Третій етап кубку Громади рибалок України

фестивалі та різного роду тусовки
Аватар користувача
ventel
Повідомлень: 329
З нами з: 20 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Третій етап кубку Громади рибалок України

Непрочитане повідомлення ventel »

Шановні!!!! Другий етап поспіль перше місце у "нелегкій боротьбі" завойовують рівненські спортсмени, але цього разу на першій сходинці п"єдесталу Богдан Дем"янчук (близько 1600 г.) 8O , Іван Щевич четвертий ( біля трьохсот з лишнім грам) з 12 учасників.
Рівненчани найкращі!!!!!!!!! :lol:
Public organization "RIVNE FISHING CLUB"
Аватар користувача
Starter
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 98
З нами з: 10 лютого 2008, 01:00
Телефон: +380673627707
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Starter »

Зображення

РОФРС рулить!!! Вітання нашим Гуру.
Востаннє редагувалось 04 серпня 2008, 14:08 користувачем Starter, всього редагувалось 4 разів.
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Вітаю наших монстрів!!! 8)
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
vvi
Боєць
Боєць
Повідомлень: 241
З нами з: 14 липня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

Прийміть вітання ! :D :D :D так тримати! 8)
Аватар користувача
bogdan
Герой
Герой
Повідомлень: 574
З нами з: 19 грудня 2007, 01:00
Звідки: РО ФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Дякую всім за вітання. приємно. Переміг, з одного боку досить несподівано, оскільки карповиком-фідеристом себе взагалі не вважаю, а з другого - закономірно, бо як слід нашаманив і жереб з рибою поводили себе відповідно до моїх "шаманств"... Точно як зимою - "одна лунка, де є риба - і вона наша!"
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Викладку по зайнятих місцях в студію!!!
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
EXPERT
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 746
З нами з: 23 листопада 2007, 01:00
Звідки: г.Ровно РОФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Результаты:

1) Демянчук Богдан (г.Ровно) - 1 кг 596 грамм
2) Панин Юрий (г.Киев) - 442 грамм
3) Онюшкин Александр (г.Донецк) - 390 грамм
4) Щевич Иван (г.Ровно) - 330 грамм
5) Печерский Олег (г.Донецк) - 322 грамм
6) Румега Руслан (г.Киев) - 247 грамм
7) Зибчук Руслан (г.Киев) - 221 грамм
8) Стржельский Андрей (г.Киев) - 216 грамм
9) Матата Олег (г.Киев) - 117 грамм
10) Колесниченко Юрий (г.Киев)
10) Мельковский Сергей (г.Киев)
10) Саксонов Андрей (г.Киев)
10) Виноградов Александр (г.Киев)



Все призеры были награждены ценными призами от "Balzer-Украина" - поставщик рыболовных снастей
Отчет про змагання напишу попозжеє.
Аватар користувача
EXPERT
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 746
З нами з: 23 листопада 2007, 01:00
Звідки: г.Ровно РОФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

На третій етап було вирішено їхати заздалегідь. В середу ввечері обїхвши наших карповиків, і доукомплектовавшись їхніми атрактантами, оснатками і ще всякими різними прибамбасами, ми вирушили до місця змагань. Дякуючи фірмі “ДЕНІР” за фінансову підтримку, ми змогли прийняти участь в третьому етапі кубку ГРУ. Догога нам знайома, адже другий етап проходив в тому ж Обуховскому районі під Києвом. Приїхавши в четвер зранку на ставу ми зустріли грумадян які уже тренувались на дамбі. Поздоровавшись ми дістали курку з майонезом, яку мені дружина в дорогу запекла, помідорки огірочки... Богдан
забув виконати ритуал свого “шаманства”, я його відправив до води поговорити і виконати традиційний ритуал. В цілому сніданок вийшов непоганий. Ми прийняли рішення пробувати тренуватись на правій стороні ставу, так як на дамбі вже тренувались і спортсмени без нас визначать ,що там робиться. Розбивши лагер в тіні акацій, ми прийнялись за риболовлю. Я зайняв місце ближче до дамби де був 13 сектор на змаганнях, а Богдан пійшов в кінець ставу пробувати на мілководді і розпочав риболовлю де був 2 сектор на змаганнях. Маркером визначивши бровки і перепади, я закинув вудочки. Дві метрів сорок, де закінчувались усі бровки, а одною пробував ловити на 10-12 метрах, де була виражена перша нормальна бровка. Клювання розпочалося на ближній бровці десь після години від початку закорма. Інтервал клювання 10-20 хв. В уловах мілкий карп і амур від 50-60гр амурчики до 400 гр. Дальна бровка мовчала а мені надоїло ловити мелоч на ближній бровці, тому я вирушив до Богдана подивитись як в нього справи. Розмістившись де судді згодом розмітили 3 сектор,
я закинув два фідера. Клювання розпочалось практично одразу з інтервалом до 5 хв. Десь через півгодини інтенсивного клювання на оставленому моєму фідері почули звук сигналізатора, на карповому лексиконі “ПАРАВОЗ” клюнув. Жилка розмотувалась до моменту доки я добіг до фідера. Підсік злегка, і одразу на іншому кінці відчув приємну вагу.
Доки я виважував підоспів Богдан і я благополучно завів в поплавочний підсак, якого тримав Богдан амура біля 3.5 кг. На цьому крупна риба в нас закінчилась. На дальній бровці на будь-якому місці розпочинаючи з 5 до 13 сектора максимально було 3 покльовки. А 1 - 4 навпаки риба брала тільки з дальної бровки. Вночі риба на цьому ставу неклює. Це нетільки наші спостереження а і постоянних рибалок на цьому ставу. На слідуючий день тренування я остався біля нашого лагера обстежувати проблематичні місця, а Богдан пішов на інший берег
розвідати обстановку. Організатори сказали, що місця будуть розміщатись по всьому ставу і потрібно було провірити всі місця де могли розміщуватись сектора. До обіду рибалка нічого нового нам не принесла в плані пізнання водойми, крім ще одного найбільш кльового місця на водоймі, яке відкрив Богдан. Розміщувалось це місце навпроти сектору №12, клювала там найбільша риба серед мелочі, попадалиь амурчики до 400 гр. Було декілька обривів поводків рибою. Під вечір приїхали основні наші конкуренти з Донецька Онюшкін Олександр і Печерский Олег. Закінчивши рибалити ми ввечері пішли з свіжою жареною рибою до хлопців на вечерю. Розмова про риболовлю затягнулась до глибокої ночі, але зранку потрібно змагатись і ми пішли спати. До речі спілкуватись з Донецькими спортсменами нам було краще і легче ніж наприклад з Івано-Франківськими.
Ранок перед змаганнями підйом приведення себе в бойовий порядок, як говориться чай, кава, капучіно горячий шоколад. Як назло під ранок мені в саме практично вразливе місце впився КЛЕЩ. Доки я його ковиряв більше години, Богдан вспів поснідати і снасті зложити. Нарешті я його достав благополучно розковирявши нормальну рану. Построєніє, жеребкування, я тягну номера перший як переможець попереднього етапу. Мені випав №12, нормально, один з найуловіших секторів зліва. Осталось нормально витягнути Богдану. Саша Онюшкін №4, нормальний сектор на 3-4 місце тягне. Печерский Олег №8, глухий сектор . Зибчук Руслан №6 глухий сектор. Нарешті черга Богдана, осталось два номера 1 і десь всередині в глухих секторах. Недарма “шаманив” з самого початку по приїзду, випадає №1. Ми довольні нормально віджеребкувались, осталось видержати темп на мелочі. А нетут то було. Закорм, кормлю дальню бровку і чекаю доки всі викинуть основну свою прикормку на дальні бровки, сам розпочинаю закорм на ближній за хв 10 після всіх. Ближня бровка на тренуванні зарекомендувала себе набагато краще ніж дальня. Дальню закормив на випадок, прихода раків на прикорм і потрібно буде міняти місце лову. Час неклює, два неклює, три неклює, я розпочинаю хвилюватись. Все перепробувавши близько і далеко справа і зліва, атрактанти робочі і без них нічого невиходить. Суперники зліва і справа теж нервують риби то немає, точніше вона то є я точно знаю, але на наші смачні наживки брати відмовляється.
Вирішую ловити з протилежного берега. Взяв дубовий 150 гр фідер самий дальнобойний в моєму арсеналі. На тренуванні я їм на протилежний берег закидав. На першому ж закидуванні повредив травмовану руку і про протилежний берег можна забути. Знаю, якщо докину в любому випадку буду з рибою, але несудилось видно. Тому продовжував обловлювати сектор в межах забросу. За годину, півтори до закінчення змагань, нарешті така довгоочікувана покльовка. Клюнув карпік, за час тренувань по покльовці визначали вид риби яка клює на даному ставу. Впевнено даже без ніякої думки, що може зійти завів в великий підсак. Карпік виявився на гр 300, на цей час, як і всі змагання Богдан був в лідерах, Саша в активі мав двух амурчиків, а я знав, що там амурчики більше 100 гр неловляться. А про Олега і Руслана даже недумав, що можуть зловити більше ніж ми. Отже задача стояла зловити ще одну рибку, так як в Паніна Юрія було два карпіка по гр 200. Юрій зловив свою рибу з середині става, а там був рівний “стіл” і шансів зловити рибу цілеспрямовано було дуже мало. І часу ловити на середині теж небуло. Отже обловлював дальню бровку на випадок підходу ще одного випадкового карпіка. До закінчення змагань мені так і невдалось зловити риби, крім ненажерливого рака з ближньої бровки. За хв 20 до закінчення Онюшкін ловить своїх щасливих ще два маленьких амурчика і десь з 8 місця піднімається на третє заслужене. Богдан як і ми думали свого першого місця до кінця змагань так і неупустив, а навпаки відірвався з великою перевагою. Хочеться відмітити, що ніхто за час змагань нездався і неперестав ловити рибу. Всі виложились на всі 100% а то і на 200. Напруга була дуже високою в моральному плані.
Розстановку сил ці змагання не змінили, тільки добавився в претенденти Дем'янчук Богдан.
Попереду наші улюблені види. Спінінг та мормишка, де ми по спінінгу на Чемпіонаті України в 2007 році були другими, а по мормишці діючі чемпіони України, як в особистому так і в командному заліку. Суперники теж неслабачки Олександр Онюшкін чемпіон України
з мормишки 2006-2007 років. Боротьба чим далі запекліша, дуже цікаво.
Аватар користувача
vvi
Боєць
Боєць
Повідомлень: 241
З нами з: 14 липня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

Увлекательно :lol: :lol: :lol:
Аватар користувача
fishermann
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 13
З нами з: 28 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення fishermann »

Ну що хочу сказати.Хлопці з Рівно колеса виграли.Осталось виграти двигуна і кузов і машина Ваша.
Номер я залишу собі на память :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Аватар користувача
EXPERT
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 746
З нами з: 23 листопада 2007, 01:00
Звідки: г.Ровно РОФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Петрович не все так легко. Попереду запекла боротьба. Серйозні рибалки на Кубку зібрались.
Аватар користувача
fishermann
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 13
З нами з: 28 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення fishermann »

EXPERT писав:Петрович не все так легко. Попереду запекла боротьба. Серйозні рибалки на Кубку зібрались.
:lol: А легко ніколи не буває.При тому дивлячись на те які зібрались Бійці,я думаю легко не буде.Прийдеться і веслами помаслать,і буром покрутить. :!:
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість