Привіт всім)
Сьогодні завдяки нашому форучанину Тарасу (kamennieshipy100) відкрив для себе новий метод ловлі - літню мормишку
Варто зауважити, що таким способом ловив взагалі вперше в житті і завдяки вдалим порадам і підказкам досвідченої людини досить вдало половив рибку і весело провів час в гарній компанії. Ловили ми в центрі міста на р. Устя переходами від ринку Дикого до залізничного вокзалу. Як на мене, на перший раз відловився непогано. Ось мій результат:
Також варто відзначити універсальність та мобільність даного виду ловлі. На двох за сьогодні ми зловили 6 видів риб - плотва, окунь, карась, верховодка, йорж та ротан!!!!

Тому й покльовки були різні, й виважувати хорошу рибину на линву 0,12 мм також дуже приємно)
Під кінець рибалки Тарас дав ще декілька порад рибалці, який ловив на місці, де ми непогано відловилися, а в нього ні покльовки)))
Думаю, даний метод ловлі заслуговує на увагу і пригодиться мені ще не раз. Цікавим навіть було б організувати змагання з ловлі на літню мормишку (боковий кивок).
Ще раз дякую користувачу kamennieshipy100 за гарно проведений час та невеличкий майстер клас

Успіхів!!!