Да просто у Юры, которому и было адресовано сообщение Виктора, спиннинг как раз 10-футовый.Vik писав:так це вказано в положенні, я не думаю що хтось буде ловити фідерними пікерами або стілхедами

Да просто у Юры, которому и было адресовано сообщение Виктора, спиннинг как раз 10-футовый.Vik писав:так це вказано в положенні, я не думаю що хтось буде ловити фідерними пікерами або стілхедами
+100500os1 писав: Тому, якщо говорити про Корчин, то чекаємо Горинича
Тому я і подумав що Горинич не пропонує водойму, а просто попереджує про можливий - ТРАДИЦІЙНИЙ фестивваль в Корчині ... про що і спитав...os1 писав: І ще, щодо назви фестивалю (хто знає, хто не знає), але якщо знову ж таки проводити аналогію з минулим роком, то виходить не состиковка...
Ну і ще один момент: http://fishing.rovno.ua/forum/viewtopic ... 3525#p3525
+10050KYM писав: ловить на речке (на краняк на некоммерческом озере) и ловить трудовую рыбу, которая приносит незабываемый, не выращенный на комбикорме адреналлин!
ИМХО.
Дякую за нагадування , я знаю про обмеження довжини , для фестивалів і змагань в мене є інші спінінги , 10-ти футовий в мене для інших потреб .так це вказано в положенні, я не думаю що хтось буде ловити фідерними пікерами або стілхедами5.3. Довжина спінінга не повинна перевищувати 2.74 м (9.00 футів).
краще цей ньюанс з"ясувати до фесту, щоб потім не сказали що твої результати не беруться до уваги бо довжина перевищує 2,74
так ведь в Корчине только 1 фестKYM писав:После выборов будем определяться. И ещё - не хочется портить картину остальным людям, которые собрались организовать фестивали в Корчине и...в Корчине.
Вибори пройшли, всі "ЗАДОВОЛЕНІ" результатами. Мені здається, що саме той час коли необхідно визначити місце та час проведення фестивалю. Бо таке зволікання може призвести до перейменування наприклад у "АНТИПАКЕМОН НА ковзанах, лижах і т.д"KYM писав:После выборов будем определяться. И ещё - не хочется портить картину остальным людям, которые собрались организовать фестивали в Корчине и...в Корчине.
Может ещё один фест в Корчине провести, но с меньшим количеством участников? Ведь "антипокемонские" уловы Корчина полностью соответствуют цели феста.SPIN писав:так ведь в Корчине только 1 фестKYM писав:После выборов будем определяться. И ещё - не хочется портить картину остальным людям, которые собрались организовать фестивали в Корчине и...в Корчине.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей