Таке нескромне питання - А навіщо Вам катати бойли? Як почую відповідь, відразу виставлю свої спостереження які можливо допоможуть зекономити кошти...і так поняв , що бойли ви самі катаєте. Таке нескромне питання а рецептами поділетесь,?).
Бойли!
Re: Бойли!
Навіщо мені катати бойли? - заради цікавості та гарного кльову)
Лутшего соперника ты находиш там где меньше всего ищеш!
Цікаво також подивитись на затрати на собівартість, порівняти всі плюси та мінуси
Для того щоб на Ваші "самокати" були стабільні покльовки:
1. Саме головне - правильно викатаний бойл. Маю на увазі, що все в інгрідієнтах збалансовано.
2. (Фінансова сторона) Потрібно присадити риб на бойл!!!
а) водойма має бути не великою(20-40 Га)
б) обов'язкова - правильна плотність коропа
3. Правильна програма годування. Ну як приклад: приїхали з бойлами, накидали гороху і закинулись на бойли. І чекаємо поки короп, вибачте, пропукається...
Потрібно приділити годуванню не меншу увагу ніж для приготування бойлів. Особисто я, відмовився від викатки - занадто дорого виходило в минулому сезоні. А в зв'язку з появою деяких нових ТМ бойлів, можна і без викатування нормально відрибачити. Але, потрібно мати асортимент бойлів від різних ТМ.
Коротенько, отаке...
ПиСи
По затратам до Zerich_a та Максимуса......
1. Саме головне - правильно викатаний бойл. Маю на увазі, що все в інгрідієнтах збалансовано.
2. (Фінансова сторона) Потрібно присадити риб на бойл!!!
а) водойма має бути не великою(20-40 Га)
б) обов'язкова - правильна плотність коропа
3. Правильна програма годування. Ну як приклад: приїхали з бойлами, накидали гороху і закинулись на бойли. І чекаємо поки короп, вибачте, пропукається...
Потрібно приділити годуванню не меншу увагу ніж для приготування бойлів. Особисто я, відмовився від викатки - занадто дорого виходило в минулому сезоні. А в зв'язку з появою деяких нових ТМ бойлів, можна і без викатування нормально відрибачити. Але, потрібно мати асортимент бойлів від різних ТМ.
Коротенько, отаке...
ПиСи
По затратам до Zerich_a та Максимуса......
Дякую за відповідь , але інтерес бере в гору)
Re: Каталог бойлов, бустеров и пеллетса ыирмы Vision Baits.
Классные, рабочие бойлы. У нас отлично работал Ocean Protein.Doc писав:«Вижн Бэйтс Интернэшнл» - компания с «новым» именем, но с более чем тридцатипятилетним опытом разработки карповых приманок, которые действительно ловят рыбу! Мы предлагаем ассортимент продуктов, подходящих для любой рыболовной ситуации, в том числе достойную гамму замороженных насадок.
Название: Каталог бойлов, бустеров и пеллетса фирмы Vision Baits
Страниц: 20
Формат: PDF
Размер: 43,78 MB
Качество: Отличное
Язык: Русский
Скачать - http://depositfiles.com/ru/files/qnjr8er49

- Душман
- Місцевий
- Контактна інформація:
Re: Бойли
Господа! Не могу не ответить,на вопрос о бойлах и шапочках.Я когда то думал что ГОРОХ спасет мир,но глубоко ошибся,мир спасет правильная наживка и правильная прикормка.Согласен что бойли есть разные,на одни клюет на другие даже не реагирует рыба которую мы пытаемся обмануть.Последних два сезона ловил (на соревнованиях)только на самокаты,даже плавающие бойли для (шапочек)и те САМОКАТЫ.Фирмы изготовители стараются удешевить свою продукцию на рынках,чтобы она была конкурентно способной с другими производителями, и экономят на ингридиентах которые используются в производстве бойлов, или пытаются заменить нужный компонент более дешевым.Итог одни шарики работают другие нет.Но хочу добавить,что в первую очередь правильная ловля карпа зависит от человека и что он применяет,как и в каких количествах для достижения своей цели.Водоемы везде разные,но карпы одни и те же,и повадки у них одинаковые.Но нужные комбинации подбирает ЧЕЛОВЕК для определенного водоема,с орпределенными особенностями ловли.Я думаю что не правильно считать что на каком то одном водоеме карп активен на какую то одну комбинацию,или один запах.Приведу пример иду по городу захотел воды,зашел в магазин витрина радует КОЛА,ТАРХУН,СПРАЙТ,ПЕПСИ но купил яблочный сок.Так же и у карпа проходя прикормочное пятно он может вообще не заглянуть на корм,если НЕТ КОНКУРЕНЦИИ ЗА ЕДУ.К чему веду,я думаю количество поклевок еще зависит от плотности РЫБЫ.Ели ее тут нет,тогда не работает НИ КАКОЙ БОЙЛ даже самый вкусный.
С Уважением Душман.
С Уважением Душман.
Рыба не еда, рыба - друг!
- Душман
- Місцевий
- Контактна інформація:
Господа! Хочу вам открыть секрет самых уловистых бойлов,это бойли тех фирм которые я думаю платят ХОРОШИЕ тугрики людям рекламирующих их продукцию во всех странах мира.По этому,прекращайте сыр-бор, и готовтесь к весенним сессиям по ловле нашего любимого КАРПА.
С Уважением Душман.
С Уважением Душман.
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
К некоторым пользователям я буду вынужден применить БАН в случае продолжения оффтопа. Говорите по теме. Для выяснения вопроса "ху из ху" существуют ПМы!
Не учи рыбу плавать!
нещодавно на одному з рівненський риболовних форумів відбувся діалог стосовно самих уловистих бойлів.
нажаль, вся розмова після скопійованих статей була видалена анміністрацією форуму і на цьому обговорення насадок припинилось.
дещо, все-таки, вдалося зберегти, хоча і теж добре підчищене, але все ж.
тому пропуную підтримати тему та продовжити обговорення бойлів, які можуть принести нам результати в новому сезоні.
і так...
нажаль, вся розмова після скопійованих статей була видалена анміністрацією форуму і на цьому обговорення насадок припинилось.
дещо, все-таки, вдалося зберегти, хоча і теж добре підчищене, але все ж.
тому пропуную підтримати тему та продовжити обговорення бойлів, які можуть принести нам результати в новому сезоні.
і так...
Самые уловистые комбинации бойлов.
Doc » 03 мар 2011, 21:01
Приведу примеры наиболее уловистых комбинаций бойлов, которые принесли победы известным спортсменам на крупных соревнованиях. Я намеренно убрал названия фирм-производителей, и водоемов, на которых применялись данные сочетания, дабы оставить поле для дальнейших ваших экспериментов. Самому мне не удалось все опробовать, но возможно кому-то пригодиться, хотя, если говорить до конца честно, то просто сами комбинации вряд ли смогут принести успех в целом, для этого нужно применять всё в комплексе и бойлы и прикормочную программу, да и на каждом водоеме у карпа свои вкусовые пристрастия.
А вот и сами комбинации:
Spicy chicken + Frank Warwick pop-up
Белый шоколад + слива
Тутти фрутти + формула-1
Мед + слива
Скопекс + ежевика
Бердфуд + клубника
Bannan Pineapple + Active-8
Mussel crayfish + peach
Pinex + Pineapple
Monster crab + tutte fruity
Secret agent + tutte fruity
Crayfish Mussel + peach
Ecstasy Monster crab + peach
Squid + fruit max
Spicy fish + jungle fruit
The Sours + Frank Warwick fluoric pop-ups scopex blackberry
The Sours + Frank Warwick fluoric pop-ups pineapple
The Sours + Frank Warwick fluoric pop-ups black curran t
Monster pursuit + Malay bird spice
B-5 + cranberry
Active-8 + Fruttella
GLM Plum + Pinaple
B-2 + Peach
MAXIMUS » 04 мар 2011, 16:23
В звязку з тим,що моє попереднє повідомлення було видалене і я отримав попередження за флуд з погрозою повторити долю Шалуна від модератора Doc - я продублюю своє повідомлення трохи по-іншому!!! Попередній пост - надалі ПП - просто брєдятіна!
