р. Горинь

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
AndreyK
Модератор
Телефон: 0677966277
Контактна інформація:

Re: р.Горинь

Непрочитане повідомлення AndreyK »

В воскресенье с двумя друзьями поехал на Горынь в район Меткива. Встретили там Горыныча :) и ещё троих спиннингистов, аншлаг однако. :hi_hi_hi: На первом же забросе у меня поклёвка, но холостая - остался только порез на твистере. Больше за целый день (назад уехали в 16-30) ни одного удара ни у меня, ни у друзей. Может сказалась переменчивая погода (то яркое солнце, то густые облака, а то и снег, и всё это приправлено сильным порывистым ветром), а может "гранаты не той системы". :-) Зато полюбовались пейзажами и нагулялись по снегу.
ЗображенняЗображення
Горыныч
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Горыныч »

AndreyK писав:Встретили там Горыныча :) и ещё троих спиннингистов
Зображення

(Объяснюсь :). Спиннинг вниз по причине ветра и мороза :))
Весна однако
Зображення
:ti_pa:
Зображення
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
NazarKO

Непрочитане повідомлення NazarKO »

Дивно я пролазив весь день і нічого!!???Дійсно видно, профі :bra_vo: А Ігор молодець вітаю :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo:
AndreyK
Модератор
Контактна інформація:

Пока я в это воскресенье закрывал зимний сезон на льду в Мочулках, друзья поехали на Горынь. Начали с Меткивского моста, потом переместились к Азотовскому шлюзу. Результатов у них не было, зато остались интересные фото. Вот такие бывают экстремалы... :sh_ok: И это при том, что лёд в тот день таял буквально на глазах, шутка ли - почти 20 градусов тепла было.

Зображення

Зображення

Зображення
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

какие новости по Горыни?
Поступила инфа от нерыбака, что спинингуи уже толпами бегают по Горыни.
SergeyOn
Балакучий
Телефон: 063-477-93-16
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SergeyOn »

Да. На дамбі в неділю спінінгістів було багато (чоловік 10), але я не бачив щоб хтось шось витягнув.
Не набагато краща ситуація була у фідерщиків, улов був як в кого від 1-ї до 4 штучок плотви :ne_ne_ne:
Але їхали в автобусі мужики з поплавочними удочками, казали пару карасиків і плотичок зловили, але не на горині! Де незнаю.

Отак :hi_hi_hi:
Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
FishxHunter
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення FishxHunter »

Був в неділю на Горині в районі м.Дубровиця. Їхав в село до родичів на вихідні, тому вирішив прихватити з собою спінінг. В суботу вийшов на р.Случ із племінником, а внеділю вранці поїхав великом до р.Горинь. Вода висока, плюс дуже сильна течія і як наслідок- мій асасін на головці 16гр вмить опинявся під берегом...Покльовок не побачив ні одної. Дивно, але стояло багато донок, які я постійно чіпляв (мабуть непознімали з минулого сезону). Виходів риби не було видно взагалі, тільки декілька раз щось не дуже крупне втікало з-під берега (мабуть дрібна щучка вигрівалась на сонці). Зустрів декількох місцевих рибалок, кажуть що зимою з льоду добре клював піддуст (якого, як я зрозумів там дуже багато) і лящ на мормишку (попадались екземпляри до 2-х кг), вистачає в них і Марени. Кажуть що дуже гарна рибалка на Горині під самим кордоном із Білорусією, адже звідти підходить риба. :smu:sche_nie: А ще розказували за браків, які знахабніли до прєдєла, і всі про них знають, тільки зробити нічого не можуть (впринципі так як і у нас). Річка дуже гарна- пряма, широка, навіть пам"ятник поставили і вірші написали, я був приємно здивований! :bra_vo: .
Ось декілька фото:
мій двоюрідний брат на фоні Случа:
Зображення
розлив Случа
Зображення Зображення
р.Горинь
Зображення Зображення Зображення
Зображення Зображення Зображення Зображення
Dim0n
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Dim0n »

Звіт про сьогоднішню рибалку на старицях Горині.
Погода вранці радувала б якби взяв спінінг для твіча, а так сильний вітер заставив обмежитись не найкращими місцями для ловлі мікроджигом.
Перші 5 хвилин і щучка кусає флюр... Далі розумію що потрібно шукати окуня так як ловля 200 грамових щучок не приносить задоволення і зменшить кількість приманок, в моїй коробці.
Згодом ловлю одного полосатого і через паро хвилин одну щучку. Обкидав місце покльовок більш нема. Зміщаюсь... І на новій точці отримав мочний удар! щучка грам 600 вже на березі. Зачепилась за край губи))))
Походу ловлі отримував тички і два зріза приманок.
Близько 12 годин перейшов на місце звідки розпочав. Сорок хвилин обкидував одну точку. За цей час зловив одного гарного окуня і вдалось поборотись з чимось пристойним але виплюнувши приманку риб втік(((. Так і завершив рибалку.

Зображення
Рома
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Рома »

Вчора мав нагоду відвідати одну із стариць Горині. Прибули на місце лову біля 13.00. Поки туди їхали відчули на собі всі "прелести" весняної погоди - дощ, сніг, шалений вітер (їхали скутером :) ). Була навіть думка вертатися назад. Та все-таки добралися до стариці і почали її обловлювати. В хід йшло все - воблери, блешні, силікон. Погодні умови мінялися на очах. Сонце, хмари, вітер, мряка, сніг - все в перемішку.
ЗображенняЗображенняЗображення
Зважаючи на шквальний вітер, який видував чималу дугу зі шнуру іноді закидуючи його на прибережні корчі, прийшлося збільшити вагу приманок. Врешті-решт я зупинився на двохдюймовому мансі із семиграмовою джиг голівкою. Саме вони і принесли мені дві реалізовані покльовки. У компаньйона - нуль.

ПС. "Не один рыб не пострадал".
Зображення Romanmix2002
Dim0n
Ледар
Контактна інформація:

Сьогодні біля труби риба активністю не радувала.
Зразу на 4-5тому закиді клюнула щучка. Вже приємно))))))
Зображення
А потім десь до одинадцятої були одні нереалізовані тички.
Перемістившись на рибне місце ловлю окуня.
Зображення
За полосатим пішла щучка
Зображення
Клювало в закоряженій зоні стариці, то рибалка відбулась без переходів, із втратами приманок.
Зображення
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Горинський судак. Жадоба фраєра згубила. Зауважте - джига поперек пащеки. Улов чий? Звичайно Васьки Школярика! Хто не зрозумів - гачок не пробив губу, але риб на березі! - Зображення

Додам до вищесказаного - зверніть увагу на жорстку конструкцію офсета - Васіне ноу-хау!
Востаннє редагувалось 19 квітня 2011, 12:49 користувачем bogdan, всього редагувалось 1 раз.
AndreyK
Модератор
Контактна інформація:

Ездил на Горынь в воскресенье с двумя друзьями. Вода ещё мутная и высокая - примерно на полметра выше летнего уровня. Уже начинает гонять верхводку жерех, но большой активности рыбы ещё не видно. Спиннингисты, которые ходили по старицам - взяли несколько небольших щучек, мы же с утра и до 15 часов прошлись по старым местам на реке, но ни одной поклёвки так и не увидели. То ли вода в реке ещё недостаточно прогрелась и рыба малоактивная, то ли ещё что...
Зато у браконьеров "клёв" отличный. :-( Браконьерское быдло не стесняется выплывать на старицы и посреди белого дня при куче народа проверять сети. Хоть бери да воздушку с собой вози для таких случаев...

Зображення
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

У неділю, 17.04.2001, пройшовся натоптаним маршрутом,
місцями просто повз - дуже багато повалених дерев.
риб не ловився і всплесків не бачив, головень мовчить, маленький окунчик спокусився на
а-ля чабік від сільвер стрім.
хороші люди зробили місток через ривчак і облаштували на березі намет.
п.с. несміливі перші кроки мого батька у фідерній ловлі принесли оптимізм і кілька невеличких підлящіків!
фідермени - приймайте новачка! я - наступний))
ЗображенняЗображення
Dim0n
Ледар
Контактна інформація:

Зображення
Зображення
Вчора о 5-тій год вийшов на старицю (Що за школою міліції)
Зразу вдалось зловить маленького окушка. Коли припікало сонце активно гуляла щука, в мене було два зріза і один карандаш. Пізніше почав брати окунь. За рибалку вдалось насмикать 11 штук. Приманкой служив ¾ масло.
Зображення
Mishania82
Споглядаючий
Телефон: 0664551040
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Mishania82 »

привіт всім ;) пишу вперше тому що є привід для цього)) ловив на кастмастер 21грамову в суботу перед Пасхою на горині. Зранку була серйозна покльовка, але в силу обставин які були на ту хвилину обірвалась рибина, потім на туж блєсну взяв жерех кілограмовий :)
Зображення
після нього нуль до вечора) в вечері після сьомої на ту ж блєсну знову жерех але вже на 2,5 кг :mi_ga_et:
Зображення
потім п"янки гулянки і. т. д. як буває на свята))) але виловив хвилину і рванув знову на річку, на блєсну нічого яле на віброхвоста взяв ще одного жереха на кілограм :-ok-:
Зображення
на фоні є менша рибина яку тесть на донку виловив :)
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей