4.30 підйом, чайок, бутербродик...
...дощ, 5.30 на новому місці.
затяжний поворот, по зовнішньому колу, вздовж повороту, тягнеться цікава заводь з бурунами, обратками...
коротше, чепляю "ушастіка" 14 грам, майже в кінці поворота здається яма (падіння 11-12) - ближще - 7, ще ближще - стіл і плавний підйом під мій берег. правіше - корчі, або повалене дерево - абсолютно непролазне. прибл.пів- години я там скородив, обірвав два ушастика, а згодом, і дві годівниці

.
відстань ~40м, 35 грам, кілька пристерелочних вистрелів, намагаюсь класти в яму, чи на початок?? ями, вздовж корчів.
кидаю аккуратно, стараюсь технічно, відчуваю - мій пікер флагман 2.7м "на предєлє", стогне, крехче але тягне)) нарешті кліпсуюсь, і п"ять закормочних кормух.
меню на сьогодні з двох блюд: саморобна, багатоскладова пиль з додаванням какао та, увага!, солі (150 грам на 6 кг) та каша аля салЯпінка спрощенна (зварене пшоно+кукур.січка+кукурузка без будь яких аром)
спочатку пара густерок, пауза.... гарна підтяжка - головень, залік, дістаю садок! парочка маленьких - на свободу.
а потім починається фігня: покльовки впевнені, одна за одною, відчуваю стадо вийшло, а взяти не можу - не засікається - ставлю більший гак, дві потужних підтяжки - просто рве поводок. навіть не встигаю вхопити фідер, потім захід в корч, обрив....не хочу втратити темп - починаю кіксовать

- власноруч, точнісенько кладу в той самий корч, обрив...в решті трощу фідерного кінчика (фото 3) об гілки дерева. грьобаний дощ, слизько...
і ще, скажу, друзі, плащ від ОЗК (хто в армії був, той знає)краще підходить для кросу в протигазі або корів пасти, але не рибалити - не зручно що жах
так! стоп, кажу собі, спокійно!
обмірковую...виявився не готовий я для таких подій: шнур power pro 0,1 + повідок 0,129 для таких різких пацанів як головень не підходить! дістаю з рюкзака стару дубину-телескоп MIKADO piker 3.3м (ношу провсяк випадок))) катуху з лескою 0,21. ставлю кормуху, пристріл...не можу покласти на точку - не долітає сцуко! а жратви уже туда пішло - "мама не горюй"

дубина - дубиною! заради справедливості, треба визнати - умови для закиду дуже обмежені.
що робити? вибираю дистанцію "поскромней", кормлю інтенсивно, і спокійно беру один за одним ще кілька голавликів, корм закінчився, валю додому.
як би це результат пару місяців назад, я б був задоволений,
а так....рибу привадити вдалось, а от реалізувати...
працюємо над помилками!

п.с. яки думки відносно кінчика? в утіль чи мона щось зробити?
п.п.с
roony писав:.....хапне насадку і відпустить, а ти з підсічкою запізнився. Я тоді роблю так - воно хапнуло, я потім роблю невеличку проводку(або катушкою або фідером підтягую) фідер з рук не випускаю бо зразу ж йде покльовка і підсікаю.
+!!!