Звичайно попери варті на життя. Насправді попер - це досить складна приманка. ловлячи на неї рибаку треба хоча би трохи орієнтуватись де можлива стоянка риби або схованка, також треба неабияке уміння прицільно закидати його, наприклад в тонкий коридор серед очерету...V.Pavlo писав:класний трофей , попери це для мене відкриття цього сезону і думаю і це на довго , а з проперами були рибалки , чи варті пропери на життя .
В мене був випадок (карьери в Хотині) це було в вересні. Я приїхав туди десь о 16-годині вечора. На той момент по березі 1-го і 2-го карьерів ходило десь 5 чоловік. Я підійшов до них і попитав як кльов і все таке, нащо отримав відповідь - "НЕ КЛЮЄ СЬОГОДНІ". Вони рибалили на цих водоймах з 8-ої ранку і по нулям. Я прийшов з спінінгом і з привязаним до нього попером Rapala PS-5. Спінінг в мене простий BratFishing cast 5-25g. Строй - бистрий (але на мою думку скоріше середній). Я так ще простояв біля них десь хвилин 15 і зі словами "ЗАРАЗ БУДЕ ЩУКА" пішов від них на 2-гий карьер. На свої слова я отримав від них тільки усмішки і вигуки "ДАВАЙ-ДАВАЙ, тут таких я ти багато вже було сьогодні, і ніхто нічого не зловив".
Я не зважаючи на їхні вигуки пішов на свое місце. І не пройшло і 3хв. я к я їм вигукнув: "Дивіться Є!!!!!". І це на попер. Можливо я б не зміг зловити цю зубату красуню, як би я не знав де вона сидить. Але постійно спостерігаючи на водоймі за рибою і за її поведінкою я зміг запамятати де саме вона ховається і де найчастіше з'являється. При чому ці рибалки з якими я розмовляв казали мені що вони сюди їздять постійно - і дуже добре знають ці водойми.
А от без посередньо і сама красуня: 8)

На фото так само видно саме мій найулюбленіший попер!!!!
А от і ще один з трофеїв також на цей попер і також на цих карьерах:
Це риба моєї мрії :lol: :lol: :lol: 8)

На цій картинці також і видно сам карьер. :!: :!: :!:

Так що я думаю, що ПОПЕР - нетільки має право на життя але і заслуговує на особливу увагу серед усіх приманок на сьогоднішній день!!!! :!: :!: :!: