Коротко про водойму - став знаходиться відразу навпроти джерела Св. Миколая, що в 2-ох кілометрах від острозької траси. Зимою 2009-2010 рр. на ставку був страшний замор, рибу вивозили тоннами.

Детальніше про водойму можна прочитати у фідерній темі - http://rybalka.rovno.ua/modules/forum/v ... ?f=5&t=927.
Декілька фото водойми:

А тепер детальніше про вчорашню риболовлю.

Риболовля коштує 50 грн. з людини, так як і минулого року. Жодних обмежень по снастях, виловленій рибі не вказується, лише сторож просить випускати маленьких карпиків, запущених цьогоріч, що ми успішно й робили (попалося штук 20 як дзеркальних, так і звичайних). Карася просять забирати ВСЬОГО, що попадається, оскільки його розвелося дуже багато.
Рибалили ми з 6:00 до 15:00 год. на півтори поплавчанки кожен

Наживка - опариш і черв'як. Кльов був на будь-якій відстані від берега, тому щоб "не напрягатися", ловили вудками по 4 м і 5 м.)))
Зранку був досадний схід в друга на дальній закид на кукурузу - пізня підсічка і карп в кущі і обрив:-(

А нас клював ось такі карасики:

Фото мого улову (у пакеті) і улову мого друга (в садку) після ранішнього кльову до обіднього затишшя:

В результаті вчорашньої риболовлі я зловив 7,1 кг, друг 4,4 кг і тато 2,3 кг карасиків

Давно я не отримував такого задоволення!!!