вагою 5,5 і 7 кг, що не аби як вселяло надію на подальний розвиток подій.. Отже надувши човна, випливши на водойму та визначивши глубоміром (типу маркер) перспективне місце і, закормивши його, приступили до ловлі, закинувши п’ять фідерів….. Час йшов, сигналізатори мовчали.. В далині було видно спінінгістів, які ловили як з човна так і з берегу, тому я, від безділля, також оснастив спінінг і пішов ловити хижака. Неподалік нас був мілкий затон із великою кількістю перспективних місць для лову хижака, а саме щуки на яку я налаштувався. До обіду періодично йшов невеликий дощик, постійно дув вітер – чим не щуча погода. Походивши з півтори години і перепробувавши чималий арсенал приманок я так і нічого не впіймав, не рахуючи одного окунця.
Зображення
Окуні періодично супроводжували приманку до самого берега не наважуючись її атакувати. Розмір приманки, орієнтований на щуку, а також металічний повідок, відлякували їх. В другій половині дня я ще намагався половити на мікроджиг спінінгом з тестом 5-25 гр, і навіть впіймав пару окунців, але мені це швидко набридло, не для цього сюди приїхав. Біля 14.00, не побачивши жодної покльовки, за рекомендацією співвласниками водойми ми перебазувались в інше місце. Погодні умови, тим часом змінилися. Виглянуло сонце, хоч вітер і не вщух. Крім цього, на водоймі подекуди спостерігалися сплески чималої риби. Разом з тим, у інших карпятників також було не густо. За інформацією від сторожів у однієї команди в активі був один карп (4,5 кг) у іншої 3 рибини невеликої ваги. Всі ловили так як і ми на горох. Врешті решт, практично в кінці риболовлі, для того щоб реабілітуватись в очах дружини я вирішив наловити хоча б плотви для смаження. Взяв 4-х метрову болонку і пішов в затон де кидав спінінгом. Там вітер був не такий сильний, а головне було видно активність плотви у верхніх шарах води. Кинувши у воду пару шарів прикорми, закинув вудку. Плотва відізвалась доволі швидко і хоч основна маса рибин були не великі, проте кльов був азартний. Чергова покльовка принесла мені конусного карася (990 гр.), а через 10 хвилин в садку опинився його менший брат вагою біля 400 грам. На жаль, риболовлю прийшлося закінчувати, а так ще хотілося поборотися з карасями :ny_tik: . Думаю, що за день в цьому місці можна було добре відловитися чималими екземплярами останнього, а може ще і карпик влетів би..... В колеги за цей час не було жодної покльовки.
Тепер трохи про саму водойму. Вартість риболовлі 200 грн. Норма вилову – не більше 10кг. При цьому дозволено ловити не більше п’ятьма снастями одночасно. Якщо ж ловити в ночі, то 250 грн. Ми заплатили 200 грн. за двох і ловили 5-ма фідерами. Але були нюанси з охороною, яка обілечує рибалок і періодично перевіряє їх щоб не було перелову риби. Коли я кидав спінінгом, то охоронці настійливо рекомендували моєму товаришу вийняти із води одного фідера, щоб не було перебільшення дозволеної кількості снастей. Ось такі справи. Всім НХНЛ.
ЗображенняЗображення
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
Samuraj
Козак
Козак
Повідомлень: 352
З нами з: 26 квітня 2010, 15:09
Телефон: 321123
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: Корчин

Непрочитане повідомлення Samuraj »

Рома, а одним спиннигом тоже 200 грн :sh_ok: ?
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: Корчин

Непрочитане повідомлення Рома »

Samuraj писав:Рома, а одним спиннигом тоже 200 грн :sh_ok: ?
Відверто кажучи, цей нюанс чомусь неуточнив, так само як і не запитав, скільки коштує порибалити взимку. Спінінгіст на човні розповідав, що коли сезон полювання на карпа закінчується, то господарі дозволяють ловити тролінгом. Тоді народ добряче набиває кукани щукою, попадає добрячий окунь. якого там дуже багато. Зважаючи на кількість улову хижака, цілком може бути, що вартість також складає 200 грн. За зиму рибалка розповів, що господар ніби дозволяє ловити за 20 грн, лиш би прорубувались ополонки для доступу кисню. На мій погляд зимова риболовля там може бути дуже цікавою.
ПС. В той день спіпінгіст на човні впіймав 300-х грамового окуня і забагрив товстолоба на 4,5 кг. В якості приманок використовував тільки коливальні блешні.
Зображення Romanmix2002
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей