Мізоч

Звіти про поплавкову рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
westrvua
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 10 листопада 2008, 01:00
Телефон: +380988553295
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Мізоч

Непрочитане повідомлення westrvua »

19 травня була запланована баня у товариша, тому гріх було не перевірити стан речей на водоймі у Мізочі. Відповім зразу на запитання, на якій саме, бо там їх три. Так от, був на тій, яка через дамбу межує зі ставком, який є технічною водоймою цукрового заводу.Доречі карасевий рай, все попросло , є тільке декілька віконець, і містки до яких добратися можна по вузенькому стовпчику, я чесно кажучи не ризикнув ))))
5:00 ми на ставку. Людей є у достатній кількості. Ловили зразу з дамби, по праву сторону від шлюзу, хоча і була інформація, що на цьому місці ловлять непогано, але місце на дамбі мене не вразило, машини, люди, поруч місцеві строїли на березі собі дерев`яну будку, грюкали, голосно спілкувалися ))), таких доречі споруд у продовж усієї берегової смуги достатньо, для себе зробив висновок, що тут добре ловлять у дощову карпову погоду. Місць гарних є чимало, як кажуть на будь який смак.
Ловили на донні снасті та на поплавчанки. В арсеналі наживок було: хробак, опариш, мастирка горохова і ванільна, кукурудза і горох та перловка, зварена з додаванням перетертих жарених зернят. Шкодую що не взяв манку, можливо вона себе проявила б. Прикормка була наступна: базовий ФД+буханка білого хліба+висівки+перетерті свіжі жарені зернята+кукурудза+присадка шоколадна та чесночна. Поки їхали з Рівного туман був настільки сильний, що мусили іхати з дуже малою швидкістю, щоб не влетіти на місцеві транспортні засоби, видимість була практично нульова, по всій дорозі нарахував до 6-ти свіже задавлених тварин на дорозі ((( хтось не брав до уваги погодні умови та їхав з великою швидкістю.
На ставку по приїзду теж стояв сильний уман. Погода була ідеальна, штіль, туман, порівняно тепло, та тепла вода. Закормился, вкинули снасті у воду. За весь день донні снасті так себе і не проявили, було усього три покльвки, які не дали результату. Ловили на поплавчанки. Задовбала плотва, її просто тьма. Тільки насадиш перловку, все, за мить покльовка. Причому брала скрізь, і з дна і з пів води. Спацювала одразу мастирка горохова, результат карп дзеркальний на 400 грам. Десь о 8 ранку зрозуміли що погода геть не та, яку прогнозували напередодні. Туман зійшов і відразу стало дуже холодно, піднявся вітер, східного напрямку, хмарне небо. І відповідно пропав кльов, перепробували абсолютно усе що було, по декілька раз ... результату ніякого, раптом покльовка пішла під самим берегом, може у метрах двох, на хробака, результат карп грам на 600. В Годин 11 люди почали збиратися. Зі слів рибалок, які пробули усю ніч, результат був не ахті ... по одному по два коропи на 1 кг і більше було зловлено, кажуть що це не те, що можна очікувати від цього ставка.Зустріли ще одного рибалку, за сутки він впіймав карася на 1 кг, та два коропи до 1,5 кг.
Систематизувавши усю інформацію зробив висновок: ловоять тут в більшості на поплавчанки, прикормлюють горохом і ловлять на горох. Ловлять і вночі, і доволі не погано.
Рибалка коштує 50 гривень. Дозволяють ловити тільки на три снасті. Перевіка триває весь день, у будь який час, до вас може підійти людина з посвідченням рибальського клубу і просить вас показати квитки. Якщо ви порушуєту правила попереджає про це. Не виключно, що за систематичне порушення вас можуть попросити зі ставка. Дуже пильно і ретельно полюють за заготівельниками, і про це говорять в голос.
Впринципі, не маючи гарного улову, я залишився задоволеним вчорашнім днем,))) Після того як вимерзлися, бо оділися на сонячну погоду))), приїхали друзі, затопили баньку)))) Нагрілися, відпарилися, гарно пообідали, і навіть ще вийшли на вечірній кльов. Вже було тепло, сонце, але окрім плотви нічого не клювало.
Обов`язково ще раз буду на цьому ставкові. Риба тут є і пристойна, відпочити тут можна теж залюбки. Тай не далеко від міста. :) :men:
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей