Де замовити дійсно якісні аромки для самозамісу?

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
natan777
Контактна інформація:

Де замовити дійсно якісні аромки для самозамісу?

Непрочитане повідомлення natan777 »

Хлопці, підкажіть, будь ласка, хто знає, де зараз можна замовити дійсно якісні аромки для самозамісу? Щоб вибір був нормальний, не тільки стандартні смаки, а щось цікаве й нестандартне теж, і щоб не хімозило сильно. Бо на кількох сайтах вже замовляв — то якість кульгає, то смак не той, що заявлений. Хочу знайти перевірений інтернет-магазин, де стабільна якість і швидка доставка. Можливо, хтось має перевірені варіанти або свій улюблений магазин?
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Re: Де замовити дійсно якісні аромки для самозамісу?

Непрочитане повідомлення 123456789 »

Я теж довго шукав нормальні аромки для самозамісу, і скажу чесно — це було не так просто. Часто траплявся або слабкий смак, або якийсь сторонній присмак. Нарешті натрапив на магазин, де все стабільно: аромат яскравий, не терпкий, легко міксується з базою, і немає хімозного відчуття.
skywalker3000
Контактна інформація:

Re: Де замовити дійсно якісні аромки для самозамісу?

Непрочитане повідомлення skywalker3000 »

Я займаюсь самозамісом вже понад два роки, і за цей час перепробував багато ароматизаторів з різних джерел. Часто стикався з проблемами: нестабільна якість, брак яскравого смаку, а іноді навіть неочікувані реакції при змішуванні з основою.
Але нещодавно відкрив для себе ароми для бази https://vapetemptation.com.ua/aromki-dla-veipa/ в інтернет-магазині Temptation — і був приємно здивований. Дуже широкий асортимент смаків, включаючи як класику, так і цікаві екзотичні варіанти. Дійсно висока якість: аромат стійкий, насичений, ідеально поєднується з базою, не викликає неприємного післясмаку. До того ж, дуже зручно замовляти: зрозумілий сайт, оптимальні ціни, якісний товар.
Зображення
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], IvonneBressler, Semrush [Bot] і 1 гість