Ультралайт

палки, катушки, жилка, шнури....
Рома
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Рома »

Ось таку рибину було спіймано 12.11.08 одним вінницьким рибалкою за допомогою УЛ спінінгу 8O .
Зображення
Детальніше як все відбувалося:
http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=657
звіт № #1496
Зображення Romanmix2002
V.Pavlo
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення V.Pavlo »

Тут трошки полазив по сайтах знайшов інфу про воблєрки , може когось зацікавить .
http://www.fion.ru/new/448/
http://www.fion.ru/new/463/
Сам скоро думаю перейду на УЛ ... Але з весни пока тільки на Лайт , треба все поступово робити .
www.active.lviv.ua
Livera
Споглядаючий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Livera »

ДА зима,мормишкі... балансіри... НЕПРЕ.Весна і УЛ. ось що недае спокою.так досить лірікі ,конкретне питання до рівенських колег шо з УЛ. спінінгів в магазинах е? Два зезона юзав LEGEND ELIT ES 70 MLF 3.5-10.5гр. лайт,хочу УЛ.
saloid
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення saloid »

Вибачте новачка. Можливо не в ту рубрику пишу (юзар з мене слабенький). Жахливо хочеться половити ВЕЛИКОГО головня. Підкажіть буть-ласка річки і приблизні місця. Відстань не лімітує.
Заздалегідь дякую.
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

saloid писав: Жахливо хочеться половити ВЕЛИКОГО головня. Підкажіть буть-ласка річки і приблизні місця. Відстань не лімітує.
Заздалегідь дякую.
Здам точку, Млинівщина, Іква -десь між Млиновом та Бокіймою...
saloid
Нуб
Контактна інформація:

Дякую за нежадність, але Ікву від Млинова я давно обходив. Хочеться чогось нового. Дуже цікавить головень на Горині. Там мусять бути великі екземпляри. Хочу попасти і на Дністер.
B.B.B
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення B.B.B »

saloid писав:Дякую за нежадність, але Ікву від Млинова я давно обходив. Хочеться чогось нового. Дуже цікавить головень на Горині. Там мусять бути великі екземпляри. Хочу попасти і на Дністер.
У тій же Ікві восени ловили головня на 2 кг і більше - це 1.
Хріники - нижче греблі - є екземпляри до 3 і більше кг - це 2.
Торговиця - екземпляри ті ж - це 3.
saloid
Нуб
Контактна інформація:

У Хріниках на гребліі головень не стоїть- він туди підходить по високій воді. В Торговиці я не люблю рибачити- багато людей, та і бомблять регулярно. Хочеться нових гарних місць.
Дякую.
saloid
Нуб
Контактна інформація:

5-10 це занадто, а 2-3кг в самий раз. А на Дністер хочу поїхати вже давно.
B.B.B
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення B.B.B »

Якось один із рибалок відзначив приблизно наступне - хочеш знайти гарного головня - ходи над обривами, а звідти і побачиш, де він є. Гадаю, таких місць має бути достатньо будь де
saloid
Нуб
Контактна інформація:

Оце вже по суті. Під обривами. Зрозуміло.
ZVod
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ZVod »

B.B.B писав:Якось один із рибалок відзначив приблизно наступне - хочеш знайти гарного головня - ходи над обривами, а звідти і побачиш, де він є. Гадаю, таких місць має бути достатньо будь де
100% що так.... правда побачич не побачиш ... а ось зловити можна... іще крупний головень риба не зграйна .... один два тай все ... решти на даному участку в цей день можна не чекати... (це моя думка)

http://rybalka.rovno.ua/modules.php?nam ... =5392#5392
Рома
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Рома »

Хто може сказати що небуть про дану палку
Зображення Romanmix2002
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Якби ще знати який в неї строй, можна було б зробити хоч якісь висновки. Нічого за неї не чув але по характеристикам вроді норм. Рекомендував би перед тим як купляти, все ж таки потрусити її при можливості.
Не учи рыбу плавать!
tohin
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

На вигляд наче нічього.Але не тримавши палку в руках навіть не думайте її купувати.Хіба що вам порадить його людина,думці якої ви довіряєте як собі.Я наприклад коли брав свій ул,то спочатку декілька разів на виставці потряс його.Потім мій знайомий купив собі дринчика тієї ж серії,але з іншим тестом.Ще раз відчув її в руках і остаточно впевнився в виборі.Тоді вже замовив її собі.Звичайно ж не завжди виходить так як я описав.Краще на мою думку все ж не поспішати.
На рахунок Brat Fishing,як бюджетний варіант зійде.
Зрозуміло що вказаний там тест трішки не дотриманий.Що стосується конкретно моделі Felhen,то мене не влаштовує особисто дві речі:
-стрій у нього трішки не зрозумілий.А саме,незалежно від того,як закидати,різко чи плавно,одна і та ж приманка падає на однаковій відстані.Простіше кажучи спін не розганяє приманку,не передає енергію.Але ж і ціна відповідна.
-Перше від котушки(вхідне)кільце,ну дуже вже маленьке,і це також дуже негативно впливає на дальність закидання.
В цій же ціновій категорії,до 200 грн, є ще одна паличка.Це Flagman Sensor.На мою думку,вищезазначену палку він точно обігрує.Досвід використання Сенсора є у декількох наших місцевих спортсменів.
Є непоганий бюджетний лайт у Golden Catch.Модель Nirvana.
Реальний тест далекий від УЛ,але по всім характеристикам він значно переграє попередні моделі.
Зазначений тест up to 10.Реально ж приблизно 3-15.Проте як кидає вона відмінно,так і з крупною рибою,як для свого тесту,справляється відмінно.Юра з Млинова брав нею щуку за три(точної ваги не пам"ятаю).Орієнтовна ціна до 300 грн,залежно від довжини.
Такщо добре зважте,потрусіть,а тоді беріть :D
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Відповісти

Повернутись до “Спінінгові снасті”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість