восени 2010 року було запущено багато білого амуру, товстолоба, різних видів карпів та гібридів карася з карпомRIPsys писав:Очень интересует данное озеро.. был много раз там в прошлом году.. примерно 80% выездов всегда радовали обилием крупного карася и карпиков.. часто попадались и довольно серьёзные экземпляры.. интересует информация по поводу спускания става.. знакомый говорит что слышал от кого то что его спускали\спустят в этом году.. правда или нет? спрашивать у хозяев бесполезно.. они там все ещё пьяные с зимы(
восени 2011 запущено ще чотири тони
спускати це все діло якось не розумно
тим більше, що озеро таке величезне
спускати було б доцільно лише в одному випадку - передавати оренду іншим господарям
потрібно по-менше вірити слухам і брати інформацію лише з першоджерела,
Сьогодні спеціально позвонив власнику: ніхто спускати став не планує, натомість розширяється інфраструктура, побудували два нових пірси. Пірс №0 значно переробили, тепер там ще більше місця, навіть можна ставити палатку.
А на рахунок приспускання перед вихідними - я цьому теж не вірю, бо майже все літо рибалю тільки там. Подумайте логічно: скільки літрів води потрібно стравити в дамбу, щоб став площею 117 гектарів(1 170 000 квадратних метрів) втратив хоча б 15 сантиметрів рівня води?
от мені було не лінь і я порахував
площа ставу становить приблизно 1 170 000 квадратних метрів, приспускати рівень води будемо на 15 сантиметрів, або 0.15 метра. Тобто маючи паралелепіпед з площею основи 1170000 і висотою 0.15 порахуємо його об'єм. Так ми дізнаємось скільки води треба спустити з водойми:
1170000*0.15=175500 метрів кубічних,
що в літрах становить цифру 175500000
припустимо що власник перед вихідними вирішив понизити рівень води, і почав він це робити в четвер ввечері, щоб в пятницю ввечері вода вже була на "потрібному" низькому рівні. Тобто за 24 години треба спустити 175500000 літрів:
175500000/24=7312500 літрів на годину
7312500/60=121875 літрів на хвилину
121875/60=2031 літрів на секунду
2031 літрів в секунду!
якщо я помилився в розрахункаїх - ткніть пальцем