с. Хотынь - старицы и карьеры

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
Vetal
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 199
З нами з: 01 лютого 2010, 01:00
Телефон: 097-854-00-54
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення Vetal »

Сьогодні так склались обставини, що завдяки нічному морозу, риболовлі на спінінг в Варковичах не вийшло (приїхали на став а там лід 2 см ;;-))) ;;-))) ;;-))) ) прийняли рішення відвідати Хотинь. Лід був по краях першого карєру, та пів метра по самій Горині. З рибаків було нас троє та ще двоє, що прибули ще до нашого приїзду. Залізо, віброхвости, твістери, воби все це безрезультатно полоскалось нами протягом 4 годин. Жодного удару чи натяку на рибу. Шкода... Схоже прийшла пора чекати льоду. Усе без фото акумулятори "здохли". Повітрям подихали, салка з цибулькою поїли, поспілкувались. А що ще потрібно. Усім Ні Хвоста Ні Луски.
Аватар користувача
platon
Абориген
Абориген
Повідомлень: 147
З нами з: 11 квітня 2011, 21:27
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення platon »

Мав нагоду побувати на старицях в Хотині
перші заброси товариша принесли йому
щучку етак грамів на 200 :-) і доволі пристойного
окуня :co_ol:
в мене стан зоровя не дозволяв адекватно мислити
на передодні було вельме добре :al_kana_ft: я й не
сподівався на якийсь успіх.
також нами була замічена машина одного із форумчан
після зустрічи з ними дізнались що на передодні клюваки в них
були.
перейшовши на іншу старицю колега по зброї витягує досить пристойного
окуня а потім ще одного :sh_ok: я кажу що такої приманки в мене в
арсеналі не має і відразу був обдарований даною приманкою за що
дуже вдячний :mi_ga_et: і какунец не заставив себе довго чекати.
но всеж таки під кінець риболовлі дана приманка була відкушена :ny_tik:
нажаль фото я не робив но риболовля була досить позитивною хоча зовсім не
комфортною вітер був просто піпец
ось така вийшла риболовля до зустрічи на водоймах :)
Аватар користувача
Viktorovi4
Козак
Козак
Повідомлень: 464
З нами з: 13 січня 2009, 01:00
Телефон: 123456
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Доброго времени суток.
Поздравляю всех спиннингистов с сезоном открытой воды, вот решил написать отчет о рыбалке 25.03.2012.
Ездил вместе с товарищем Жекой (Ихтиофилрыбопедович) - решили на Хотынские старицы, на последней рыбалке з день до этого, Женя был и заработал клеваки полосатых.
Приехали на водоём около 10 утра - с утра не было сил проснуться от тяжелой трудовой недели :smu:sche_nie: .
Погода конечно оставляла желание быть лучшей, но раз решили значит решили. Сначала отправились на старицу за лесом - там тихо, от ветра защищает лес. Начались первые забросы по рабочим точкам, но увы - рыб клевать отказывался, а приехали мы за окунем, так как щучка болеет.
Одним словом пробросали все старицу, но так поклевочки и не заработали :ne_vi_del:
Решили проверить прямоугольную старицу - мы были в шоке когда подошли - 1/3 часть подольдом :sh_ok: .
Что ж делать, выход остался только один - на "подкову" - старица такая :). Когда возвращались с дальней старицы встретили Андрюху (Platon) с товарищем. У них дела с клёвом были лучше чем у нас - во всяком случае им удалось соблазнить полосатика.
Они так же составили нам компанию на подкове - вместе веселее. Начали так же с рабочих мест. И вот оно - есть первая клевака :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo: - и красавица ОКУНИХА, где то до 300гр, полюбуйтесь:
Зображення
А потом еще 2 красавчега влетело, точнее красавицы ОКУНИХИ:
Зображення
Ловили мы на всем известную резину KEITECH, 3" - притом окуни так жадно заглатывали приманку, что просто разрывали её в хлам.
Из-за сильного ветра рыбалку решили прекратить к 15.00 и решили уехать домой.
Одним словом сезон для себя открыл и товарищ тоже, потому как отличился таки щукой:
Зображення

Всем НХНЧ.
С уважением Viktorovi4.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Аватар користувача
Neckerman
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 71
З нами з: 05 вересня 2011, 18:43
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення Neckerman »

Бажання покидати спінінг після довгої зими взяло верх, не дивлячись на погоду, ще з вечора почав падати мокрий сніг та непереривно дув сильний вітер; все таки збираю рюкзака та готовлю спінінг. Отож у неділю (1,04,12 р.) об 11-00 год., я вже був на місці. Ідучи селом на деякий час здалося що вітер стих, але вийшовши на пагорб, всі думки про комфортну рибалку роpвіялись разом з тим скаженим вітром.
Зібравши снасть відразу пішов на 2-ий кар"єр, кинувши по парі разів в різних місцях, та помилувавшись на вигнуту дугою від вітру нитку, було бажання одразу збиратись додому, та чекати "кращих часів" :), але чомусь мене ще потягнуло на старицю, поблизу кар"єрів, в надії що там буде хоч трохи затишніше, і ч\з 10 хв. я був там. За кущами вітер і справді набирав трохи менше обертів, і можна було хоч якось більш менш комфортно проводити приманку. Почавши облов нарешті відбулось перше клювання, але за зиму рука не розрізнила клювання від зачепу, вийнявши твістера, було зафіксовано два невеликих порізи, закид в те ж саме місце, знову клювання і твістер вже без хвоста :du_ma_et:. Відразу змінюю твістера на новий, закидаю в те саме місце але клювань вже не має, починаю обловлювать протилежний бік стариці, і на 3 закиді, впевнене клювання, і з води дістаю не великого щупака, який добавив трохи оптимізму, і підняв настрій. Але відчепивши рибину,і кидаючи далі, та дивлячись на небо, яке ставало все чорнішим, я ловив себе на думці завершать це дійство, та бігти на маршрутку, але надія на кльов залишалась і думка "от ще два закиди і все..", ніякого результату не принесла, тільки заробив 2 зачепи практично в одному місці (схоже бобри постарарались на славу, в тому році там було чисте дно), і після 3 зачепу,набраної води в чобіт, та стуканням по голові граду :kli_ny:, вирішив що на сьогодні достатньо екстриму. От таке вийшло відкриття спінінгового сезону (не рахуючи раніше, не великого виїзду на "теплу канаву", там похвастатись і нічим).
Зображення
Зображення
Зображення
Аватар користувача
SPIN
Герой
Герой
Повідомлень: 671
З нами з: 13 травня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення SPIN »

Вчера проверил карьеры, это 2-й выезд выезд в этом году в Хотынь. Тогда ловил только на джерк около месяца назад, ничего не клюнуло, но я не успел проверть все свои точки. В этот раз к джерковому взял обычный спиннинг. Ловил на третьем карьере, увидел что на окунёвые (по размеру) приманки можно поймать немного окуня, но поскольку моя цель была щука и крупный окунь, то ловил (спиннингом) на щучьи приманки, которые раньше приносили в том числе и относительно крупного окуня. До силикона руки не дошли. Больше времени потратил на джерк, но безрезультатно, был только один удар на паузе, о чём свидельствуют следы от зубов, но я прозевал. Кроме того на мепс лонг №3 были окунёвые удары, но поскольку там большой тройник, то засекания небыло. Уменьшил размер вертушки и рузультат - окунёк.
Зображення
Вообще сложилось впечатление, что рыба или спит или её там крайне мало. Правда жерех или голавль в разных местах активно себя проявляли. Кроме того, удручает, что обычные отдыхающие, которые приезжают большими компаниями и разбивают лагеря, не стесняясь ставят путанки. Я удивился что даже местные жители, которые заплывают через Горынь, и те ловили удочками, хотя они тоже постоянно ставят сети.
Перебрался на ближний карьер, чтобы поплавать, но немного поджерковал и взял щурёнок.
Зображення
Удивило ранение только на одном боку, даже не подозреваю, что это может быть, неужели острога? Рана свежая, даже кости выглядывали, удар был сверху. Несмотря на это ранение я его выпустил, може выживет.
Зображення
Вцелом второй выезд ещё не показатель, но в нынешнем виде карьеры Хотыни в плане поимки щуки выглядят бесперспективными. Окуня, если искать то можно найти.
yurik
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 14 листопада 2011, 20:55
Телефон: +380671601096
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення yurik »

Це яскрава 100% ілюстрація діяльності "підвохів". Якщо вже луплять таку дрібноту , то скоріш за все нормальної щуки там уже майже не залишилось ...
А колись не так давно кар"єри були одним із моїх улюблених місць рибалки ... Сумно ... Запаскудили таку водойму , а ще гори сміття від так званих "відпочиваючих" ...
Аватар користувача
SPIN
Герой
Герой
Повідомлень: 671
З нами з: 13 травня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення SPIN »

yurik писав:Це яскрава 100% ілюстрація діяльності "підвохів". Якщо вже луплять таку дрібноту , то скоріш за все нормальної щуки там уже майже не залишилось ...
А колись не так давно кар"єри були одним із моїх улюблених місць рибалки ... Сумно ...
Точно, просто видимо выстрел был сверху.
Вообще, моё мнение, что у подводных браков (именно так их следует называть), которые стреляют по такой мелочи очень много общего с педофилами, да и рыболовы, которые забирают таких щупачков, не далеко ушли от первых.
Запаскудили таку водойму , а ще гори сміття від так званих "відпочиваючих" ...
Кроме того, позасирали все укромные выходы к воде, и так мало точек, с которых можно бросать, так и те, которые спрятаны от глаз загажены.
Езжу туда только из-за потребности плавать в чистой воде, очень люблю это дело.
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення AndreyK »

SPIN писав:Езжу туда только из-за потребности плавать в чистой воде, очень люблю это дело.
При таком количестве быдло-"отдыхающих", как там в последние годы - чистота воды уже весьма сомнительная, как на мой взгляд...
Аватар користувача
SPIN
Герой
Герой
Повідомлень: 671
З нами з: 13 травня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення SPIN »

AndreyK писав:
SPIN писав:Езжу туда только из-за потребности плавать в чистой воде, очень люблю это дело.
При таком количестве быдло-"отдыхающих", как там в последние годы - чистота воды уже весьма сомнительная, как на мой взгляд...
Быдло-бухающих с каждым годом всё больше и продуктов их быдлодеятельности (плавающее дерьмо в воде не редкость), но других близких мест "порыбачить-поплавать" не знаю.
Аватар користувача
SPIN
Герой
Герой
Повідомлень: 671
З нами з: 13 травня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Re: с. Хотынь - старицы и карьеры

Непрочитане повідомлення SPIN »

24,08 и 26,08 отдыхали на карьерах, особо рыбу не искал, в основном джерковал возле места отдыха, но пару перспективных точек проверил, к сожалению опять щурёнки, которых как всегда отпустил. Ощущение, что щуки ещё меньше чем в прошлом году... Кстати, не видел ни одного спинингиста.
ЗображенняЗображення
разловил сальмо свипер
ЗображенняЗображення
Аватар користувача
cross1k
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 48
З нами з: 05 вересня 2012, 15:48
Контактна інформація:

Re: с. Хотынь - старицы и карьеры

Непрочитане повідомлення cross1k »

Сьогодні відвідали дані водойми. Погода видалась дуже гарною. Вітру майже небуло, на воді повний штиль. Прибули на водойму о 9-00. Ловили в основному на кейтач 3. До годин 11ти жодного удару. Десь о пів на 12ту вговорив шнурка, який був відпущений( Хоча це була перша в житті зловлена мною щучка, відпускати нехотілось). До 14-00 був лише 1 удар, після чого майже відразу зхід під берегом(Думав піти вже допити все пальне, яке осталось зі сніданку). Після 2х проводок знову щучка десь на півкіло(домашне зважування 590грам), яку вже забрав для дружини, бо напевне вже з хати вигнала якщо б з 8ої пядряд рибалки приїхав незчім. Далі було ще 2 нереалізованих удари.У кума за весь день 2 реалізованих покльвки(2 півкілошні) і все.У 3го напарника взагалі нуль.Ось така виявилась рибалка. Дякую всім хто помогав і підсказував на рахунок спінінгу і снастей.
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Аватар користувача
Slip
Ледар
Ледар
Повідомлень: 25
З нами з: 13 червня 2012, 23:23
Контактна інформація:

Re: с. Хотынь - старицы и карьеры

Непрочитане повідомлення Slip »

в минулому році відпочивав з хлопаками в хотині, а саме біля озерця на малюнку. Власне питання шановні: там риба є? і може хто ловив в тому районі мазніть по карті цікаві для лову місця, стариця "колєчко" теж цікавить. місця там прекрасні якшо не загадять відпочивалови, хочеться повернутись але і рибки половити
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Аватар користувача
MAXIMUS
Бро
Бро
Повідомлень: 1710
З нами з: 14 березня 2009, 01:00
Звідки: http://rivnefish.com/rcc/
Контактна інформація:

Re: с. Хотынь - старицы и карьеры

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

Пару років назад там ловили і щуку і окуня на колєбахі і прімитивні снасті, а зараз то вже напевно там рибки немає, бо хлопці з Хотиня і Ходосів не сплять(( :de_vil: :de_vil:
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: с. Хотынь - старицы и карьеры

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Slip писав:в минулому році відпочивав з хлопаками в хотині, а саме біля озерця на малюнку. Власне питання шановні: там риба є?
Вообще, в принципе рыба есть - и щука и окунь. Но на трофеи особенно рассчитывать не стоит, сраднестатистический улов - это ладошечные окуньки и 150-200-граммовые щурята. Очень большой прессинг как отдыхающе-бухающих, так и рыболовов. К тому же очень часто процеживают сетями, особенно озерцо возле профилактория.
Аватар користувача
SPIN
Герой
Герой
Повідомлень: 671
З нами з: 13 травня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Re: с. Хотынь - старицы и карьеры

Непрочитане повідомлення SPIN »

К тому же очень часто процеживают сетями, особенно озерцо возле профилактория.
"кольцо №2" тоже стабильно цедят, часто путанки ставят в месте соединения старицы с рекой
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей