Як вибрати хорошу автошколу?

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Як вибрати хорошу автошколу?

Непрочитане повідомлення 123456789 »

Привіт усім! Дуже потрібна ваша порада, бо я вже в паніці :facepalm: . Хочу піти на права, але ніяк не можу вибрати автошколу. Таких варіантів купа, але ж яка з них дійсно навчить нормально їздити, а не просто "для галочки"? Бо реально боюся сісти за кермо — ніколи не пробувала навіть рушати. Хочу, щоб інструктор був терплячий, нормальна машина, і щоб після всього не страшно було самому виїхати на дорогу. Поділіться, будь ласка, хто де навчався і чи були задоволені!
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Re: Як вибрати хорошу автошколу?

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Я тебе чудово розумію! Я теж довго шукала, бо відгуки скрізь різні — то хвалять, то сварять. Але скажу по собі: найголовніше — це інструктор! Якщо попався нормальний, з терпінням і почуттям гумору — пів справи зроблено. А от коли бурчить і тільки нервує, то яке там навчання, самі нерви. Я як ішла, теж була перелякана — думала, що водіння точно не моє. Але коли почали практику з інструктором, якось все поступово стало на свої місця. Тому головне — не тільки школа, а хто тебе буде вчити.
Міша
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення 123456789 »

От дякую! Ти мені реально додала трохи впевненості. Бо я вже думала, що всі навколо народжуються з водійським талантом, а я одна така — в паніці від самої думки про зчеплення. І ще цей вибір школи — то в одній ціни захмарні, то в іншій старі машини й кажуть, що уроки часто скасовують. А я ж хочу нормально вчитись, а не тільки щоб папірець був. Якщо не секрет — а де саме ти навчалась? Бо мені треба, щоб підхід був людський, а не "ти сама винна, що нічого не вмієш".
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Та не секрет зовсім! Я навчалась у школі, яка мені реально зайшла — від атмосфери до інструкторів. Називалась «Магістраль», може чула. У мене досі тільки приємні враження. По-перше, програма навчання водіння дуже продумана: спочатку все пояснюють у класі, без всякої води, а потім уже сідаєш за кермо. І от там усе починається! Інструктор попався з нервами залізними — я й глохла, й крутилась не туди, а він з посмішкою: «Все буде, не хвилюйся». Машини нормальні, не якісь розвалюхи. Ще сподобалось, що можна обрати графік зручний, бо я працюю, і мені було важливо не пропускати заняття. Після курсу реально не страшно виїжджати на дорогу. Я вже кілька разів сама їздила за місто — і жива, й щаслива :) . Так що, якщо думаєш — не зволікай, головне зробити перший крок!

Зображення
Міша
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], Google [Bot], IvonneBressler і 0 гостей