1-ий Рівненський семінар

Аватар користувача
Konstantin
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 186
З нами з: 30 червня 2008, 00:00
Телефон: 777-777
Звідки: г.Ровно РОФРС
Контактна інформація:

Re: 1-ий Рівненський семінар

Непрочитане повідомлення Konstantin »

Вот фотографии с семинара.Видео пока в процессе.
Отчет,думаю,напишет Антон.
От себя скажу,что это очень увлекательный вид ловли,который незаслуженно обошел внимание большенства рыболовов,хотя он довольно таки доступный и очень творчесский.
В новом способе пробовали себя и опытные спиннингисты...

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Аватар користувача
EXPERT
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 746
З нами з: 23 листопада 2007, 01:00
Звідки: г.Ровно РОФРС
Контактна інформація:

Re: 1-ий Рівненський семінар

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Огранізаторам семінару респект і уважужа :-ok-:
Сам побував, київські хлопці молодці все докладно та нагладно показали. Мені особливо сподобалось закидувати боковий заброс коротким бамбуковим вудилищем. Різниця між буджетними та дорогими вудилищами відчутна , як і в спінінгу. Одним словом все було добре.
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: 1-ий Рівненський семінар

Непрочитане повідомлення KYM »

І мені сподобалося, нажаль часу вільного не було, щоб ще на муховязки подивитися...
Вважаю, що всі зрозуміли, що краще 1 раз спробувати, ніж 100 раз почути чи побачити на відео - інструктори і підкажуть щодо помилок і правильно кисть поставлять, взагалі дуже позитивні люди! Дякую Тохіну та хлопакам! :co_ol:
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
trans
Козак
Козак
Повідомлень: 463
З нами з: 05 листопада 2008, 01:00
Контактна інформація:

Re: 1-ий Рівненський семінар

Непрочитане повідомлення trans »

Також приєнуюсь, майстер-клас був проведений на самому високому рівні.
Велика подяка організаторам.
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: 1-ий Рівненський семінар

Непрочитане повідомлення KYM »

Прошу закатати для мене відео, якщо в когось є, особливо по мухам але закиди також цінна річ, коротше мені ВСЕ :)
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
Горыныч
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 885
З нами з: 13 грудня 2007, 01:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: 1-ий Рівненський семінар

Непрочитане повідомлення Горыныч »

Не только ему :hi_hi_hi:
Зображення

Спасибо организаторам, инструкторам и участникам :co_ol: :co_ol: :co_ol:
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
Аватар користувача
tohin
Козак
Козак
Повідомлень: 484
З нами з: 19 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: 1-ий Рівненський семінар

Непрочитане повідомлення tohin »

Спробую з запізненням але коротко описати подію!
Нахлист манив до себе вже давненько. І ось нарешті заманив)))) Починалося все з прочитання і подальшого перепрочитання статтей в риболовній періодиці. Але так як я тоді був ще маленький, далі прочитання справа не рухалася, в силу фінансової залежності від батьків, сам я тоді ще заробляти не навчився))) і не малого дефіцита пропозиції товару в магазинах.
Потім, коли працював у рибальських магазинах кілька років, став все більше і більше вникати в потреби людей і ще більше цікавитися нахлистом. З'явився перший змагальний досвід в ловлі спіном, а трохи пізніше досвід проведення змагань.
Але думки про нахлист роїлися в голові постійно, що призвело до гострої необхідності перейти до справи.
Наважився зібрати першу палюгу, навіть не знаю чому зібрати, а не придбати. Не без допомоги досвідчених колег допер що треба. Вирішив, замовив, зібрали!
Далі стало питання освоєння техніки закиду. Полазив по інтернету, почитав, подивився, спробував зобразити побачене спочатку прямо в будинку, тримаючи шнур в руках, потім на галявині біля будинку у -10с, а вже потім на воді. До кінця першого дня купання шнура, після декількох відстрілених пушистиків я почав помічати що начебто чогось виходить, і це вселяло віру в позитивне продовження розпочатого)))
Заражений цим позитивом чисто випадково зустрічаю в магазині клієнта, який шукав подарунок для свого родича що займається нахлистом, причому дууууже серйозно, розмова, обмінялися телефонами. Так от я дізнався про Толіка, а він про мене))) Початок сезону наближався, кидати хотілося все більше ....
І тут в один із сірих трудових буднів роздався дзвіночок, від Толі надійшла пропозиція про проведення семінару, яке я з радістю підтримав.
Визначівшись з датою, почав надзвонювати всім хто був помічений у найменшому прояві інтересу до нахлисту. Вдалося зацікавити досвідчених спінінгістів, що стоять на тонкій грані між нахлист і спінінгом :ps_ih:
Спочатку вибрав трішки віддалений куточок нашого міського озера, там і поляна зручна і уріз води дуже гарний, та й взагалі красиво)) Але в силу зміни погодних умов виникли проблеми з доїздом на місце, а чалапати по бруду мало приємного, тому вирішуємо перенести місце першого знайомства на міський пляж з неменш зручною галявиною і більшим простором біля води.
Свіжий квітневий ранок. Прибуваємо з Samuraiем на пляж, поспостерігавши трішки за шаленим клюванням верховодки, помічаємо на іншому кінці пляжу, в обумовленому місці прибуття гостей. Три фігури з великим тубусом і сумками прогулюючись уздовж води попрямували в нашу сторону. Міцне рукостискання, привітання, плавно перейшло в приємне спілкування і збір снастей. Толік і Руслан активно приступили до роботи, потихеньку почали підтягуватся учасники майбутнього дійства. До слова сказати, через збіги з особистими планами, у семінарі на жаль не змогли взяти участь всі бажаючі. Планувалося присутність гостей із сусідньої Волині, але накладки по роботі не дозволили їм прибути.
Зібравши близько десятка людей, хлопці досить класно і чітко почали семінар. Стартонули з самих азів, будови снасті, призначення кожного елемента та компонування. Попутно відповідаючи на поставлені питання, і елегантно граючи шнуром перейшли до основ закидання. Розібрали по детальках кожен елемент, кожен рух, дохідливо і виразно розьяснили основні терміни, ми ж, жадібно поглинати отриману інформацію. Після теоретичної частини семінару перейшли до активної практики. Всі комплекти, люб'язно і абсолютно безкорисливо надані для навчання, одразу розбіглися по березі))) Частина учнів залишилася на галявині з Толею, решта пройшли за Русланом до води.
Погода сприяла, легкий бриз приємно подував, не звертаючи на себе ніякої уваги. У захоплюючому процесі хлестання до нас почали підтягуватись ті хто спізнився, процес почав набирати обертів. Наші вчителі захоплено пояснювали, показували і відповідали на всі поставлені питання, активно переміщаючись між учасниками. Кожен хто, знайшов час прийти, в той чудовий весняний день на пляж точно не пошкодував. Спробувавши кидати однією снастю, можна було обмінятись з сусідом і спробувати тут же, на місці, зовсім іншу, зрозумівши в порівнянні що та як. Багато невпевнених людей отримали не просто поштовх, а гарненький підсрачник у бік нахлисту. Майже всі до кінця покідушок почали більш впевнено тримати в руках нахлистову снасть і зрозуміли що треба робити, а чого слід уникати. Час пролетів непомітно, жбурляльна частина програми затягнулася на три годинки, а тому вирішено було рухати в бік рідного магазину, де потрібно було поспостерігати в живу в'язання мушок ...
До магазину нас дісталося істотно менше, але найстійкіші були винагородженні трьома годинами безцінного досвіду і не менш безцінного, живого спілкування з людьми, котрі абсолютно бескористно і з повною самовіддачею витративши свій особистий час піднесли перший урок, той який залишиться з нами назавжди.
У теплій, дружній атмосфері з відкритими ротами спостерігаємо появу на світ жука, фазантейла, ред ТАГА, по ходу дізнаємося чимало важливих і цікавих нюансиків, куди загинати пір'їнку, послідовність дій при в'язанні, як легендочку до пов'язаного написати ....
День пройшов ДУУУЖЕЕЕ захоплююче, весело і позитивно.
Хотів би особисто подякувати Толяну та Руслану за те що знайшли час і бажання приїхати і показати що таке є НАХЛИСТ! Спасибі Вам величезне хлопці за Вашу самовідданість!
Сподіваємося на подальше продовження розпочатого ....

Також окрема подяка ВСІМ учасникам семінару, що знайшли час та можливість завітати та спробувати.
BIG THANKS Konstantin, Starter, Samurai за допомогу в організації, фото та відеозйомку :co_ol: :co_ol: :co_ol:
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ ТА СЕМІНАРИ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей