р. Горинь

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
Pank
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 60
З нами з: 20 лютого 2012, 18:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Pank »

релакс 4. білий з зеленою спинкою :) .
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення AndreyK »

14.06 до обеда ездили с SergeyON на старицу в Козлин, где прошлой осенью вроде как неплохо поклёвывала щука. Щуку мы так и не нашли, да и по слухам этой зимой там был замор, и местные как обычно жалуются на электробраков... Впрочем, и сами они сетями балуются - на старице стоит немало лодок, и явно не для правильной рыбалки. Видели выставленную вдоль старицы сеть метров 60-70 длиной, но с берега к ней не добраться, а попытка зацепить её спиннингом ничего не дала, шнур 10lb не выдерживал протащить её через подводные заросли. Старица уже довольно сильно заросшая, так что поставил с самого начала поппер, так всё время им и ловил, Сергей тоже на него перешёл. Поймали примерно по десятку окуньков разного размера - в основном до 100-150 грамм, хотя попадались и экземпляры как на фото - не намного крупнее поппера. :sh_ok: Кроме того, было множество выходов-промахов, бывало по несколько атак за проводку - ловля на поверхностные приманки очень зрелищна. :)
Может под осень там результаты будут и получше, но в этот раз я не впечатлён уловами. :-(

Зображення
Зображення

Сегодня после обеда был на Горыни в поисках голавля, но безуспешно. Вода высокая, за неделю поднялась минимум на полметра, и мутноватая, плюс перемена погоды - на клёв я особо и не рассчитывал. Так и было, на уже разведанных точках тишина и активности рыбы не видно, удалось заработать только два удара, но оба раза голавль не засёкся... Может просто носом бодал. Потом пошёл искать новые места, долго лазил по джунглям, пока не надоело. На поверхности под обрывами стоят стаи голавля, в том числе и не мелкого - видел пару экземпляров явно за кило, но на приманки не реагируют... Впрочем, фидеристы тоже жалуются на отсутствие клёва, видимо, надо ждать пока вода чуть упадёт и погода стабилизируется.
SID
Ледар
Ледар
Повідомлень: 20
З нами з: 03 травня 2012, 12:00
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення SID »

25.07.12р. був на р. "Горинь" біля "Азот" там де шлюз. Приїхали на природу десь буля 18:00, сонце ще пекло. Приємно здивувала прозорість води! хоча по версі щось ніби водорослів плавало, перед цим був весною мабуть в квітні, вода була мутною, а це дивлюсь і не знаю, що в ципити. Порівняно з весною вода впала і там де ходив в чоботах тепер можна пройти і в кросівках. Все сильно заросло. Хотів зайти в воду щоб обійти зарослі і нормально покидати, але в метрі від берега мені вже було по пояс, багато мулу який я не люблю, далі йти не ризикнув так як в метрах 100 шлюз то річка має бути глибокою і не по спінінгуєш. Ловив на різні приманкі крім вобів, чомусь про них згадав коли вернулись до дому-) навіть удару не було. Пробував на течію джигголовкі 18г. з твістером і хвостом летить гарно, але поки не можу звикнути до їх проводки. В затоні хлопці ловили раків, правда маленьких, з пів лодоні. Біля 21:00 комарі просто почали обсідати і на одному місці нормально не постоїш. Коли вертались то бачили як інша компашка в тому ж затоні ставила сітку на всю ширину!
Ось так і шашлик по їли і трохи по спінінгували і комарів по кормили-), а те, що нічого не спіймали не біда хай ще трохи підросте-)
Аватар користувача
Vik
Герой
Герой
Повідомлень: 542
З нами з: 21 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Vik »

вчора разом з BenichkaLaden після 14 вирішили виїхати на Горинь
погода гарна, робити нічого, поїхали
вибрали невідомий відрізок річки
активності на поверхні небуло видно, вода чиста, високувати
пробродили десь з годину, поки не наткнулись на досить перспективну яму
джигували, десь на 10-тій проводці отримую різкий удар, дістаю приманку і бачу на пізі чіткий прокол (судачок)
невдовзі посмикування отримує Віктор, але без результатно, він здався першим і пішов спати на луг
я ж був впертішим, ставлю попер, невдовзі вихід, але не побачив що
вертається Віктор, також ставить попер, я перехожу на волкер, на провидці третій сильний бурун, роблю паузу... удар, свічка, в очі сліпить сонце, Віктор кричить: - СУДАК!!!, боротьба тривала не довго, залажу в кросівках по коліна в воду, так як рослинність заважала вивести рибину...
і ось він ЖЕРЕХ 2200
Зображення
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Рома »

Нарешті і я, вперше в цьому році, вирвався на Горинь.
В неділю дружина захотіла поїхати до тещі. Мені також прийшлося з нею поїхати, не забувши прихопити спінінга :a_g_a: . По приїзді, залишив дружину із малою у жіночому колективі і, осідлавши двохколісного друга, рушив до Горині. Через двадцять п’ять хвилин я вже поволі обловлював старицю. Дув досить сильний боковий вітер, тому ловити було дещо некомфортно. Окунці покльовували, але розмір їх був спортивним, тому я вирішив перебазуватися на Горинь.
ЗображенняЗображення На річці періодично спостерігалися сплески доволі великих екземплярів хижаків, що вселяло надію хоч на якийсь улов. Одне перспективне місці зі зворотною течією принесло мені два полосатих на обертову блешню + один схід, хоча мікроджиг окунь у цьому ж самому місці проігнорував, або я щось робив не так.
Зображення[/url]Зображення
Поволі просуваючись вздовж річки зупинявся і обловлював цікаві місця, які мене більше нічим не радували. У зустрічних спінінгістів в активі також нічого не було. Один тільки сказав, що за приманкою слідував непоганий судак, але приманку (Рапаловська незачепляйка) так і не взяв. Я вже сів на велосипед і рушив їхати додому, коли мою увагу привернула стайка невеликих головнів – 200-300 гр. Приманок для цієї риби у мене не було (не рахуючи салмонівського Хорнета №3 :) ), тому вчепивши обертову блешню (Мепс 00) і обережно спустившись з обриву трохи вище по течії зробив перший закид вздовж берега. Буквально на другій проводці рука відчула сильний удар, проте я від несподіванки не зробив належної підсічки. Через дві проводки знову покльовка. Тут я підсікнув і навіть трошки протягнув невеликого голавлика в районі 200 грам, але той зійшов. Н-да, я сам був в шоці від такого розкладу подій, адже ціле направлено ловив головня спінінгом вперше :ti_pa: . Далі просуваючись берегом, видивлявся стайку риб і повторював вищеописану процедуру. Як правило покльовка слідувала на першій, чи другій проводці, але складалось враження, що риба грається з блешнею. Покльовки чітко віддавалися в руку, але засікти головня ніяк не вдавалося. Один раз під час проводки, блешня просто зупинилась. Я зробив коротку підсічку і побачив як за пару метрів від мене блиснув боком чималий головень (мінімум 500 гр.), який просто відкрив рота з якого вискочила моя блешня :ny_tik: . Вода в Горині зараз дуже чиста і все добре було видно. Не знаю, що я робив не так, але заробивши до десяти клювань головня, так і не реалізував жодної. Ніби і гачки не тупі, і підсічки робив вчасно. Можливо волосінь, на яку я ловив, не давала добре підсікти рибу.. Але ж всі покльовки були за декілька метрів від мене і не думаю, що волосінь настільки розтягувалась на даному відрізку, що не давала змоги підсікнути рибу :nez-nayu: . Проте ця риболовля видалась для мене дуже цікавою. Прийдеться, мабуть, обзавестись приманками для ловлі головня :) .
А на зворотній дорозі впіймав ще і такого трофея
Зображення
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення KYM »

Рома, мало того, що звіт приємний, ще й фото очпуітєльне, хоч на заставку став :) Побільше б таких! :bra_vo:

Пи.Си. Щодо фото гриба
хоч на заставку став
В принципі що я і зробив - раджу доречі і Вам, шановні форумчани!
Не учи рыбу плавать!
NazarKO

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення NazarKO »

Я собі теж поставив на робочий комп,звіт бомбезний :co_ol:
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення KYM »

Позавчора хотіли дочекатися покльовки мірного судака пізніше ввечорі на Горині поблизу АЗОТу...
В троьох повний "0" - а ні тичка!
Місяця на небі не було видно (зорі були ясні). Вода низька.
Отаке.
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
brochet
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 28 березня 2011, 09:48
Телефон: 0673818931

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення brochet »

Вчора побував на Горині. Взяв щучку десь на 600гр. Потім перейшов на старицю -2шт. десь по 800гр. та 1шт - 1кг. По дорозі до маршрутки зайшов у лісок та зібрав трохи грибів. Відпочинок СУПЕР :ya_hoo_oo: не зважаючи на погоду в першій половині дня.
Аватар користувача
os1
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 309
З нами з: 10 грудня 2009, 01:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення os1 »

Були в суботу на Горині. Приїхали десь у 8.30, товариш на перших забросах взяв счукокабру грам 400 на воблер міноу. На цьому покльовки і закінчились. Переходили і на стариці. Міняли приманки. Були до 14.00, результат - 0.
brochet, на які приманки спокусились зубаті?
Аватар користувача
brochet
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 28 березня 2011, 09:48
Телефон: 0673818931

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення brochet »

Я прибув навіть пізніше, був на місці десь о 10:00. Після першого шнурка зловленого на колебалку (ще батьківську з часів СССР)
imagesCA8J7JDT.jpg
зустрів рибалку який на той час взяв дві невеличкі десь біля 500гр. Після питання "На шо???" відповів, що на ЖОВТИЙ віброхвост. Так, як з жовтого був тільки такий
imagesCAR3C1W0.jpg
, то вся інша була зловлена на нього. На стариці був ще один "конкурент" але як сказав повний 0. Фото додав для наглядності розмір хвоста №3, проводка в основному повільна з невеличкими зупинками та посмикуванням.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Аватар користувача
brochet
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 28 березня 2011, 09:48
Телефон: 0673818931

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення brochet »

Короткий звіт за вчора - 07.10.2012р. Був на стариці в 7:30, зловлені три щучки 400, 700, 800 гр. + три зійшли :cry_ing: і один хорший ударчик. Заходив на річку (пару разів кинув) - ГЛУХО.
Аватар користувача
brochet
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 28 березня 2011, 09:48
Телефон: 0673818931

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення brochet »

14.10 - виїзд з колегою о 6:00. Прибули ще затемна. Були десь до 11:30. В мене один схід і з слідуючого закидона вазяв щуку на 1,3 кг. Можливо вийшла другий раз та ж що і зійшла. В колеги - одна десь грам 700, відгризаний хвіст, удар і .....окунці.
yurik
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 14 листопада 2011, 20:55
Телефон: +380671601096
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення yurik »

За останній місяць було кілька виїздів на Горинь , покльовки були , але і багато сходів ... В активі щуки 1 і 1,5 кг та пару гарних окунів .

Детальніше опишу сьогоднішній виїзд .
Приїхав зранку , якраз світало .
Перші закиди з прицілом на судака , пробую їстівний силікон Daiwa Tournament світло - сіро зеленого кольору ( під бичка )
І відразу чітка покльовка ! На бровці під протилежним берегом , підтягую , і прикрий схід майже під ногами ...
Судачок десь під кіло ... Наступний закид - знов покльовка - підсічка - мимо ... Тільки злегка зігнутий поводок ...
Настрій трохи став не дуже ... Друга покльовка була уже на середині , вихід з ями і такий ніби "столик" з твердим дном .
Постояв іще - більш нічого ...
Переходив на інші перспективні точки , уже не "судачі" , але щука з окунем себе не проявила , приманки ставив різні ...
Потім біля 11-ти годин вирішив вернутись назад , приманка - звичний для мене Relax Kopyto на джиг - головці Owner
і знов ударчик , на тому ж "столику" , підтягую , давить в дно , 2 м від берега - судачок теж біля кіло , відкрив рота -
і знов схід !!! Ну вже не знаю що таке ... Але при огляді приманки знайшов причину - вістря гачка чуть зігнуте , видно потрапило точно на зуб - от і причина сходу ...
Настрій так собі ... Але не здаюсь ! Іду знов перевіряти "щучі" точки !
І одна з них не підвела ! На Relax Kopyto (зеленувата з блиском) під берегом на проводці "хвилькою" ( трава під берегом не дає робити чітку ступінчату проводку ) відчуття приємної ваги ! Є ! І хороша ! Взяла в незручному місці - обрив із кущами , але підняв спінінг над кущем ( 10 - ти футовий це дозволяє , саме через такі випадки ним і ловлю по річках ) і перейшов на більш зручне місце ведучи щуку помалу за собою і послабивши фрикціон , а потім почалось !!! Вона спочатку показалась - я відразу кінчик спінінга вниз , бо через "свічку" сходу не хотілось , і підряд кілька ривків в глибину , фрикціон на "Шиманці" своє діло зробив , і через пару хвилин підтягую щуку на траву і беру руками ! Є ! От тепер настрій так як треба !!!
На око біля 3-х кг ! ( зважування вдома показало 2,800 ! )
На цій приємній ноті ловлю закінчив , нехай залишиться на наступні рази ))
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Востаннє редагувалось 15 жовтня 2012, 21:25 користувачем yurik, всього редагувалось 2 разів.
yurik
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 14 листопада 2011, 20:55
Телефон: +380671601096
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення yurik »

Це фото поводка ! Я здогадуюсь , що було б з флюром , а сталевий поводок на зубах скрипів так , ніби по наждаку ... ( інформація для роздумів ... )
До речі , всупереч судженням , ну не боїться судак сталевого поводка , якщо він темний і тонкий ... Перевірено .
ЗображенняЗображення
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей