Чемпіонат України-2011(мормишка)

фестивалі та різного роду тусовки
Konstantin
Балакучий
Телефон: 777-777
Контактна інформація:

Re: Чемпіонат України-2011(мормишка)

Непрочитане повідомлення Konstantin »

Во время тренировки,один из Тернопольских спортсменов уронил свой телефон прямо в лунку.Ровенские спасатели решили помочь человеку...

Огромное спасибо подводнику за героизм и профессиональность!Так же,большая благодарность,за предоставление своей базы для проведения официальной части Чемпионата Украины по мормышке-2011.
FishxHunter
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення FishxHunter »

Фотозвіт 2-го туру та протоколи:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
зона A
Зображення
зона B
Зображення
зона C
Зображення
зона D
Зображення
зона E
Зображення
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Не просто вітаю, а дуже радий перемозі сусідів- "волиняк".

Ну, і ровеняки хоч теж в медалі вскочили! А взагалі ВЕЛИКА ВОЛИНЬ, хоч і розєднана адміністративно - край суперриболовів.
Тепер ми з Вітею Жалніном повноцінні колеги - в нього є срібло ЧУ - і в мене.

А Андрій ніби не ображається за дві відрізані лунки, на яких я його мабуть і обійшов - це все сволочі-координатори. Белоцького хрен зна де бачать, а Балабашку-старшого, який в 10 метрах - ні!!!

Шанік був правий - Юля...Юлляяя...А Вася це - діагноз... А в другому турі ваш Дамір нашого Васю теж здивував- как-так?

Отож в другому турі Юлю я взяв на себе... . і Юля показала Вагіну... Льоші... як треба ловити рибу...Вибачайте за гру слів...

Мої вітання усім хлопцям!!! Не Шепелем єдиним!!!
Vik
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vik »

протоколи 2-го туру:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
DMon
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення DMon »

Спасибо организаторам, судьям и всем кто был причастен к большому и непростому Чемпионату. Всё было на уровне. Спасибо ровенчанам за гостеприимный приём во всех отношениях.
Зображення
Надин
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Надин »

Вітаю з перемогою Волинь.За ними дивився ще за тиждень до змагань.З великою відповідальнісцю віднеслись як до тренування так і до самого змагання,спортсмени і тренера зробили свою справу.Одним словом ЗАСЛУЖИЛИ (не в обіду іншим командам які теж до цього готувались).Будучи судею хочу подякувати всім не байдужим до організації як самих змагань так і важкого завдання розмітки зон.Повірте це було не просто.Також заслуговують подяку як Konstantinза відео і не хочу проминути нашого самого молодого спротсмена РФРС Діму"fishhanter"за фото і допомогу.
ventel
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ventel »

Вітаю команду Волинської області з перемогою ! :bra_vo:
А також Віктора Жалніна з сріблом в особистому заліку. :co_ol:
Востаннє редагувалось 02 березня 2011, 00:45 користувачем ventel, всього редагувалось 1 раз.
Public organization "RIVNE FISHING CLUB"
catch
Той, що в джунглях сидить
Телефон: 0505727802
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення catch »

Фото-видеоролик ЧУ-2011 по мормышке :)
Зображення
Фотоальбом "Чемпионат Украины по мормышке - 2011" пополняется...
ibogdanets
Ледар
Телефон: 0504485015
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ibogdanets »

Шановні рибалки м.Рівно та усі наші друзі!

До всіх привітань для переможців приєднується команда новачків яка отримала повну поразку (13 місце, Сумська федерація рибальського спорту), збірна легіонерів з м.Біла Церква і бажає Вам всім надалі - успіхів та перемог.
Просимо Вас учити таких як ми, але нам не соромно бо ми зазнали поразки не від когось, а від досвідчених рибалок, фахівців і віртуозів по вилову риби мормишкою від бога - чемпіонів світу, чемпіонів і призерів України.
Дякуємо що запросили, прийняли як людей, з повагою відносилися до нас.

Головне.

Я як адміністратор від нашого невеличкого колективу, який прибув до Вас, хочу від щирого серця подякувати голові Рівненської федерації рибальського спорту Івану Щевичу за його гостинність, порядливість, чуйність, фаховість. Не дивлячись на те що ця людина невелика на зріст (як і мій батько) - у нього велике серце. Також хочемо подякувати друзям і помічникам Івана - його організаційному комітету за суддівство і секретаріат який на мою особисту думку є зразковим не тільки для мене, але і для всієї України.
Мені як голові Клубу дуже сподобалося Ваша чітко і виважено, рівно (як Ваше місто) виставлена уся територія для змагання, робота судів - без зауважень і як результат плідної праці всього колективу змагання без - фальсифікацій і без затримки, о це для мене є особистий зразок і я обіцяю в себе перетворити в життя Ваш приклад - дякую.
Що торкається де яких невеличких недоліків на мій погляд по заходу, то це відноситься до ФРСУ (Київ), а не до окремої федерації в м.Рівно чи іншій, я про це казав Івану.
P.S. Особиста подяка суді змагання Володі, який нас опікував і забезпечив комфортним житлом, але 27 лютого у моєї мами було день народження - вона знаючи що я від'їжджаю на змагання зі мною не балакала, а жаль, по приїзду додому вияснилося що я їздив в м.Рівно (вона не знала) і ми жили по вулиці героя України Степана Бандери 20 (колишня "Московська") а її брат (мій дядько) по цієї же вулиці поруч але №66 - зустрітися не судилося.
Добре що не приїхали Донецькі - бо ми були б чотирнадцятими (жартую).

З повагою до м.Рівно, Івана та до Рівненської хлібосольної землі.

У розділі "Фотогалерея" на нашому сайті розташовані 120 фотографій з Чемпіонату України по вилову мормишкою з льоду, який проходив 26,27.02.2011 року у м.Рівно озеро "Басів кут".

http://www.yurivska-ros.com.ua/index.ph ... &Itemid=91

Слідкуйте за нашими новинами - http://www.yurivska-ros.com.ua

Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданец І.В. (0504485015)
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей