OS1 - Довжина кивка в залежності від товщини і жорсткості матеріалу, ніяк не коротше 10 см - бо буде погано видно і не довше 18-20 - бо це буде не ківок а кіла він порушуватиме строй вудлища і взагалі буде не зручним (ІМХО):) Той що на фото має довжину 14 см, з яких робочча частина 12,5 - 13см.(решта ховається в конекторі), як правило використовую його на всю довжину хоча бувають і вийнятки. Щодо ваги вудлища точно не скажу, із сайту ківок. ру є відгук що до цієї палочки:
"Reinforsed Action BBS 600
Материал: Carbon H.R. WRAP SISTEM
Длина: 6 м.
Тест: 10 - 30 гр.
Транспортная длина: 125 см.
Вес : ~ 400 гр.
Цена: 1100 р.
Оценка: 9(10)
Естественно, по сравнению с другими палками, тяжеловата (за это и минус балл). Но жёсткая, с толстыми стенками, не плохой баланс, каряги под 3 кг. выдирает безболезненно."
Я згоден із даним автором щодо ваги, проте це є проблемою лише пару перших рибалок, далі звикаєш, я ні в якому разі не агітую за придбання саме цієї палки, проте особисто мене вона влаштовує на всі 100%. Коропа на 4 підіймав, строй не порушився, в колінах шату немає, і при складанні-розкладанні НЕВЕЛИКІ потертості (слабке місце всіх!!! дорогих вудлищ).