упс ... а их нет ужеKYM писав: Прохання модератора, який переніс Петрові звіти з Млинівського вдсх. повернути їх у секретну водойму.

упс ... а их нет ужеKYM писав: Прохання модератора, який переніс Петрові звіти з Млинівського вдсх. повернути їх у секретну водойму.
Наведіть на температуру в неділю в 15-00 і почитайте,що пишуть люди!!!maximus писав:http://rp5.ua/146485/ru - Поки все гуд, а там побачимо! Не забувайте шорти))))
Ця тема не дає багато кому спокою тому спробую пояснити тим , хто з цим ні разу не мав діла .Напишу сюди, бо не хочу флудити у темі "Спортивне рибальство".
Випадково переглядаючи сайт натикаюсь на: viewtopic.php?f=34&t=26852
Читаю, і по ходу прочитаного з'являється бажання й самому прийняти участь, вже починаю уявляти собі як це цікаво поспілкуватись із однодумцями, та й відкрити сезон зимової риболовлі, вже навіть прикинув кого міг би запросити в команду і тут ... найцікавіший момент: "Вступний внесок 80, 100, 50".... Бажання поступово починає зникати. Повертаюсь на початок - написано організатори федерація і відділ фіз-ри і спорту, хм ... ну організатор - не є спонсор, це я розумію, але чому така сума??? Нехай на кубок - 50 грн., на грамоти і дипломи ще 50, (це за умови що їх не виділять за державний кошт), а куди ж решта??? Чи так у нас заохочують розвиток риболовного спорту? Ну припустимо я входжу в категорію "щасливчиків", які ще жодного разу не приймали участі у подібних заходах і маю віддати "дяді" 50 грн??? Я питаю за що, проїзд до місця - за мій кошт, харчування, теж за мій, виходить я стаю спонсором... Чи може з цих грошей формується призовий фонд? Поясніть бо про це в "правилах" ні слова...
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], IvonneBressler і 1 гість