Новоселівка

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
Banderivets
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 155
З нами з: 18 березня 2009, 01:00
Звідки: м.Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Banderivets »

Зображення
Панове, любіть ПРИРОДУ, МАТЬ вашу!!!
Аватар користувача
pushustuy
Абориген
Абориген
Повідомлень: 135
З нами з: 15 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0974626847
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

новоселівка

Непрочитане повідомлення pushustuy »

давайте не будимо путати косаревський став і новоселівський ставочок. ставок в новоселівці видно з траси - справа недоїжджаючи до новоселівки, під лісом. А став який знаходиться далі за церквою. це Косарево.
Доречі 19.09 вирішив подивитись на поплавочок і поїхав в Новоселівку. обійшов став я сів в лісі і закинув відразу дві удочки, але з часом довелось одну змотати так як на дві я не справлявся- клювало раз за разом, але мелоч. наловивши пів сачка карася. правда потім відібрав більшу , а меншу випустив, хоча якщо розібратись то випускати треба було всю.
декілька більших еземплярів по грам 100-150. витягнув з середини і на кукурузу.
отримав море позитивних емоцій, одне що не сподобалось так це активність "Синькі" яка не давала чурвячку до дна добратись
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Ось де можна живця набрати...
Кілька років тому там на коропа сидів. Сидінням все і скінчилося...
Аватар користувача
pushustuy
Абориген
Абориген
Повідомлень: 135
З нами з: 15 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0974626847
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: новоселівка

Непрочитане повідомлення pushustuy »

побував вчора в новоселівці кариасик, хоч і маленький але клює супер активно, ще класніше клює "синька ". був пійманий тільки один заліковий карась до 500 гр на спутнік з середини ставка, але в общому улав склав більше 4 кг. Основну частину часу я ловив на мормишку з боковим кивочком ,на червяка,так як риба там не соромиться(не дивлячись на свої маленькі розміри :-) :-) :-) ) підпливати під берег
Плату підняли до 15 грн, правда незрозуміло за що???
Сторож розказав,що в п"тницю зарибили став в Косарево і закрили для ловлі.
Зображення
Був пійманий один окунчик , правда більший ніж ловились у минулому році :smu:sche_nie:, це мене порадувало , так як я надіюсь що вони підростаючи винищать синьку в ставку, тай заставлять підрости карасика,хоча... карасик такого розміру мені смакує найбільше :men:
Зображення
ліс(весь білий від квітів), ставок, сонечко, чисте повітря, маленькі карасики, які безперестанку викликають азарт... короче відпочинок супер....
Аватар користувача
pushustuy
Абориген
Абориген
Повідомлень: 135
З нами з: 15 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0974626847
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: новоселівка

Непрочитане повідомлення pushustuy »

На крилах рибалки минулої неділі политів я на це ж місце і в цей вихідний.
Погода супер- тепло. І дякуючи цьому риба клювала ще активніше ніж минулого разу .
Щоб якось зробити ці вихідні від минулих і не складалось враження дежавю я ловив на снасть під назвою спутнік (соска), про що і не пожалів. Закидав майже на середину і з відти без перерви діставав карасів, які трохи більші за своїми розмірами за ті що ловили мої колеги на поплавок під берегом. в обід на поплавочну снасть клов притих тому мої друзі пішли "до столу", а так, як був за рулем :-) то мені засиджеватись там не було чого і я повернувся до ловлі і як поперло ... що я не встигав мастирку підліплювати, саме цікаве, що дуже часто витягував по два карасі за раз.


Зображення
я навіть вже до вечора втомився ловити, але відірватися азарт не дозволяв
на ствку ми нарахували 11 лебедів, які не тільки плавали, але і воказували вищий пілотаж.

Зображення

результат за рибалку на трьох рибаків і двох рибачок біля 7 кг риби, а по кількості блисько 150 штук
ввечері смакували жарену рибку, та щей на тараньку пішло 60 штук :-ok-:
Зображення
Аватар користувача
pushustuy
Абориген
Абориген
Повідомлень: 135
З нами з: 15 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0974626847
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: новоселівка

Непрочитане повідомлення pushustuy »

:-) і знову Новоселівка!!! :-)
був з товаришем сьогодні зранку, до обіда. ставок перетворився схожий на болото, так заріс зіллям, що доводилось ловити по галявинках розміром з футбольний м"яч. Всеодно ми не стримались та закинули, як результат в товариша :
Зображення
але через зілля ловити дуже важко тому поплавочок в зуби і вперед....
результат товариша 40 рибинок:
Зображення

мій улов 73 рибки заважили 4кг ::yaz-yk:
Зображення

з цього вього було мною зловлено 10, а другом 4 окунів, правда, тільки 4 шт можна віднести до залікових, саме цікаво що клював окунь так, як то він цього червяка вже 3 роки не бачив :hi_hi_hi: деякіх навіть приходилось розрізати на місті щоб гачок дістати :cry_ing:
радує те, що вже другу рибалку не турбує синька мабуть дякуючи окуню.
Все було впіймане на червяка (домашнього :smu:sche_nie: )
Короче кльов був як на "чорних камнях" ми обоє задоволені. :co_ol:

Трохи підкорегував звіт.
Дякую за звіт pushustuy та за допомогу Гориничу та ihtiolog! Думаю розібралися з усіма питаннями, зрозуміли що і як і залишилися друзями!
З повагою АДМ!
Аватар користувача
ihtiolog1
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 68
З нами з: 26 березня 2009, 01:00
Контактна інформація:

Re: новоселівка

Непрочитане повідомлення ihtiolog1 »

pushustuy писав: в наказі так нічого і не сказано про приватні ставки
1. В Україні всі водойми є власністю держави і надаються в користування лише на умовах оренди - для суб'єктів підприємницької діяльності та громадських організацій або надаються в постійне користування - для державних підприємств. Земельним кодексом України визначено можливісить набуття в приватну власність земельної ділянки водного фонду місцевого значення площею до 3-х га в межах населеного пункту, яка є ізольованою тобто не має сполучення із річкою. Але дана норма суперечить Водному кодексу України і тому не застосовується. Окрім того Постановою Кабміну України визначено перелік водних обєктів загальнодержавного і місцевого значення, серед яких всі водойми Рівненської області мають статус загальнодержавного значення. Тому у Рівненській області жодного приватного ставка не має, за виключенням невеличких ставочків-копаней побудованих на приватних землях (і то в разі якщо побудовані вони згідно відомчих будівельних норм за проектами і т.д.).

2. На орендованих водних об'єктах, які працюють згідно діючих норм закону і оформлені відповідним чином якщо орендарі організовують надання послуг із любительського та спортивного рибальства, то розробляють відповідно Порядок організації любительського та спортивного рибальства на водоймі, цей порядок узгоджується із територіальним органом рибоохорони і не повинен суперечити Правилам любительського та спортивного рибальства.

3. А якщо ж орендар не обмежує в період нерестової забаорони кількість знарядь та засобів лову, то це його проблема і відповідальність перед контролюючими службами несе він. Але якщо рибалка не дотримується встановлених Порядком і Правилами обмежень лову в нерест, то це тягне за собою накладення штрафу від 34 до 170 грн. для громадян і від 170 до 510 грн. для посадових осіб.

4. Також є вимога щодо допустимої добової норми вилову риби, яка на водоймах загального користування становить 3 кг, на водоймах де надаються платні послуги з рибальства та на тих, що закріплені за громадськими об'єднаннями 5 кг.

5. Що стосується Новоселівки, то я особисто перш ніж платити гроші за риболовлю спочатку у тієї людини яка збирає гроші запитав би документи які надають на це право, оскільки цей ставок хоч і наданий в користування на умовах оренди все ж недооформлений згідно діючого законодавства і орендар не має права запускати туди рибу, ловити її, в тому числі організовувати любительский вилов на платній основі. Саме тому крім карася і окуня там нічого не ловиться, бо орендар риби туди не запускає, а лише використовує державний ресурс - рибу яку отримав разом із ставком. Отож збір коштів з рибалок є безпідставним.
vovka
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 13
З нами з: 09 вересня 2009, 00:00
Контактна інформація:

Re: новоселівка

Непрочитане повідомлення vovka »

Доброго вечора! а може хтось на гугл мапі показати де той став знаходиться? дякую!
Tsehm
Той, що в джунглях сидить
Той, що в джунглях сидить
Повідомлень: 2
З нами з: 05 грудня 2009, 01:00
Контактна інформація:

Re: новоселівка

Непрочитане повідомлення Tsehm »

Був з тестем та друзями там в неділю (30 травня вродє). Плата 15 грн. з одного, на квитку пише ..... сільрада.
Зранку і до обіда я наловив 1.1 кг, тесть 2,3, друзі на двох (брати) 1,4 кг. Карась добре ловився зранку і під обід почав знову. Покльовки слабі, невпевнені. Ловили на манку, на червяка слабше клювало. Ловили з дамби.
Закинув на дальній заброс по приколу: червяк і пінопласт і витягнув за раз два найбільших карасіка. При цьому колокольчик мовчав, саму покльовку не бачив, так що приємна несподіванка була. В подальшому дальній заброс не дав ніяких результатів, що і не дивно: в пружинах не було ніякой підкормки, так на удачу.
Ловити більш ніж на дві вудки немає сенсу. не встигаєш.
як для аматора (і то з натяжкою :hi_hi_hi: ) - задоволений.
ehnaton
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 190
З нами з: 16 липня 2009, 00:00
Звідки: м.Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ehnaton »

і так, заліз сьогодні в гуугл.мапс і нарив там цікавий ставочок, на перший погляд, по Млинівській трасі.
Біля с.Новоселівка (колись проїжджав повз, його видно з траси майже поряд)
Хто-що скаже за цей ставок? Цікавить чи можна там ловити, якщо так - то за скільки ? Хто останнім там ловив - ЯК там ловиться (цікавить поплавок/фідер) ? Що є у водоймі? Одним словом вся інформація :)
Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

Новоселівка - постійно ловиться мілкий карась на манку, вартість риболовлі була 15 грн. Щоб вполювати на 100 грамову особино треба закидати більше до середини, а взагалі відсікти надоїдливу мілюзгу можливо лише кукурузкою
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Аватар користувача
pushustuy
Абориген
Абориген
Повідомлень: 135
З нами з: 15 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0974626847
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: Новоселівка

Непрочитане повідомлення pushustuy »

Вже третій рік весняний сезон відкриваю з Новоселівки. дружина та сестра тиждень просить вивести їх на шашлик, тому подумав чому б ні? Але з кльовом не склалось :ny_tik: видно для карася ще рановато, думав, ставочок мілкий (приблизно 1 метр глибини по всій площі.) вже прогрілась вода для того щоб карась проснувся, але ні. тому в улові 5 окунців та 3 "синькі"(таких жирних ще ніколи не бачив). Погода сьогодні надто вітряна, але відпочинок вдався :-ok-:
Аватар користувача
pushustuy
Абориген
Абориген
Повідомлень: 135
З нами з: 15 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0974626847
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: Новоселівка

Непрочитане повідомлення pushustuy »

Знову Новоселівка. Рибалкою розчарований. зовсім не те що було раніше, всього 4 карасики. пройшовся понад берегом, знайшов 3 свіжодохлих карасика.
Аватар користувача
Серж-ядовитий
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 96
З нами з: 22 лютого 2010, 01:00
Телефон: 0965706360
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Новоселівка

Непрочитане повідомлення Серж-ядовитий »

Був 06.05.12. з фідером біля дамби оплата 15 грн. карась мелкій даже на ладошку непопадався ловив на опариша прикормка своя. 2;200 нашморгав рибаків був аншлаг. :-)
Аватар користувача
Серж-ядовитий
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 96
З нами з: 22 лютого 2010, 01:00
Телефон: 0965706360
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Новоселівка

Непрочитане повідомлення Серж-ядовитий »

Забувся додати, ставок крепко зарослий з фідером можливо тільки біля дамби і казали що крупного карася ,коропа ловлять десь в кінці травня на горох , кукурузу :)
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot] і 2 гостей