Основне правило: не існує самих уловистих комбінацій бойлів в принципі, бо все залежить як від регіону(а автор я думаю пише про Велику Британію), від водойми, від кількості і розмірів риби присутніх у водоймі, від пори року, від погодніх умов, від вашої кормової програми , від виробника бойлів і ще від багатьох факторів.
Тепер розглянемо все по порядку:
- Велика Британія не Україна. Не ті умови лову, не той карп, не те відношення до карпфішингу і відповідно зовсім інші методи ловлі.
- всі водойми різні і карп, який в них живе має зовсім різні смаки, які залежать від його природного раціону і від того,чим його кормлять рибаки.
- відповідно від пори року смаки карпа змінюються, якщо восени від любить щось мясне, то влітку йому більш до вподоби більш солодкі смаки і т.д.
- кормова програма. Якщо закормити горохом чи сипучкою і надіти одну із самих уловистих комбінацій бойлів, то також можна просто просидіти біля водойми в очікуванні покльовки. Вибір бойла,на який ловити не має бути повязаний з його "самоюуловистістю", він має залежати від вашої кормової програми,яка в свою чергу залежить від умов лову.
- виробник бойлів. Якщо Ви візьмете любу або і всі із вищеназваних комбінацій бойлів виробництва фірми Zoom - то Ви процентів на 99 не матимете шанса зловить хоча б щось.
Тепер приведу пару прикладів,які стосуються нашого регіону:
- Миклашів - ловив на Халібут від Дінаміта, Сенсор - Планета!
- Шепель - полуниця від тандема і Фреш фіш від Дінаміта.
- Грушвиця - на все від нормального виробника при правильній кормовій програмі. Але найкраще працювали пилящі бойли малого розміру.
- Гориньград - Фреш фіш і Халібут від Дінаміта (до речі на цій дикій водоймі вдалося добитись періодичних покльовок (одна в годину) на другу добу риболовлі).
Але як на мене - є один секрет - так сказати майже ідеальний компонент любої насадки - це шапочка Поп-апа жовтого кольору - я особисто використовую Ананас від солар - чимсь від манить карпа.
І чомусь я не знайшов серед комбінацій,про які говориться у ПП - ті на які ловив я. І я впевнений,що жоден із карпятників Рівненщини, будь то Душман чи Шалун чи ще хтось - ніколи не користувався даними комбінаціями, а якщо і користувався, то навряд чи вони приносили йому якійсь результат. То скажіть мені хтось - чи попередній (як і більшість інших) пост - це не брєд!!! Дякую за увагу...
Doc » 04 мар 2011, 17:17
Бойли і принцип "впіймав-відпусти" на якому Ви так весь час наголошуєте (як зрештою і увесь сучасний карпфішинг) також прийшли до нас не з Миклашева, а з то ї ж Англії...
MAXIMUS » 04 мар 2011, 17:21
Справа в тому ,що якийсь початківець , прочитавши Вашу статтю, зразу побіжить шукати дані бойли, яких у нас в принципі і не має...
Душман » 04 мар 2011, 17:45
Господа! Не могу не ответить,на вопрос о бойлах и шапочках.Я когда то думал что ГОРОХ спасет мир,но глубоко ошибся,мир спасет правильная наживка и правильная прикормка.Согласен что бойли есть разные,на одни клюет на другие даже не реагирует рыба которую мы пытаемся обмануть.Последних два сезона ловил (на соревнованиях)только на самокаты,даже плавающие бойли для (шапочек)и те САМОКАТЫ.Фирмы изготовители стараются удешевить свою продукцию на рынках,чтобы она была конкурентно способной с другими производителями, и экономят на ингридиентах которые используются в производстве бойлов, или пытаются заменить нужный компонент более дешевым.Итог одни шарики работают другие нет.Но хочу добавить,что в первую очередь правильная ловля карпа зависит от человека и что он применяет,как и в каких количествах для достижения своей цели.Водоемы везде разные,но карпы одни и те же,и повадки у них одинаковые.Но нужные комбинации подбирает ЧЕЛОВЕК для определенного водоема,с орпределенными особенностями ловли.Я думаю что не правильно считать что на каком то одном водоеме карп активен на какую то одну комбинацию,или один запах.Приведу пример иду по городу захотел воды,зашел в магазин витрина радует КОЛА,ТАРХУН,СПРАЙТ,ПЕПСИ но купил яблочный сок.Так же и у карпа проходя прикормочное пятно он может вообще не заглянуть на корм,если НЕТ КОНКУРЕНЦИИ ЗА ЕДУ.К чему веду,я думаю количество поклевок еще зависит от плотности РЫБЫ.Ели ее тут нет,тогда не работает НИ КАКОЙ БОЙЛ даже самый вкусный.
С Уважением Душман.
Doc » 04 мар 2011, 17:56
Окрім того, якщо виходити з Вашої логіки, як пояснити "класику жанру" - полуниця, слива, ананас, бана і т.д.??? Чи Ви будете стверджувати, що і вони працюють лише в англіі, бо коропа там годують полуницею з бананасами???
MAXIMUS » 04 мар 2011, 17:58
DMon » 04 мар 2011, 18:07
Уверен, что нет "филосовского" бойла, а выбор комбинаций дело очень индивидуальное.
Душман » 04 мар 2011, 19:03
Господа! Хочу вам открыть секрет самых уловистых бойлов,это бойли тех фирм которые я думаю платят ХОРОШИЕ тугрики людям рекламирующих их продукцию во всех странах мира.По этому,прекращайте сыр-бор, и готовтесь к весенним сессиям по ловле нашего любимого КАРПА.
С Уважением Душман.
MAXIMUS » 04 мар 2011, 19:06
А все таки как на счет этого - http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=3792-12 Думаю следует за такое поменять модератора - как кандидатуру предлагаю Vikа - он человек незаангажированый, в его сторону не было никаких упреков!!!
DerSieger » 04 мар 2011, 19:14
я розумію, треба карпову гілку заповнювати а то стидно перед спінінгістами, але перед тим як копіювати якусь статтю ви хоч самі прочитайте її і проаналізуйте, тскць, включіть свої мозги. напишіть хоч шось від себе або взагалі не позортесь. флуд- це ваші пости Doc.
Последний раз редактировалось DerSieger 04 мар 2011, 19:36, всего редактировалось 1 раз.
БОБР » 04 мар 2011, 19:16
Как по мне - это все от скуки за рыбалкой. (Имею ввиду треш)
А на счет самого уловистого бойла: Незнаешь на что ловить - ставь Бондюель)
DerSieger » 04 мар 2011, 19:20
я рахую, це правильно коли людина, яка ловить на горох і кукурузу та викладає фотки з рибою чуть не за жабри, вчить людей (які дійсно люблять КАРПФІШИНГ і думають самі СВОЄЮ головою я ту рибину зловити) і тре їхні пости.
порядок є порядок.
Doc » 04 мар 2011, 19:21
* систематичною публікацією її в офіційних друкованих виданнях (бюлетенях, збірниках);
* поширенням засобами масової інформації;
* безпосереднім її надання громадянам, державним органам та юридичним особам.[1]
Порядок та умови надання громадянам, державним органам, юридичним особам і представникам громадськості відомостей за запитами відкритої інформації встановлюються Законом України «Про інформацію» - http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=2657-12
Обмеження права на одержання відкритої інформації забороняється законом. Переважним правом на одержання інформації користуються громадяни, яким ця інформація необхідна для виконання своїх професійних обов'язків.
DerSieger » 04 мар 2011, 19:23
цікаво, хто вліпить попередження за флуд?
Ягдташ » 04 мар 2011, 20:02
Где хоть один пост действительного модера, который несет полезную инфу от его лица? Нормальный информативный пост, ты где? Нету опыта в ловли, есть опыт в поиске статей - неверной дорогой идете товарищ!
ПиСи
А какая Ваша, док, любимая комбинация бойлов?
Это имеет регулярный характер, потирание правильных постов и написание "своих" ""информотивных"" сообщений...
Этот форум посещают много людей, думаю им неинтерестно читать эти статьи, которые к Украине не имеют никакого отношения.
+ еще нужно думать о начинающих - зачем им вся эта лабуда?
Doc » 03 мар 2011, 21:01
Приведу примеры наиболее уловистых комбинаций бойлов, которые принесли победы известным спортсменам на крупных соревнованиях. Я намеренно убрал названия фирм-производителей, и водоемов, на которых применялись данные сочетания, дабы оставить поле для дальнейших ваших экспериментов. Самому мне не удалось все опробовать, но возможно кому-то пригодиться, хотя, если говорить до конца честно, то просто сами комбинации вряд ли смогут принести успех в целом, для этого нужно применять всё в комплексе и бойлы и прикормочную программу, да и на каждом водоеме у карпа свои вкусовые пристрастия.
А вот и сами комбинации:
Белый шоколад + слива
Тутти фрутти + формула-1
Мед + слива
Скопекс + ежевика
Бердфуд + клубника
Bannan Pineapple + Active-8
Mussel crayfish + peach
Pinex + Pineapple
Monster crab + tutte fruity
Secret agent + tutte fruity
Crayfish Mussel + peach
Ecstasy Monster crab + peach
Squid + fruit max
Spicy fish + jungle fruit
The Sours + Frank Warwick fluoric pop-ups scopex blackberry
The Sours + Frank Warwick fluoric pop-ups pineapple
The Sours + Frank Warwick fluoric pop-ups black curran t
Monster pursuit + Malay bird spice
B-5 + cranberry
Active-8 + Fruttella
GLM Plum + Pinaple
B-2 + Peach
MAXIMUS » 04 мар 2011, 16:23
В звязку з тим,що моє попереднє повідомлення було видалене і я отримав попередження за флуд з погрозою повторити долю Шалуна від модератора Doc - я продублюю своє повідомлення трохи по-іншому!!! Попередній пост - надалі ПП - просто брєдятіна!
Основне правило: не існує самих уловистих комбінацій бойлів в принципі, бо все залежить як від регіону(а автор я думаю пише про Велику Британію), від водойми, від кількості і розмірів риби присутніх у водоймі, від пори року, від погодніх умов, від вашої кормової програми , від виробника бойлів і ще від багатьох факторів.
Тепер розглянемо все по порядку:
- Велика Британія не Україна. Не ті умови лову, не той карп, не те відношення до карпфішингу і відповідно зовсім інші методи ловлі.
- всі водойми різні і карп, який в них живе має зовсім різні смаки, які залежать від його природного раціону і від того,чим його кормлять рибаки.
- відповідно від пори року смаки карпа змінюються, якщо восени від любить щось мясне, то влітку йому більш до вподоби більш солодкі смаки і т.д.
- кормова програма. Якщо закормити горохом чи сипучкою і надіти одну із самих уловистих комбінацій бойлів, то також можна просто просидіти біля водойми в очікуванні покльовки. Вибір бойла,на який ловити не має бути повязаний з його "самоюуловистістю", він має залежати від вашої кормової програми,яка в свою чергу залежить від умов лову.
- виробник бойлів. Якщо Ви візьмете любу або і всі із вищеназваних комбінацій бойлів виробництва фірми Zoom - то Ви процентів на 99 не матимете шанса зловить хоча б щось.
Тепер приведу пару прикладів,які стосуються нашого регіону:
- Миклашів - ловив на Халібут від Дінаміта, Сенсор - Планета!
- Шепель - полуниця від тандема і Фреш фіш від Дінаміта.
- Грушвиця - на все від нормального виробника при правильній кормовій програмі. Але найкраще працювали пилящі бойли малого розміру.
- Гориньград - Фреш фіш і Халібут від Дінаміта (до речі на цій дикій водоймі вдалося добитись періодичних покльовок (одна в годину) на другу добу риболовлі).
Але як на мене - є один секрет - так сказати майже ідеальний компонент любої насадки - це шапочка Поп-апа жовтого кольору - я особисто використовую Ананас від солар - чимсь від манить карпа.
І чомусь я не знайшов серед комбінацій,про які говориться у ПП - ті на які ловив я. І я впевнений,що жоден із карпятників Рівненщини, будь то Душман чи Шалун чи ще хтось - ніколи не користувався даними комбінаціями, а якщо і користувався, то навряд чи вони приносили йому якійсь результат. То скажіть мені хтось - чи попередній (як і більшість інших) пост - це не брєд!!! Дякую за увагу...
Doc » 04 мар 2011, 17:17
Бойли і принцип "впіймав-відпусти" на якому Ви так весь час наголошуєте (як зрештою і увесь сучасний карпфішинг) також прийшли до нас не з Миклашева, а з то ї ж Англії...
MAXIMUS » 04 мар 2011, 17:21
Справа в тому ,що якийсь початківець , прочитавши Вашу статтю, зразу побіжить шукати дані бойли, яких у нас в принципі і не має...
Душман » 04 мар 2011, 17:45
С Уважением Душман.
Doc » 04 мар 2011, 17:56
Яких бойлів у нас немає: скопексу, тутті-фрутті чи ананасу??? Юра, про що Ви говорите???MAXIMUS писал(а):Справа в тому ,що якийсь початківець , прочитавши Вашу статтю, зразу побіжить шукати дані бойли, яких у нас в принципі і не має...
Окрім того, якщо виходити з Вашої логіки, як пояснити "класику жанру" - полуниця, слива, ананас, бана і т.д.??? Чи Ви будете стверджувати, що і вони працюють лише в англіі, бо коропа там годують полуницею з бананасами???
MAXIMUS » 04 мар 2011, 17:58
Я Вам хочу повторити - немає самої уловистої комбінації бойлів - це факт. Так що вважаю, що не потрібно вводити в оману починаючих карпятників такими статтями.Doc писал(а):Яких бойлів у нас немає: скопексу, тутті-фрутті чи ананасу??? Юра, про що Ви говорите???MAXIMUS писал(а):Справа в тому ,що якийсь початківець , прочитавши Вашу статтю, зразу побіжить шукати дані бойли, яких у нас в принципі і не має...
DMon » 04 мар 2011, 18:07
Уверен, что нет "филосовского" бойла, а выбор комбинаций дело очень индивидуальное.
Душман » 04 мар 2011, 19:03
С Уважением Душман.
MAXIMUS » 04 мар 2011, 19:06
А все таки как на счет этого - http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=3792-12 Думаю следует за такое поменять модератора - как кандидатуру предлагаю Vikа - он человек незаангажированый, в его сторону не было никаких упреков!!!
DerSieger » 04 мар 2011, 19:14
а якого виробника ви мали на увазі? чи виробник ролі не грає? (та повеликому рахунку в мене морожена полуниця десь ше лежить в морозилці і в малої заберу цукерку туті-фруті і гайда). а можливо поп-апи чи пилюка?Doc писал(а):Яких бойлів у нас немає: скопексу, тутті-фрутті чи ананасу??? Юра, про що Ви говорите???MAXIMUS писал(а):Справа в тому ,що якийсь початківець , прочитавши Вашу статтю, зразу побіжить шукати дані бойли, яких у нас в принципі і не має. Створіть просто тему - риболовля в Англії, де і пишіть про способи рибної ловлі в тій країні!!! !!!
ви хоч посилання якесь ставте, а то можна подумати шо дійсно Doc такий вумний.Doc писал(а):Приведу примеры наиболее уловистых комбинаций бойлов...
для 99% початківців ці не наші букви абсолютно нічого не скажуть. да і Ви, шановний Doc самі зрозуміли тільки те шо російською і те в "общіх чєртах".Doc писал(а):А вот и сами комбинации:
...тратата...
B-2 + Peach
Doc писал(а):Ні, не пробував. Я ловлю на кукурудзу та горох.
я розумію, треба карпову гілку заповнювати а то стидно перед спінінгістами, але перед тим як копіювати якусь статтю ви хоч самі прочитайте її і проаналізуйте, тскць, включіть свої мозги. напишіть хоч шось від себе або взагалі не позортесь. флуд- це ваші пости Doc.
Последний раз редактировалось DerSieger 04 мар 2011, 19:36, всего редактировалось 1 раз.
БОБР » 04 мар 2011, 19:16
Как по мне - это все от скуки за рыбалкой. (Имею ввиду треш)
DerSieger » 04 мар 2011, 19:20
ти шо? куда мінять? в ровно карповиків на двох руках... а тут мінять!MAXIMUS писал(а):А все таки как на счет этого - http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=3792-12 Думаю следует за такое поменять модератора - как кандидатуру предлагаю Vikа - он человек незаангажированый, в его сторону не было никаких упреков!!!
я рахую, це правильно коли людина, яка ловить на горох і кукурузу та викладає фотки з рибою чуть не за жабри, вчить людей (які дійсно люблять КАРПФІШИНГ і думають самі СВОЄЮ головою я ту рибину зловити) і тре їхні пости.
порядок є порядок.
Doc » 04 мар 2011, 19:21
Відкрита інформація — це тип інформації за режимом доступу до неї, що характеризується:MAXIMUS писал(а):А все таки как на счет этого - http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=3792-12 Думаю следует за такое поменять модератора - как кандидатуру предлагаю Vikа - он человек незаангажированый, в его сторону не было никаких упреков!!!
* систематичною публікацією її в офіційних друкованих виданнях (бюлетенях, збірниках);
* безпосереднім її надання громадянам, державним органам та юридичним особам.[1]
Порядок та умови надання громадянам, державним органам, юридичним особам і представникам громадськості відомостей за запитами відкритої інформації встановлюються Законом України «Про інформацію» - http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=2657-12
Обмеження права на одержання відкритої інформації забороняється законом. Переважним правом на одержання інформації користуються громадяни, яким ця інформація необхідна для виконання своїх професійних обов'язків.
DerSieger » 04 мар 2011, 19:23
отетеріти можна!Doc писал(а):Відкрита інформація — це тип інформації за режимом доступу до неї, що характеризується:MAXIMUS писал(а):А все таки как на счет этого - http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=3792-12 Думаю следует за такое поменять модератора - как кандидатуру предлагаю Vikа - он человек незаангажированый, в его сторону не было никаких упреков!!!
цікаво, хто вліпить попередження за флуд?
Ягдташ » 04 мар 2011, 20:02
На 100% поддерживаю! Должен быть карпомодером - модер. А не человек который выставляет фото с мертвой рыбой и я более чем уверен - не брезгует зажарить нашего лучшего друга - КАРПА!MAXIMUS писал(а):А все таки как на счет этого - http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=3792-12 Думаю следует за такое поменять модератора - как кандидатуру предлагаю Vikа - он человек незаангажированый, в его сторону не было никаких упреков!!!
Где хоть один пост действительного модера, который несет полезную инфу от его лица? Нормальный информативный пост, ты где? Нету опыта в ловли, есть опыт в поиске статей - неверной дорогой идете товарищ!
ПиСи
А какая Ваша, док, любимая комбинация бойлов?
БОБР писал(а):Как по мне - это все от скуки за рыбалкой. (Имею ввиду треш)
Это имеет регулярный характер, потирание правильных постов и написание "своих" ""информотивных"" сообщений...
Этот форум посещают много людей, думаю им неинтерестно читать эти статьи, которые к Украине не имеют никакого отношения.
+ еще нужно думать о начинающих - зачем им вся эта лабуда?
Дуже цікаво дізнатися: "Чому короповий модератор форума "рубалка", який дуже багато наробив копіпастів, виклав багато фото та відео, відмовляється від участі в змаганнях та фестивалях"???
В мене є деякі припущення:
1. Фести та змагання проводяться на водоймах де ловлять рибу на бойли.
2. Насправді людина від коропової ловлі знаходиться на відстані більшій ніж земля від сонця!
3. Література та відео Англіцке, а до України відношення жодного!
4. Горох з кукурудзою пропали з полиць магазинів :lol: :lol: :lol:
5. Можливо не ті водойми для " О модера " підбирають???
6. Можливо він тільки по клаві стукати вміє???
7. Руки трясуться коли рибу доведеться відпускати??? :o
Можна ще довго продовжувати, але фраза "по технічним причинам знімаюся зі змагань" :lol: :lol: :lol: , вбиває наповал!!! :lol: :lol: :lol:
Жалко чоловіка...ще кілька років тому розповідав, що в жодному разі не вступить ні в яку федерацію чи клюб і не прийматиме участь в змаганнях...Але тільки сказали, що є ЗНИЖКА в кустині - принципи відійшли на другий план. Язик заліз в ...ку і дядько вже в федерації.
Одним словом - п.....бол!
Цікаво що буде далі, при таких розкладах...
В мене є деякі припущення:
1. Фести та змагання проводяться на водоймах де ловлять рибу на бойли.
2. Насправді людина від коропової ловлі знаходиться на відстані більшій ніж земля від сонця!
3. Література та відео Англіцке, а до України відношення жодного!
4. Горох з кукурудзою пропали з полиць магазинів :lol: :lol: :lol:
5. Можливо не ті водойми для " О модера " підбирають???
6. Можливо він тільки по клаві стукати вміє???
7. Руки трясуться коли рибу доведеться відпускати??? :o
Можна ще довго продовжувати, але фраза "по технічним причинам знімаюся зі змагань" :lol: :lol: :lol: , вбиває наповал!!! :lol: :lol: :lol:
Жалко чоловіка...ще кілька років тому розповідав, що в жодному разі не вступить ні в яку федерацію чи клюб і не прийматиме участь в змаганнях...Але тільки сказали, що є ЗНИЖКА в кустині - принципи відійшли на другий план. Язик заліз в ...ку і дядько вже в федерації.
Одним словом - п.....бол!
Цікаво що буде далі, при таких розкладах...
- Valldemar
- Рідненький
- Контактна інформація:
Я бачу що мої всі пости позатерали і зробили чуть не ворогом форуму, та ще й вліпили два попередження. Тому писати нічого не буду, а то і тут може забанять :lol: :lol: :lol:. Хоча поміняти модера карпового розділу потрібно на дійсно досвідченого карпятника, якому є що розповісти з власного досвіду. А не читати словєсний по...ос людини яка напевно того бойла і в очі не бачила, і вчить людей як правильно потрібно ловити карпа
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей