На рахунок блешень/балансирів підтримую і готовий взяти участь.AndreyK писав:Конструктивное предложение - провести фестиваль по ловле балансирами\блёснами.Viktorovi4 писав:Давайте лучше больше конструктива - пожелания, предложения и тд.Там уж точно к "спортивности" нельзя придраться.
Обговорення ФЕСТИВАЛЮ З ЛОВУ ХИЖОЇ РИБИ НА ЖЕРЛИЦІ
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
- ВікторGVS
- Абориген
- Телефон: 234567
- Контактна інформація:
Re: ФЕСТИВАЛЬ З ЛОВУ ХИЖОЇ РИБИ НА ЖЕРЛИЦІ
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
Шановний - Юра Шапко не власник ресурсу, бо якби був власник - то тут все було би по іншому.west писав:Юра, що значить "дали право" ??? І над чим мені " задуматся" ??? Ви хто такий, щоб мене вчити над чим мені задуматись. Я що, до Вас зайшов в двір з столом і стою продаю, чи додому ??? Чи може Юра Шапко власник ресурсу ??? Я не проти, щоб мій профіль забанили і пости видалили. А то я бачу ви тут всі агресивні якісь, словами розкидаєтесь "гадят, срут і т.д.". Негарно це все, некультурно. Чесно скажу не чекав, KYM.Viktorovi4 писав:Конкретно к West - если Вам дали право здесь выставлять на продажу разные приманки и тд - так продавайте и не занимайтесь полемикой.
С уважением Viktorovi4.
Людина висловила свою думку - причому без образ самої ідеї чи окремих людей. Ще додам, що те саме сказав би кожному з вас в очі - багатьох знаю особисто, якщо хтось переживає що в інтернеті всі герої.
IMHO
We$t
Якщо особисто Вам не сподобалася ідея проведення фесту по жерлицям - прочитали, зробили про себе висновки - і все, а не починати тут займатися полемікою і тд.
Тут ніхто не агресивний - тут зібрані люди "однодумці" - просто чомусь завжди виходить так, що як тільки хтось хоче щось організувати для людей - завжди знаходяться деякі люди, які дійсно починають вибачте "гадити". От і Ви - ШО!

Жерлиця - це засіб для масового знищення риби? чи це є браконьєрскьке спорядження? чи ще щось?
Якщо особисто Вам не подобається жерлиця, Ви не ловите на жерлицю і Ви думаєте, що Всі хто ловлять на них не порушуючи умов (5 жерлиць/1 чол) прирівнюються до браконьєрів - то вибачте, ми в цьому не винні. Ми нічого не порушуємо - і відповідно організатори не заслуговують такої критики з Вашого боку - стосовно, а що далі - сітка і тд.
На данному форумі - ніхто не має права нагружати, вимагати і тд, сприймаються тільки - пропозиції і побажання. А ящо дуже не в "терпьош" як кажуть - то є ЛС.
З повагою Viktorovi4.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Колеги, а давайте не будемо починати оці нікому не потрібні сварки і наїзди один на одного. Пропоную так - ті хто хоче приймати участь в фестивалі, нехай приймають. А той кому таке не до вподоби, нехай чекають змагань по мормишці, балансирах і т.д. Всерівно чи будете ви нагнітати обстановку чи ні, фестиваль відбудеться, адже на ньому збираються однодумці!
П,С, А саме краще, ті кому не подобається ловля на жерлиці, створіть тему, наприклад - Змагання по мормишщі, балансирах і т.д. і там вирішуйте організацію даних змагань!!!
Мені наприклад в кайф ловити тільки на жерлиці, а на мормишку чи балансир - не люблю, то судячи з ваших слів, мені тепер потрібно заложити жерлиці далеко в шафу і чекати поки розтане лід і тоді брати в руки вудку і йти на рибу???
в кожного є своє спортивне хобі і думка, і якщо колектив дорослих адекватних людей вирішує провести фестиваль по жерлицях, то не треба їм нав"язувати щось своє і казати які вони погані!
Рахую, що адміністратор повинен контролювати переписку в даній темі і повідомлення всіх небажаючих проводити фестиваль одразу видаляти, а потім банити. А то виходить так, що в даній темі замість того, щоб люди придумали можливо якісь поправки в положення чи проведення фестивалю, тільки те й роблять, що спорять...
П,С, А саме краще, ті кому не подобається ловля на жерлиці, створіть тему, наприклад - Змагання по мормишщі, балансирах і т.д. і там вирішуйте організацію даних змагань!!!

Мені наприклад в кайф ловити тільки на жерлиці, а на мормишку чи балансир - не люблю, то судячи з ваших слів, мені тепер потрібно заложити жерлиці далеко в шафу і чекати поки розтане лід і тоді брати в руки вудку і йти на рибу???

Рахую, що адміністратор повинен контролювати переписку в даній темі і повідомлення всіх небажаючих проводити фестиваль одразу видаляти, а потім банити. А то виходить так, що в даній темі замість того, щоб люди придумали можливо якісь поправки в положення чи проведення фестивалю, тільки те й роблять, що спорять...
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Re: Обговорення ФЕСТИВАЛЮ З ЛОВУ ХИЖОЇ РИБИ НА ЖЕРЛИЦІ
Пропоную провести даний фест в період коли відпустять такі морози.
По водоймам є 2 пропозиції - Хрінникі і я пропоную Танкове озеро (тим паче що щука там вже попадає трофейна).
Фест я думаю має бути командний, так як багато хто не зовсім знає якись секрети в ловлі щуки таким способом. Тим кому буде сумно - можуть ловити на мормишку/ балансір/блісна - і для таких людей також можна щось придумати.
Судячи по прогнозам - через тиждень має вже трохи відпустить, можливо тоді?
По водоймам є 2 пропозиції - Хрінникі і я пропоную Танкове озеро (тим паче що щука там вже попадає трофейна).
Фест я думаю має бути командний, так як багато хто не зовсім знає якись секрети в ловлі щуки таким способом. Тим кому буде сумно - можуть ловити на мормишку/ балансір/блісна - і для таких людей також можна щось придумати.
Судячи по прогнозам - через тиждень має вже трохи відпустить, можливо тоді?
- ВікторGVS
- Абориген
- Телефон: 234567
- Контактна інформація:
В тому то й справа, що секретів там в принципі і немає. Якщо правильна жерлиця, то далі лише лоторея. Яка тут може бути змагальність? Сидіти бухати і чекати кому повезеViktorovi4 писав: Фест я думаю має бути командний, так як багато хто не зовсім знає якись секрети в ловлі щуки таким способом.

- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
2 proteus
Законодательством разрешено ловить рыбу с использованием 5-ти штук жерлиц на 1-го рыбака и я не вижу разницы будут ли они ловить по-отдельности на водоёме или собравшись в определённом месте. Наоборот - удача в прилове была бы, если все ловили бы в разных местах - в одном месте нашумят и отпугают рыбу, а по-сему организовываемый фест есть ни что иное, как дружественная туссовка единых по хобби людей.
Пы.Сы. Где срут... я знаю, по-этому пускай там это и делают, а не гадят в темах!
2 Viktorovi4 спасибо, коллега, Вы высказали мысли, которые вертятся на уме у многих.
Законодательством разрешено ловить рыбу с использованием 5-ти штук жерлиц на 1-го рыбака и я не вижу разницы будут ли они ловить по-отдельности на водоёме или собравшись в определённом месте. Наоборот - удача в прилове была бы, если все ловили бы в разных местах - в одном месте нашумят и отпугают рыбу, а по-сему организовываемый фест есть ни что иное, как дружественная туссовка единых по хобби людей.
Пы.Сы. Где срут... я знаю, по-этому пускай там это и делают, а не гадят в темах!
2 Viktorovi4 спасибо, коллега, Вы высказали мысли, которые вертятся на уме у многих.
Не учи рыбу плавать!
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
KYM писав:

- Samuraj
- Козак
- Телефон: 321123
- Контактна інформація:
Какой вопрос - такой ответ. Вы высказали свое мнение по поводу фестиваля в не совсем корректной форме, причем вас об этом никто не просил - в ответ получили вполне адекватный ответ.west писав: А то я бачу ви тут всі агресивні якісь, словами розкидаєтесь...

По поводу агрессивности у меня другое мнение - если вы забыли, то я напомню. В конце лета я с Vikом выставили положение о проведении фестиваля по ловли спиннингом с берега на Горыни на форуме, где вы сейчас являетесь модератором, если не ошибаюсь. Так вот там была агрессия и наезд - название не понравилось!?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], EugenieFairfax, IvonneBressler і 3 гостей