"Батенька, Вы мне льстите"Viktorovi4 писав:колега - ви мене вразили своєю майстерністю - тепер такої Лунакії - ні в кого не будеVik писав:декорування кілець на Tenryu Lunakia для Юри (Viktorovi4)

"Батенька, Вы мне льстите"Viktorovi4 писав:колега - ви мене вразили своєю майстерністю - тепер такої Лунакії - ні в кого не будеVik писав:декорування кілець на Tenryu Lunakia для Юри (Viktorovi4)
trans писав:Вітя, а декорування проводилося після заміни кілець (тобто зміна нитки, лаку....) чи поверх існуючого заводського лакового покриття?
Да ребята делают быстрее, возможно и дешевле, по этому люди и более довольны, а технологии разные, я ребят знаю лично и знаю как они делают, делают они хорошо но по другой технологии, так что выбор всегда за Тем кто столкнулся с Этой проблемой.Vik писав:Ремонтом по даній технології займаються "МММ" з Харкова, по оцінках людей, які ремонтували в Полтаві і в Харкові, більш задоволені роботою харківчан та й терміни виконання швидші, до 10 днів, кого цікавить даний ремонт пишіть в лічку
А технології можна підсказатиalex530 писав: а технологии разные.....
в смысле подсказать?trans писав:А технології можна підсказатиalex530 писав: а технологии разные.....
Я маю на увазі в чомі відмінності ваших технологій від технології ремонту тих же Харківських майстрів.alex530 писав:в смысле подсказать?trans писав:А технології можна підсказатиalex530 писав: а технологии разные.....
Согласен. Куда принести? Цену в ЛС .Vik писав:привіт, цю палку знаю, вставити щось в середину не вийде товсті стінки, тонка трубочка, краще змістити тюльпан, і перемістити декілька ранингів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість