Басів Кут

реєстр та опис водойм для ловлі коропа з часів rybalka.rovno.ua
shalun_99

Басів Кут

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Всім привіт!
Тільки повернулися з Кузьмою з Басіка.
Приїхали вчора 06.08.2008 орієнтовно в 20:00. Поки закинулися та закормилися вже і ніченька прийшла. В годині десятій приїхав наш товариш "хрінницький" спінінгіст. Майбуть з годину ми реготали з його байок, геть про вечерю забули. Смачненько повечерявши почали розміщуватися в кріслах і готуватися до нічної дрімоти. Але було одне але - КОМАРИ!!! Вони нас просто з'їдали, довелося з головою вкриватися, так як "репелентами" ми не користуємося(але доведеться).
Чарівне число на годиннику 00:00 і довгоочікуваний "паровоз", причому на плаваючий бойл. Тільки я підбіг до палки і все затихло, невже все, подумав я , але тільки вмостився на кріселко - знову підтяжка. Тоді і все затихло. До 07:00 декілька підтяжок на горох.
P.S. Побачивши знайомого дідуся-рибака, почув приємну новину:
декілька днів тому розігнали зграю БРАКІВ, причому гарно розігнали. Одна група з води на них нагрянула, а інша з берега. Сволота встигла поставити тільки 100метрову сітку, а дві інші не встигли. Розбігалися в чому мати народила, а кому пощастило то в трусєлях. Поблизу нас за ніч браків не було. Якщо здоров'я вистачить то махнемо в п'ятницю знову на трофейних карпів. Ось і все, можливо буде бажання у Кузьми щось накрапати - те що я призабув...
qwert
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення qwert »

А де сиділи, якщо не сикрет?
_magic
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення _magic »

Если развернуться спиной к озеру,как раз напротив - заправка
Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
shalun_99

Cьогодні на вечір збираємося знову на озеро, на пошуки коропа. Підтягуйтеся, якщо є бажання...
_magic
Місцевий
Контактна інформація:

Честно говоря очень хочется обмануть басовкутского карпа! Приехали с ВАВАНОМ около 19-00, прикормили, закинули удила, ...сидим и спрашиваем друг у друга:"Неужели он(карп) не хочет жрать то что мы ему накидали?" Приблизительно в районе 11-и была короткая протяжка(поклёвкой вряд ли это можно назвать) и всю ночь-тишина. В 6-30-паровоз :!: В момент -палка в руках,результат-0 . КАРП В БАСОВКУТЕ ЕСТЬ :!: и он не может не есть!!!!! Выкинули остаток прикормки и домой. Вечером дубль2. Дали будэ.......
Roma
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Roma »

Хлопці так погода яка ж! Звичайно він зараз не бере.
shalun_99

Всім привіт!
В суботу були на водоймі вже о 19 годині. Закидання та годування. Поблизу компанія з трьома "рєзінками" до години 12-ої вечора взяла три рака та декілька йоршів. В нас був "паровоз", причому самий натуральний, але - нульовий результат. Чому він не засікся, для нас залишається великою загадкою...
Зранку всі бідкалися на поганий кльов, окрім одного рибацюги який ніс пакет набитий карасями, заліковими екземплярами.
Roma
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Roma »

) а я завтра піду)
vvi
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

shalun_99 да, відверто кажучи дійсно цікаво, постійно слідкую за маяками у форумі про басів-к та карпа. Сам не розумію, а того він не засікається якщо протяг є, і я так зрозумів, що вже не вперше. Да, а раніше який був там максимальний взятий. Думаю, що скоро приєднаюсь :).
vvi
Боєць
Контактна інформація:

А яке там дно та глибина (там де ловите)?
shalun_99

vvi писав: Да, а раніше який був там максимальний взятий. Думаю, що скоро приєднаюсь :).
Я особисто, в тому році, взяв на Басіку карпа на 5кг., боротьба велася з лодки.
Щодо глибин - закидаємо орієнтовно на 100м., глибина 3-4метри біля бровочки. Дно - мулисте, є тверді ділянки.
_magic
Місцевий
Контактна інформація:

В поисках Басовкутского монстра.... Подолжение ... Зная немного рельеф дна на Басовкутском озере,выбрали место,где рачья бровка. Тянется она метров 700,это за пляжем,как раз в том месте ,где любят собираться на пикники Ровенчане . И думаю что выбрали правильно,потому что за две коротких сессии подолжительностью 12 часов-2 реальных паровоза! и несколько коротких протяжек.К сожалению результата нет :cry: Накануне я немного изменил монтаж оснастки,мне казалось ,что должно бы работать ещё лучше,но видать придется пока вернуться к проверенному...
vvi
Боєць
Контактна інформація:

А если не секрет, можна фотку монтажа, что было и как стало ... ну если можно конечно. (просто в целях перейняття "форум" опыту).
shalun_99

vvi писав:А если не секрет, можна фотку монтажа, что было и как стало ... ну если можно конечно. (просто в целях перейняття "форум" опыту).
Не секрет...просто краще все це наживо подивитися. Сьогодні вирушаємо знову на пошук трофейного карпа, будемо на водоймі після 19:00. Приходьте, дивіться...
shalun_99

Всім привіт!
Збираємося порибалити на цій водоймі у вівторок, орієнтовно після 19:00 будемо на місці...
Відповісти

Повернутись до “Коропові водойми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей