Був в неділю на Горині в районі м.Дубровиця. Їхав в село до родичів на вихідні, тому вирішив прихватити з собою спінінг. В суботу вийшов на р.Случ із племінником, а внеділю вранці поїхав великом до р.Горинь. Вода висока, плюс дуже сильна течія і як наслідок- мій асасін на головці 16гр вмить опинявся під берегом...Покльовок не побачив ні одної. Дивно, але стояло багато донок, які я постійно чіпляв (мабуть непознімали з минулого сезону). Виходів риби не було видно взагалі, тільки декілька раз щось не дуже крупне втікало з-під берега (мабуть дрібна щучка вигрівалась на сонці). Зустрів декількох місцевих рибалок, кажуть що зимою з льоду добре клював піддуст (якого, як я зрозумів там дуже багато) і лящ на мормишку (попадались екземпляри до 2-х кг), вистачає в них і Марени. Кажуть що дуже гарна рибалка на Горині під самим кордоном із Білорусією, адже звідти підходить риба.

А ще розказували за браків, які знахабніли до прєдєла, і всі про них знають, тільки зробити нічого не можуть (впринципі так як і у нас). Річка дуже гарна- пряма, широка, навіть пам"ятник поставили і вірші написали, я був приємно здивований!

.
Ось декілька фото:
мій двоюрідний брат на фоні Случа:

розлив Случа

р.Горинь