різниця у вазі за день рибалки думаю буде помітна, чи ні?

RYOBI STAMINA - маса переваг при більш бюджетній ціні.Россо-Неро писав:Хто що з катушок може порадити З ВЛАСНОГО досвіду на гривень 500-600 для спіна 270, 5-20 (шнур, вертушкі, джиг) ?
У Стаміні принцип укладання шнура - перехльосна намотка, це не означає, що вона "криво" укладує шнурDim0n писав: Для порівняння укладки шнура
100% погоджуюсь.KYM писав: У Стаміні принцип укладання шнура - перехльосна намотка, це не означає, що вона "криво" укладує шнур
Згоден на 100%, з іншими позиціями, які Саша озвучив - також.trans писав:Та й шнур на фото - ну дуже вже затовстий для 1000 шпулі
Я не заперечую що вона поганаtrans писав:100% погоджуюсь.KYM писав: У Стаміні принцип укладання шнура - перехльосна намотка, це не означає, що вона "криво" укладує шнур
На даному фото шнур взагалі намотаний рукою - так не вкладає жодна з катушок і в будь-якому стані (візуально видно внутрішні "хрести" з зовнішніми прямими строчками, які погруповані колонками (пасмами)) - до "хрестів" - мотала Стаміна - дальше домотали вручну. Та й шнур на фото - ну дуже вже затовстий для 1000 шпулі.
Що стосується Стаміни - лише позитивна оцінка. Для ультралайту - дійсно трошки важкувата (2000 - 289грам), але по тяговитості - СУПЕР (а питання задавалось саме як катушка для спінінга з тестом 5-20гр). Ну і знову ж питання ціни - я пропонував найбільш бюджетний варіант, під ці задачі .
Не поміститься. Краще розділити шнур навпіл.SHELBY писав:Можливо хтось напевно знає чи поміщається на шпулю SHIMANO NASCI C2000S 150 м. шнурка 6lb
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей