Гремяче(Острозький р-н)

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Vetal
Балакучий
Телефон: 097-854-00-54
Контактна інформація:

Re: Гремяче(Острозький р-н)

Непрочитане повідомлення Vetal »

Є карась і короп, але як на мене їхати туди і платити гроші не варто. Був в минулому році, мала концентрація риби у воді :) тому і їхати не рекомендую.
Yurjke
Споглядаючий
Телефон: 0987654535
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Yurjke »

А куда порадиш поїхати на даний момент..Бо планую з знайомим в неділю на рибалку а от з місцем це тяжкувато незнаю куда їхати( може щось підскажеш?
Kolyan i syn
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Kolyan i syn »

Yurjke писав:А куда порадиш поїхати на даний момент..Бо планую з знайомим в неділю на рибалку а от з місцем це тяжкувато незнаю куда їхати( може щось підскажеш?
Минулого року також весною вирішив порибалити на цій водоймі,бо перед тим майже цілий сезон там рибалив,причому тоді постійно ставилась сітка(як тоді казали - контрольний вилов риби).Сітку ставили на ніч,а зранку знімали,а бувало посеред дня ставили,причому ставили там,де були закинуті снасті.Тоді це ще якось терпіли,хоча риби в уловах ставало все менше і менше.Так от ,минулої весни вирішили порибалити в Гремяче.Приїхали заздалегідь,щоб зайняти свої улюблені місця,закормились,закинули снасті і до 10.00 , а може навіть і більше , не побачили жодної покльовки.Потім прийшов господар(козел)Обілечувати.На прохання знизити ціну на риболовлю(так як риби до того часу ніхто на ставку не зловив) він відповів категоричним ні.І це ще можна було б зрозуміти,він же орендар і встановлює свою ціну,але коли він став вимагати плату за мого сина,якому тоді не було ще і 12 років,це вже було занадто.Одним словом ми звернулись і почали вантажити речі в машину.Повз нас проходили місцеві,які розповіли,що крім сіток,які стали нормальним явищем на ставку,ще й порошок якийсь вночі розкидали під берегами.Тоді я вирішив,що на цей ставок я більше ні ногою.А решту сезону ми з Сашком непогано відловились на Горині і на Б.Куті,на платники навфіть не їздили,і чесно скажу,мабуть нічого від того не втратили.Дику річкову рибу набагато цікавіше ловити.Отже робіть висновки.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість