Грушвица
- bag25
- Дослідник
- Телефон: 0504438557
- Контактна інформація:
Я ж написав - з рибака. Про виїзди просто відпочити, не скажу бо не знаю. Ловили компаніями, їли, пили. Я до них не підходив і не питав скільки заплатили за компанію. Це рибацький став а не природа. Представте коли я приїду порибачіть, а мені скажуть - мість неме бо повний берег відпочиваючих.
Я не зацікавлений рекламувати цю водойму, і нюянсів всіх не знаю. Я звичайний рибалка котрий любить половити рибу на культурному ставку (без сміття та з достатньою кількістю риби в водоймі). Тому вибачте, що можливо не даю конкретні відповіді.
Я не зацікавлений рекламувати цю водойму, і нюянсів всіх не знаю. Я звичайний рибалка котрий любить половити рибу на культурному ставку (без сміття та з достатньою кількістю риби в водоймі). Тому вибачте, що можливо не даю конкретні відповіді.
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
- Николай33
- Бувалий
- Контактна інформація:
Вчора був у грушвиці, дуже гарно провів час, і не погано порибачив!
Приїхав на ставочок трішкі пізновато, на пів дороги прийшлося повертатись, забув як це не странно прозвучить вудки
, і ось о 8 ранку я на ставочку, вітерця практично нема, поїхав на свое старе місце, і відразу закинув поплавочну вудку на кукурудзу, і не вспівши другу вудку налаштовати, як покльовочка і моя вудочка майже успіла втікти, з хвилину бородьби і в садочку дзеркальний карпик грамм 800, знову закинув, і відразу друга покльовочка, і уже лускастий трішечки менший в садочку, і як тільки закинув другу вудочку теж на кукурудзу, і знову покльовочка, і третій карпик в садочку, про себе думаю, як що так і далі, то годинку другу половлю, і поїду до дому, і не стану замішувати прикормку і ставити родпод з карповими снастями, але подув сильний вітер, і клювання карпіків припинилось, чим тільки не приманював, але карпіків більш я не впіймав, але відірвався на карасиках, і вони хвайно підросли, одного зловив грамм на 400, і так як клювання відбувалося не дуже часто, то я принявся за учобу жінки, вона вмене тренувалась на точному закиданні кормушки на новеньку фідерну вудочку (яку я їй за день до цього купив) і вона за 8 годин рибалки упіймала 9 карасів, і в самому кінці їй поталанило упіймати карпика, радості було на весь ставочок 
отож з рахунком 24 карасика і три карпика мною упійманих, і 9 карасиків і один красень карпик жінки, загальна вага була такою: 10 кілограмів 60 грамів, і ми поїхали до дому з гарним позитивом!
Доречі, вода зовсім мутно-зелена, тобто вода не зважаючи на похолодання і пору року, дуже цвіте, мабудь це впливае на даному водоймі на поведінку риби, бо її там уже майже 4 тиждні не кормлять, да і раніше кормили аби считалось.
P.S. карасиків переважно ловив на манку розмішану з сухою кровью, і добавив дві капельки аромату аніса.
Приїхав на ставочок трішкі пізновато, на пів дороги прийшлося повертатись, забув як це не странно прозвучить вудки

отож з рахунком 24 карасика і три карпика мною упійманих, і 9 карасиків і один красень карпик жінки, загальна вага була такою: 10 кілограмів 60 грамів, і ми поїхали до дому з гарним позитивом!
Доречі, вода зовсім мутно-зелена, тобто вода не зважаючи на похолодання і пору року, дуже цвіте, мабудь це впливае на даному водоймі на поведінку риби, бо її там уже майже 4 тиждні не кормлять, да і раніше кормили аби считалось.
P.S. карасиків переважно ловив на манку розмішану з сухою кровью, і добавив дві капельки аромату аніса.
- Николай33
- Бувалий
- Контактна інформація:
Завтра еду в Грушвицю, и не забуду взять фотик!shalun_99 писав:Таку класну розповідь слід фотками підігріватиНиколай33 писав:Вчора був у грушвиці, дуже гарно провів час, і не погано порибачив!8)
Сегодня жена звонила сторожу, он сообщил что есть рыбаки, и у них клюёт, так что повод есть что бы сьездить!
- Николай33
- Бувалий
- Контактна інформація:
в 7 утра мы приехали в Грушвицю, поздоровавшись с сторожем, отправились на своё место (там где дерево у воды), и ... первая поклёвка была где то в 9 утра, но , рыбу (по всей видимости карпик где то с кило) выудить не удалось, она ломанулсь со всей дури в мою сторону, появилась слабина, и .., ну ничего главное поклевка и кусочек азарта, дальше снова тишина, изредка попискивали сигнализаторы, на поплавочную ловил карасиков, какие то мелковатые сегодня ловились, перепробовал много насадок, но карпики больше не клевали, где то после 4-х дня, я нашол в закромах техноплактонную таблеточку с запахом фруктовым, на крючки насадил крупный белый пенопласт (шарики) и на авось забросил, помню что в Крыму когда ловил на эту снасть, то таблетка где то за часа 4 рассасывалась, сейчас вода холодная, решил до конца рыбалки не вытягивать, и уже когда стали собираться домой, и уже некоторые удочки смотал и упаковал в чехол, тут долгожданный пи-и-и-и-и, по бойкости и сопротивлению руки вспомнили крымских толстолобиков, даже сомнений не было что там кто то другой, так как за весь день крупнее 300 грамм карася не поймал, то решил быть предусторожным, и отпустил фрикцион стал выматывать толстолобика, и вот он на берегу, и сразу этот специфический но в тот же момент приятный запах толстолобика, сразу фотосесия, и с хорошим настроением поехал домой, кстате таблекта за 2.5 часа практически совсем не растворилась, видать слишком вода холодная.

вес толстолобика 2350гр

вес толстолобика 2350гр
Сильно флудити немаю бажання, але де можна зараз із заправленим баком знайти "справжню рибалку"? І ще одне - слід зауважити, що для кожного рибалки, таке поняття буде відрізнятись і причому суттєвоdyak писав:Не знаю мужики як вам, а для мене краще залити 100 грн в бак, і поїхати на справжню рибалку, там де є азарт, а якщо три людини то за 300 грн можна знайти місце для рибалки та відпочинку набагато цікавіше за Грушвицю. Ото "цікаво" ловити рибу там де відро води не зачерпнеш щоб не попалась риба.
А Коля - молодець! Викрутився в із ситуації та вполював екземплярчика гарного. "Толстий" гарненький, нарешті побачив як хтось його вполював на "техніка"...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість