Я понял!serzdubno писав: На човні в літній період на суботу-неділю якщо є багато карп"ятників(щоб не було конфліктів)-то не дають ловити,а з осені то впродовж тижня-дозволено.

Не мелкие не ловимKYM писав:а також відволікатися на дрібні приманки.

Я понял!serzdubno писав: На човні в літній період на суботу-неділю якщо є багато карп"ятників(щоб не було конфліктів)-то не дають ловити,а з осені то впродовж тижня-дозволено.
Не мелкие не ловимKYM писав:а також відволікатися на дрібні приманки.
Там ще й річка Іква тече на відстані метрів 100 до водойми.SPIN писав: До речі, біля ставка є ще цікаві канали, там бесплатно і риба повинна бути, враховуючи те що браків думаю що ганяють.
зразу після нересту щука пасивна, а потім "дає жару", а те що її багато дуже добре, враховуючи проведення фестуserzdubno писав:Буквально на днях закінчився її нерест, і по тому об"єму що терлась- її не мало-її дохрена, але вона в нас прошена, два тижні тому з одного містка на мікроджиг впіймав дві кільовки і карандашика+10ток окунів, а через тиждень гуляв кілька годин і не мав жодного ударчика. Так що це фіфті-фіфті !
А чисто білий-глухарь ,а червоний "стигла вишня"- робочий колір. Да саме в той день був план на окуня і працював дюймовий, моя вище описана ситуація-вже вдруге за весну,попередній раз впіймав дві кільовки і карандашика відпустив+окуні+все з одного містка !tohin писав:віброхвіст "крабова паличка"
Пи.Си. розмір твістерів ,наскільки я зрозумів з ловлі окуня, дюймовий?
Цікаво просто, що більша щука не гребує хапнути зовсім малу як для неі приманку.serzdubno писав:працював дюймовий
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей