Дякую всім за привітання. Декілька слів про кубок . НА цій водоймі в перше все , що знав це з звітів про чемпіонат . Не могла не порадувати кількість учасників , гарна погода і настрій який не зіпсувала втома не близької дороги (я за кермом).
Старт займаю половину кута , роблю 8 лунок починаю кормити і бачу ,що деякі спортсмени біля мене просверливши по одній лунці вже ловлять .20 хвилин потратив на те ,щоб перевірити лунки , окунь активний бере з дна ала його мало . Вертаюсь на першу лунку опускаю мормишку на півтора метри і лєска стає дугою , піднімаю ,а там вже окунь і так раз десять підряд . Зафіксувати глубину на якій чорні камні допомогла борода яка з"явилася після таких активних покльовок , спостерігачі запитували ,що це в мене під ківком за секретні вузли. Результат туру перше місце з відривом 600грам. З"явився шанс перемогти і тому на другому старті хвилювання зашкалювало.Вирішив ні чого не міняти , зробив 7 лунок пройшов їх по два рази, два окуні ,хотів міняти базу але спробував ловити ще вище і повторився перший тур . Лєску не вдавалося втопити біше ніж на півтора метри пів години, удочку засипало снігом. Мої успіхи були помічені іншими ,але на моє щастя менш досвідченими спортсменами які мене удачно заблокували в кутку від інших і мені залишалося тільки набивати пакет окунями , а це ой як не легко дві години без зупинки але приємно . Саме цікаве було на зважуванні коли я програв в другому турі першому місцю 100 грам.
Хочу подякувати організаторам за свято яке вони влаштували , за вареники на морозі було круто ,за чудові призи спонсорам і за гостинність Львівян.

Dum spiro, spero...