Не працює пральна машина

Спілкування про рибалку, рибну ловлю і вилов риби
Saimon
Ледар
Контактна інформація:

Не працює пральна машина

Непрочитане повідомлення Saimon »

Зіткнувся з проблемою — моя пральна машина перестала працювати, і я не можу зрозуміти, що сталося. Ось що я помітив:
Машина не запускається взагалі / не включається / зупиняється на пів шляху.
Я вже перевірив основні моменти:

Підключення до електрики — кабель і розетка в порядку.
Подача води — кран відкритий, шланг не перегнутий.
Фільтри — все чисто, вода нормально надходить.
Помпа і злив — перевірив, нічого не заблоковано.
Можливо, хтось з вас стикався з подібною проблемою або знає, на що ще варто звернути увагу перед тим, як викликати майстра? Які ще перевірки можна зробити вдома, щоб усунути несправність?
Востаннє редагувалось 06 листопада 2024, 13:18 користувачем Saimon, всього редагувалось 1 раз.
Damer
Ледар
Контактна інформація:

Re: Не працює пральна машина

Непрочитане повідомлення Damer »

Якщо не зливається вода, перевір, чи не забитий фільтр помпи (він зазвичай розташований внизу, з боку дверцят). Зазвичай, там можуть накопичуватись дрібні предмети, монети, волосся або інші забруднення. Це може призводити до того, що машина не зливає воду або не запускається наступний етап прання.
Kass
Ледар
Контактна інформація:

Re: Не працює пральна машина

Непрочитане повідомлення Kass »

Якщо розберетеся в чому проблема, зможете самостійно виконати заміну потрібної запчастини? Я не майстер, в таких речах не розбираюсь. Але мені допоміг друг, полагодив. Запчастини до своєї пральної машини замовив в інтернеті, ось магазин https://master-plus.com.ua/ua/stiralnaya/ . Тут можна все для ремонту побутової техніки знайти, товари продають оригінальні та швидко доставляють.
Відповісти

Повернутись до “Загальне”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 0 гостей