Опитування по правилах підрахунку береговий спінінг

vdala rybalka
Боєць
Боєць
Повідомлень: 239
З нами з: 29 листопада 2012, 16:39
Контактна інформація:

Re: Опитування по правилах підрахунку береговий спінінг

Непрочитане повідомлення vdala rybalka »

Добрий вечір риболовам. Вибачайте трохи відступлю від теми.
Мій рибальський шлях починався з карася, наступний крок став любительський лов коропу, останіх три роки це перейшло в спорт.
А полювання на хижака мене підсадив мій старший брат це теж був тролінг в основному 2011-2012 рік, в таких місцях як Сосни, Млини та Омит. Але приходить всьому край з наступанням перемінних умов лову. Коли від простого катання переходиш до пошуку до місць знаходження риби.
І рано чи пізно розумієш, що на багато приємніше ловити щуку чи окуня стоячи на якомусь тихому місті і бачучи як той звір вилітає за вашою приманкою чи відчуваючи перші легкі дотики які передаються Вам. А доводити, що краще це діло часу.
А на рахунок того, що краще зловити одну щуку чи з десяток окунів, я думаю це вибір кожного особистий. Це просто моя думка.
І ще одна така річ є така штука, що немає якогось розмежування. Можливо як би Вам колеги найти золоту середину між балами які Між вагою окунь, судак. та щука,бо в нашій братіі все простіше залік від чітко встановленоі ваги на два види риби "Карп і Амур" можливо не було б діда з РАПІРОЮ
Відповісти

Повернутись до “Обговорення змагань”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей