Грушвица

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

100 гривень з компанії рибалок??
bag25
Дослідник
Телефон: 0504438557
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bag25 »

stal1n писав:100 гривень з компанії рибалок??

Ні, за одного рибака.
vvi
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

а якщо ще є просто не рибаки а любителі відпочити з них також по 100 грн. а якщо з сімєю ???? це ж абсурд
"... А в это время сейчас кто то на рыбалке..."
bag25
Дослідник
Контактна інформація:

Я ж написав - з рибака. Про виїзди просто відпочити, не скажу бо не знаю. Ловили компаніями, їли, пили. Я до них не підходив і не питав скільки заплатили за компанію. Це рибацький став а не природа. Представте коли я приїду порибачіть, а мені скажуть - мість неме бо повний берег відпочиваючих.

Я не зацікавлений рекламувати цю водойму, і нюянсів всіх не знаю. Я звичайний рибалка котрий любить половити рибу на культурному ставку (без сміття та з достатньою кількістю риби в водоймі). Тому вибачте, що можливо не даю конкретні відповіді.
bag25
Дослідник
Контактна інформація:

На рахунок сімї: Сам їздив з дружиною та дитиною. Платив за себе. Питань ніяких не було. Але це ж не компанія з сіми (образно) мужиків котрі їдуть випить, а один з них буде ловить.
Виталик2009
Той, що в джунглях сидить
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Виталик2009 »

В Грушвиці рибалити можна? Якщо так то яка вартість квитка? Чи можна з ночівлею?
RUBAK
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення RUBAK »

Скажіть хто знає до хазяїна ставка номер телефону!!
<div>  </div>
Николай33
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Николай33 »

Вчора був у грушвиці, дуже гарно провів час, і не погано порибачив!
Приїхав на ставочок трішкі пізновато, на пів дороги прийшлося повертатись, забув як це не странно прозвучить вудки :), і ось о 8 ранку я на ставочку, вітерця практично нема, поїхав на свое старе місце, і відразу закинув поплавочну вудку на кукурудзу, і не вспівши другу вудку налаштовати, як покльовочка і моя вудочка майже успіла втікти, з хвилину бородьби і в садочку дзеркальний карпик грамм 800, знову закинув, і відразу друга покльовочка, і уже лускастий трішечки менший в садочку, і як тільки закинув другу вудочку теж на кукурудзу, і знову покльовочка, і третій карпик в садочку, про себе думаю, як що так і далі, то годинку другу половлю, і поїду до дому, і не стану замішувати прикормку і ставити родпод з карповими снастями, але подув сильний вітер, і клювання карпіків припинилось, чим тільки не приманював, але карпіків більш я не впіймав, але відірвався на карасиках, і вони хвайно підросли, одного зловив грамм на 400, і так як клювання відбувалося не дуже часто, то я принявся за учобу жінки, вона вмене тренувалась на точному закиданні кормушки на новеньку фідерну вудочку (яку я їй за день до цього купив) і вона за 8 годин рибалки упіймала 9 карасів, і в самому кінці їй поталанило упіймати карпика, радості було на весь ставочок :)
отож з рахунком 24 карасика і три карпика мною упійманих, і 9 карасиків і один красень карпик жінки, загальна вага була такою: 10 кілограмів 60 грамів, і ми поїхали до дому з гарним позитивом!
Доречі, вода зовсім мутно-зелена, тобто вода не зважаючи на похолодання і пору року, дуже цвіте, мабудь це впливае на даному водоймі на поведінку риби, бо її там уже майже 4 тиждні не кормлять, да і раніше кормили аби считалось.
P.S. карасиків переважно ловив на манку розмішану з сухою кровью, і добавив дві капельки аромату аніса.
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Грація, Николай!

Ось і в тебе почалися позитивні звіти, що радує!

Ні хвоста, ні луски вам з дружиною у подальшому!
Не учи рыбу плавать!
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Николай33 писав:Вчора був у грушвиці, дуже гарно провів час, і не погано порибачив!
Таку класну розповідь слід фотками підігрівати :wink: 8)
Николай33
Бувалий
Контактна інформація:

shalun_99 писав:
Николай33 писав:Вчора був у грушвиці, дуже гарно провів час, і не погано порибачив!
Таку класну розповідь слід фотками підігрівати :wink: 8)
Завтра еду в Грушвицю, и не забуду взять фотик!
Сегодня жена звонила сторожу, он сообщил что есть рыбаки, и у них клюёт, так что повод есть что бы сьездить!
shalun_99

Николай33 писав:
Завтра еду в Грушвицю, и не забуду взять фотик!
Сегодня жена звонила сторожу, он сообщил что есть рыбаки, и у них клюёт, так что повод есть что бы сьездить!
Ждемосссссс :wink:
Николай33
Бувалий
Контактна інформація:

в 7 утра мы приехали в Грушвицю, поздоровавшись с сторожем, отправились на своё место (там где дерево у воды), и ... первая поклёвка была где то в 9 утра, но , рыбу (по всей видимости карпик где то с кило) выудить не удалось, она ломанулсь со всей дури в мою сторону, появилась слабина, и .., ну ничего главное поклевка и кусочек азарта, дальше снова тишина, изредка попискивали сигнализаторы, на поплавочную ловил карасиков, какие то мелковатые сегодня ловились, перепробовал много насадок, но карпики больше не клевали, где то после 4-х дня, я нашол в закромах техноплактонную таблеточку с запахом фруктовым, на крючки насадил крупный белый пенопласт (шарики) и на авось забросил, помню что в Крыму когда ловил на эту снасть, то таблетка где то за часа 4 рассасывалась, сейчас вода холодная, решил до конца рыбалки не вытягивать, и уже когда стали собираться домой, и уже некоторые удочки смотал и упаковал в чехол, тут долгожданный пи-и-и-и-и, по бойкости и сопротивлению руки вспомнили крымских толстолобиков, даже сомнений не было что там кто то другой, так как за весь день крупнее 300 грамм карася не поймал, то решил быть предусторожным, и отпустил фрикцион стал выматывать толстолобика, и вот он на берегу, и сразу этот специфический но в тот же момент приятный запах толстолобика, сразу фотосесия, и с хорошим настроением поехал домой, кстате таблекта за 2.5 часа практически совсем не растворилась, видать слишком вода холодная.
Зображення
вес толстолобика 2350гр
dyak
Споглядаючий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення dyak »

Не знаю мужики як вам, а для мене краще залити 100 грн в бак, і поїхати на справжню рибалку, там де є азарт, а якщо три людини то за 300 грн можна знайти місце для рибалки та відпочинку набагато цікавіше за Грушвицю. Ото "цікаво" ловити рибу там де відро води не зачерпнеш щоб не попалась риба.
shalun_99

dyak писав:Не знаю мужики як вам, а для мене краще залити 100 грн в бак, і поїхати на справжню рибалку, там де є азарт, а якщо три людини то за 300 грн можна знайти місце для рибалки та відпочинку набагато цікавіше за Грушвицю. Ото "цікаво" ловити рибу там де відро води не зачерпнеш щоб не попалась риба.
Сильно флудити немаю бажання, але де можна зараз із заправленим баком знайти "справжню рибалку"? І ще одне - слід зауважити, що для кожного рибалки, таке поняття буде відрізнятись і причому суттєво :wink: Про "справжню рибалку" взагалі слід окрему тему відкрити - щоб кожен висловив своє бачення.
А Коля - молодець! Викрутився в із ситуації та вполював екземплярчика гарного. "Толстий" гарненький, нарешті побачив як хтось його вполював на "техніка"...
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість