я думаю что в этом весь замысел пана Казарина и т.п. отсеить нежелательных рыбацюгJorjuk писав:Цікаво було б побачити на цій водоймі простого робітника із зарплатою в 1500грн.....
 ). Більше "покльовок не було. В 18_00 вирішив перезакинути вудки. Витягаю - за 15 м від берега - "ривок". Спочатку подумав - "зацеп", але через пару секунд знову ривок і жилка пішла в сторону. Ну, думаю, мабуть короп, десь просто тихенько вчепився і плив в сторону берега, але підтягую пару метрів, "піднімаю" з води і бачу - ЩУКА!!!. Ну далі без сильного "напряга" підтянув до берега де малий мій (6 років) вже був напоготові з підсакою. Через кілька секунд "крокодил" був на березі...
 ). Більше "покльовок не було. В 18_00 вирішив перезакинути вудки. Витягаю - за 15 м від берега - "ривок". Спочатку подумав - "зацеп", але через пару секунд знову ривок і жилка пішла в сторону. Ну, думаю, мабуть короп, десь просто тихенько вчепився і плив в сторону берега, але підтягую пару метрів, "піднімаю" з води і бачу - ЩУКА!!!. Ну далі без сильного "напряга" підтянув до берега де малий мій (6 років) вже був напоготові з підсакою. Через кілька секунд "крокодил" був на березі...  
  Слід зазначити, що ціле направлено коропа я ніколи не ловив, тому відповідні снасті в мене відсутні. У зв’язку з цим, вирішив ловити двома фідерами., у яких також початківець. Знайомий, такий же спеціаліст в лову коропа як і я ,  теж ловив фідерами, але саму оснастку використовував карпову + елетронні сигналізатори... Ось із таким оснащенням, чималою кількістю гороху, інших прикормом та величезним бажанням впіймати мету нашого візиту ми приступили до ловлі
  Слід зазначити, що ціле направлено коропа я ніколи не ловив, тому відповідні снасті в мене відсутні. У зв’язку з цим, вирішив ловити двома фідерами., у яких також початківець. Знайомий, такий же спеціаліст в лову коропа як і я ,  теж ловив фідерами, але саму оснастку використовував карпову + елетронні сигналізатори... Ось із таким оснащенням, чималою кількістю гороху, інших прикормом та величезним бажанням впіймати мету нашого візиту ми приступили до ловлі  . Відмічу, що в активі рибалок, які залишали водойму вранці неподалік від нас, було два екземпляри вагою 5,5 і 7 кг, що не аби як вселяло надію на подальний розвиток подій.. Отже надувши човна, випливши на водойму та визначивши глубоміром (типу маркер) перспективне місце і, закормивши його, приступили до ловлі, закинувши п’ять фідерів….. Час йшов, сигналізатори мовчали.. В далині було видно спінінгістів, які ловили як з човна так і з берегу, тому я, від безділля, також оснастив спінінг і пішов ловити хижака. Неподалік нас був мілкий затон із великою кількістю перспективних місць для лову хижака, а саме щуки на яку я налаштувався. До обіду періодично йшов невеликий дощик, постійно дув вітер – чим не щуча погода. Походивши з півтори години і перепробувавши чималий арсенал приманок я так і нічого не впіймав, не рахуючи одного окунця.
 . Відмічу, що в активі рибалок, які залишали водойму вранці неподалік від нас, було два екземпляри вагою 5,5 і 7 кг, що не аби як вселяло надію на подальний розвиток подій.. Отже надувши човна, випливши на водойму та визначивши глубоміром (типу маркер) перспективне місце і, закормивши його, приступили до ловлі, закинувши п’ять фідерів….. Час йшов, сигналізатори мовчали.. В далині було видно спінінгістів, які ловили як з човна так і з берегу, тому я, від безділля, також оснастив спінінг і пішов ловити хижака. Неподалік нас був мілкий затон із великою кількістю перспективних місць для лову хижака, а саме щуки на яку я налаштувався. До обіду періодично йшов невеликий дощик, постійно дув вітер – чим не щуча погода. Походивши з півтори години і перепробувавши чималий арсенал приманок я так і нічого не впіймав, не рахуючи одного окунця. 
 . Думаю, що за день в цьому місці можна було добре відловитися чималими екземплярами останнього, а може ще і карпик влетів би..... В колеги за цей час не було жодної покльовки.
 . Думаю, що за день в цьому місці можна було добре відловитися чималими екземплярами останнього, а може ще і карпик влетів би..... В колеги за цей час не було жодної покльовки.

?
 ?Відверто кажучи, цей нюанс чомусь неуточнив, так само як і не запитав, скільки коштує порибалити взимку. Спінінгіст на човні розповідав, що коли сезон полювання на карпа закінчується, то господарі дозволяють ловити тролінгом. Тоді народ добряче набиває кукани щукою, попадає добрячий окунь. якого там дуже багато. Зважаючи на кількість улову хижака, цілком може бути, що вартість також складає 200 грн. За зиму рибалка розповів, що господар ніби дозволяє ловити за 20 грн, лиш би прорубувались ополонки для доступу кисню. На мій погляд зимова риболовля там може бути дуже цікавою.Samuraj писав:Рома, а одним спиннигом тоже 200 грн?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість