Чи варто брати кредит на пару тижнів?
Чи варто брати кредит на пару тижнів?
Привіт. У мене тут ситуація: хочемо з родиною поїхати на відпочинок, але грошей не вистачає до зарплати. Ось і думаю: чи варто брати кредит на пару тижнів, щоб закрити питання? Хочеться насолодитися відпочинком, а потім все спокійно повернути. Хто користувався такими послугами?
-
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
Re: Чи варто брати кредит на пару тижнів?
Привіт! Можу сказати, що сам стикнувся з подібною ситуацією минулого року. Я тоді теж вирішував питання з грошима для подорожі і звернувся до МФО, бо це швидко й зручно. Подав заявку онлайн, і вже через кілька хвилин гроші були на картці. Все без зайвих питань і перевірок. Правда, треба бути обережним із термінами погашення, щоб не переплатити.
Міша
Дякую за пораду! Я також думав про МФО, але переживаю щодо відсотків. Можливо, є якась компанія, яка дійсно не бере шалені ставки і надає кредит швидко? До речі, у якій МФО ти брав кредит?
-
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
Знаєш, зі свого досвіду я би порекомендував МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Це новий сервіс, який видає кредити дуже швидко і без зайвих формальностей. Я особисто користувався ними минулого місяця, коли терміново потрібно було вирішити фінансове питання. Оформлення заявки займає максимум 15 хвилин, і все прозоро: ти одразу бачиш суму, яку потрібно повернути. Ніяких прихованих комісій. Можна оформити заявку на їхньому сайті. Думаю, для твого відпочинку це ідеальний варіант.

Міша
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: dimafikas і 3 гостей