Регистрация плав средств

Спілкування про рибалку, рибну ловлю і вилов риби
Samuraj
Козак
Телефон: 321123
Контактна інформація:

Re: водномоторна техніка

Непрочитане повідомлення Samuraj »

proteus писав:
Samuraj писав: Права до 30л.с. +-2400 грн.
:sh_ok:
http://www.shkiper.com.ua/prava-na-lodk ... elyei.html тут обучения+права 1300 грн! Экстерном!
Не знаю что и сказать, платил все через банк!!!!????
Vik
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vik »

proteus писав:
http://www.shkiper.com.ua/prava-na-lodk ... elyei.html тут обучения+права 1300 грн! Экстерном!
хтось вже звертався???
proteus
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення proteus »

Vik писав:
proteus писав:
хтось вже звертався???
на других форумах читал что пару людей воспользовались успешно данной конторой .. но сейчас не найду .. так как рыл инфу много закладок открытых было ... потом все закрыл одновременно
Kylibin
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Kylibin »

Відкривав ссилку ,щось ,як на мене пахне лівізной.Юридична адреса - місто ,вулиця і номер будинку ,який номер офісу чи інше непонятно. може бути як варіант з шаровим сиром. Не дарма є прислів,є ,що скупий платить два рази. Але це тільки моя особиста думка.
proteus
Герой
Контактна інформація:

Kylibin писав:Відкривав ссилку ,щось ,як на мене пахне лівізной.Юридична адреса - місто ,вулиця і номер будинку ,який номер офісу чи інше непонятно. може бути як варіант з шаровим сиром. Не дарма є прислів,є ,що скупий платить два рази. Але це тільки моя особиста думка.
ну може бути просто що це окрема будівля!
це ж таке
Головне прочитати отзиви в інтеті .. пізніше буду час постараюсь знайти ті про які читав! Процитую тут
Востаннє редагувалось 20 лютого 2012, 16:08 користувачем proteus, всього редагувалось 2 разів.
Vik
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vik »

proteus писав:

ціну ти вказав вірно 1300!!! але!!!

- Срок обучения (ЭКСТЕРН) — до 14-ти дней (всего 4 занятия вместе со сдачей экзамена).
Даты и время занятий оговариваются индивидуально
- надаем помощь специалиста при сдаче
яка вартість цієї допомоги???
proteus
Герой
Контактна інформація:

Vik писав:
proteus писав:

ціну ти вказав вірно 1300!!! але!!!

- Срок обучения (ЭКСТЕРН) — до 14-ти дней (всего 4 занятия вместе со сдачей экзамена).
Даты и время занятий оговариваются индивидуально
- надаем помощь специалиста при сдаче
яка вартість цієї допомоги???
а где ты это нашел?
с другой стороны что мешает правильно ответить на 10 вопросов? На права в ГАИ сдавали?
Samuraj
Козак
Телефон: 321123
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Samuraj »

proteus писав: а где ты это нашел?
с другой стороны что мешает правильно ответить на 10 вопросов? На права в ГАИ сдавали?
Пробуйте, а нам раскажите как и что. Если все будет как вы говорите, то многие вам будут благодарны за сэкономленные деньги.
proteus
Герой
Контактна інформація:

Samuraj писав:
proteus писав: а где ты это нашел?
Пробуйте, а нам расскажите как и что. Если все будет как вы говорите, то многие вам будут благодарны за сэкономленные деньги.
ну пробовать я то сейчас не буду .. так как на лодке буду передвигаться без мотора .. Просто нашел довольно неплохие варианты по моторах .. начал интересоваться документацией, то как то уже желание пока что пропало! Дофига денег конечно :-( в половину самого мотора будет! :-( (а то и целый мотор если электро)
Если найду клад, то обязательно попробую воспользоваться услугами данной конторы!
Bizba
Бувалий
Контактна інформація:

Re: Регистрация плав средств

Непрочитане повідомлення Bizba »

Насколько я знаю, это цена БЕЗ обязательных платежей, которые идут через банк. Это только сумма за обучение. :)
Slaider
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Slaider »

Хлопці, Ви зараз там сильно не запарюйтесь, їх вже майже ліквідували.... Хочуть створити нову структуру, яка візьметься за нас, маю на увазі за рибацюг на незареєстрованих лодках і моторах.... і може ще й податок накладуть, а що??? ....

http://www.asmap-inform.com/articles.php?ID=1727
Востаннє редагувалось 29 лютого 2012, 12:31 користувачем Slaider, всього редагувалось 1 раз.
Slaider
Нуб
Контактна інформація:

Всім попереднім постам присвячується: хлопці, з грудня місяця 2011 року дихайте вільно - посилайте будь-якого інспектора, який вас зупинив на воді на..р, тому що в них це вже агонія!!!!!!!!! Я Вам правду кажу, їх сук..и розігнали нах....р, і вони в агонії відібрати і урвати бабок бажають на місці!!! А про суд то мовчать, а про конфіскацію - ТО ЦЕ РОЗВОД ПОВНИЙ!!!!! Слава Україні!!!! Пи.Си. може в статусі хоч звання модери піднімуть, а то .... корупціонери... салагу зразу дали... :))))
proteus
Герой
Контактна інформація:

Slaider писав:Всім попереднім постам присвячується: хлопці, з грудня місяця 2011 року дихайте вільно - посилайте будь-якого інспектора, який вас зупинив на воді на..р, тому що в них це вже агонія!!!!!!!!! Я Вам правду кажу, їх сук..и розігнали нах....р, і вони в агонії відібрати і урвати бабок бажають на місці!!! А про суд то мовчать, а про конфіскацію - ТО ЦЕ РОЗВОД ПОВНИЙ!!!!! Слава Україні!!!! Пи.Си. може в статусі хоч звання модери піднімуть, а то .... корупціонери... салагу зразу дали... :))))
бугага .. ну ты жжош :-) ;;-)))
Slaider
Нуб
Контактна інформація:

і чого б я реготав, законодавство краще вивчайте.... або принаймі хоч цікавтесь, а то обсасують тему лодка, регістрація, а по законодавству ні в зуб ногою.... Які регістрації, і т.д. і. т.п. якщо немає такої вже структури, а дехто поведеться- подзвонить по номерку в Луцьк - а парні і порішають питання ( але невідомо як) ... Тоді я реготав би... :-) :-) :-) :-)
Відповісти

Повернутись до “Загальне”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей