Чемпионат Ровенской области спиннинг с берега

фестивалі та різного роду тусовки
Vik
Герой
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vik »

Мої найщиріші привітання переможцям
докую всім за чудову компанію. Змагання були організовані просто на 5+++,
особлива подяка Дімону, молодець, з обовязками відповідального за змагання справився чучово, так тримати!!! Богдану, Куму та Патіку які оргнізували "пивне свято", пиво було супер!!!
Так тримати!!!
B.B.B
Боєць
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення B.B.B »

Команда „Волинь” вітає чемпіонів, призерів, усіх учасників, спонсорів та гостей змагання.
Організація змагання, підготовка ставу, сам процес – все супер!
Молодці, так тримати!
Винятково класний виступ Івана Щевича і це у всіх етапах змагання – одне слово, майстер.
В цілому, молодці усі учасники. Було помітно, що кожен старається, кожен бореться. І все це відбувалось спортивно, виважено. Молодці – повага та шанування!
Будемо чекати на остаточний протокол змагання.
Jigmen
Бувалий
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Jigmen »

От львовян огромное спасибо организаторам спортивного праздника,спонсорам мероприятия а также всем участникам!!!Праздник удался на славу!!!Победитедям-респект :!:, всем участникам благодарность за честную и безкомпромисную борьбу!До новых встреч на водоемах!
Рыба-ДРУГ,а не ЕДА!!!
KYM
Бро
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Вітаю переможців та призерів, а також усіх учасників змагань!
Організаторам подяка за їхню працю, суддям за судівство!
Дякую усім командам за чесну боротьбу, особлива подяка спортсменам з інших областей, які в некомфортний "кризовий" час знайшли можливість приїхати позмагатися на Рівненщину.
Дуже радий за призерів в особистому заліку. Володя Зозуля продемонстрував усі якості майстра, вчасно підібрав ключик до рибки і без нервів та криків досягнув відмінного результату.
Безмежно радий за Патіка, нарешті нагорода знайшла героя, Саша досягнув своєї мети та довів, що Альбатроси також мають "зоркий глаз" та тверезий розум, молоток, друже!
Ну а за Івана Павловича я взагалі мовчу, як кажуть - "Красоту не испортишь", так і про Щевича - "Талант не пропьёшь", молодець товаришу Президенте, три одинички взяти було ну дууууже важко.
Дякую усім спортсменам, які не показували свої нерви, а тримали їх при собі, адже для де-яких це виявилося неможливим, але ж краще про хороше :D
Щодо свого виступу - не можу назвати його вдалим, очікував кращого, але той факт, що не тренувався по тій стороні де були зони А та В дав про себе знати.
В першому етапі полінувався вдіти вейдерси, а вони мені абсолютно не завадили б, чоботи з зав"язками ззаду які я взув, були б доречними хі ба що на Азовському морі :lol:
Другий етап пройшов ніби-то непагано.
У третьому - перший старт, дуже злий на себе за те, що не побіг за Патіком, який явно знав де є активний окунець, втратив багато часу і т.і. ...
В останньому старті мав близько десятка сходів, нервішки дали про себе знати, не треба було поспішати з виважуванням - під кінець окунь брав приманку не так активно, а я на це не звернув уваги. Ну і хороших розмірів окунчик, що зійшов в пів-метра від мене, якого я хотів взяти підсаком але вагався як краще, нагадив у душу по-дорослому. Усі шанси на 2-ге місце в зоні були мені надані, але я не до кінця цим скористався, дуже прикро...
Але як прикро не було б, атмосфера самого св"ята змагань незабутня, живе спілкування з однодумцями і дружня обстановка - це найкращий приз за проведений на водоймі час.
Більше неповезло людям, які занурилися у палатку та просиділи в ній 2 дні "сами с собою ведя беседу" та забувши про аспекти спілкування з колегами, але думаю, вони колись зрозуміють що для них важливіше... :)
Усім ні хвоста, ні луски, до зустрічі на водоймах у доброзичливій обстановці!
Не учи рыбу плавать!
Dimon999
Дослідник
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Dimon999 »

несколько фото
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
bogdan
Герой
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Найменша щука - 9 ( :!: :!: :!: ) грам. Упіймав його лідер мормишечного рейтингу України Василь Степанюк "Валта". Здається рекорд вінничанина Макса Балабанова - 11 грам щупак - побитий!!!
EXPERT
Рідненький
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Нарешті і я напишу маленький звіт.
До змагань я вирішив підійти серйозно, так як деякі рибалки почали вагатися в моїй вправності ловити рибу.
Команда зібралась з сильних спортсменів, але у Фічука Петра по поважній причині прийняти участь в змаганнях не вийшло.
Свою допомогу у формуванні команди запропонував Гаврилін Михайло, яку ми з Степчуком Петром прийняли.
Розпочалась підготовка до змагань.
Два виїзди на тренування ніякої системи не виявили. Окуні брали активно і на всі практично приманки, але були певні місця, де окунів було більше.
Стосовно щук, то тільки один раз навпроти зони (В) ввечері дуже активно брала.
Я нарахував з одного місця до п’яти щучих покльовок підряд, але це був скачок активності щучок.
Трава з кожним виїздом ставала все більшою, тому вирішено класичним джигом не займатись, окрім зони (С).
Михайло можна так сказати тільки починає свою спортивну кар’єру, тому потрібно було навчити тонкощам спортивної боротьби, як в моральному плані, так і в оснащені та техніці.
Останнє тренування на виважування окунів та правильній підсічці, ми провели в Гориньграді.
Там окунці на кожному забросі цепляються.
Отже жеребкування, мені випадає зона (А) .
Перший старт. Я стартую з першого сектора, але другий більш перспективний тому я одразу вмочивши твістер, перейшов в сусідній сектор.
Ловив на дюймовий хамелеон з головкою 2 гр.
Джигував по дну. За перший час на одному місці я наловив біля 20 окунів, та одну щучку на 320 гр.
Друга година, і я стартую з останнього сектора.
Ставлю головку 1.25 гр та хамелеон ¾.
Проводка повільна з підсмикуванням.
На останньому секторі риби не було і я перейшов в сусідній.
Там знайшов стайку окунів, де і наловив з двух секторів біля 20 окунців.
Третій старт в мене з 13 сектора .
Прийшлось побігати по зоні в пошуку окунців, наскубав помаленьку біля 15 шт. і я перший в зоні.
Степчук не погано в трійці, а Гаврилін не справився з хвилюванням 12 в підсумку 7 командне після першого етапу.
Другий старт зона (С).
Михайло розповів, що ловиться і де .
Стартую з перших номерів. Після перших забросів заробляю покльовку окуня, а згодом і щучка відкусила хвоста на твістері.
На жаль, за хамської поведінки одного зі спортсменів мені прийшлось зміститись на середні сектора.
За перший етап я спіймав тільки одного окунця.
Ловив дюймовим хамелеоном на 3 гр головці.
Другий старт.
Я повертаюсь знову, там де були покльовки і знову стукає, але не бере.
Все-таки я спромігся підсікти щучку гр. 300 тільки неправильне виважування і зробивши свічку щучка помахала мені хвостом.
Посваривши себе за дитячі помилки я продовжував ловити.
Далеко не відходячи до кінця етапу, я зловив маленького окунця та щучку гр. 100.
Третій старт в кінці зони.
Там мілководдя тому я ловив на 1.25 груз та хамелеон ¾.
Зі старту зловив декілька окунців і тут прибіг Гуменюк Микола з Вінниці
Зайшовши по коліна розлякав всю рибу.
Потрібно було чекати хв. 10.
Через деякий час Микола нічого не зловивши побіг в середину зони де час від часу витягували окунців.
За хв. 10-15 в мене розпочали клювати окунці і я до кінця етапу наловив 19 шт, що принесло перше місце в зоні.
Мені повезло, що спортсмени мені залишили останні 7 секторів.
Степчук теж не погано, та Гаврилін справився з стартовим мандражем зайняв серединку.
В підсумку двох етапів наша команда вийшла на 2 місце.
Команда «СТАРТЕР +» нам здавалась не досяжною в третьому етапі, так як в складі дуже сильні спортсмени і навряд чи хтось завалиться.
Отже в нас ціль на третій етап втримати позиції.
Степчуку детально по всіх секторах розписали де і що ловиться.
Гавриліну було важче, так як зона (А) найтажча і непередбачувана.
Мені в зоні (В)здавалось все ясно. Працювали сектора біля 14 та кінець зони.
Все так як на тренуванні.
Третій старт зона (В).
Ставлю джиг головку 1гр. та модифікований хамелеон.
Старт з 7 сектора.
Перед стартом помічаю, що окунець в мене в секторі ганяє мелоч.
Вагаюсь бігти одразу в 14 сектор, чи попробувати половити в 7.
Вирішую бігти. Старт. Прибігаю в потрібний сектор, а ніхто не ловить- риба змістилась.
Повертаюсь на свій сектор де помітив окунів і з перших забросів на кожній проводці окунь. Я залишився не довго не поміченим, Потапов Олександр першим прибіг і став поряд.
Ми в двох тягаєм окунців, але Саша помітно відстає, а тут ще не поладки з снастю.
Згодом всі місця біля нас були зайняті.
За перший час я зловив 40 окунів і це мабуть рекорд змагань.
Другий час окунь бум менш активним, і я з 12 сектора зловив найбільше окунців десь біля 15.
Третій час найтяжчий.
Клювало слабо, я вже знав що мене ніхто не здожене і тому вирішив прогулятись по зоні подивитись де ще залишилась риба.
Окунців я знайшов в кінці зони. Окунці смикали, але ловитись відмовлялися. Я поставив більш мініатюрну приманку і за останніх хв. 20 зловив 11 окунців.
Мої колеги по команді теж виступили вдало. Петро знову в верху таблиці і Михайло далеко не втік. Одним словом – молодці, спрацювали на всі 100%, за що їм велика вдячність.
Дякую всім спортсменам за безкомпромісну боротьбу, та вітання.
RERIKSTER

Непрочитане повідомлення RERIKSTER »

äóæå ïðèºìíî ïðîâ³â ÷àñ íà çìàãàííÿõ, ³ òåïåð áà÷ó, ùî â ìåí³ º ìåòà äî ÿêî¿ ùå éòè ³ éòè ...
àëå íàñàìïåðåä äÿêóþ âñ³ì ñïîðòñìåíàì çà íàóêó, áàãàòî ÷îãî âçÿâ äëÿ ñåáå ³ áàãàòî ÷îãî çðîçóì³â, ÿê êàæóòü áóäó ñòàðàòèñü.
³ ÷åñíî ñêàæó ÁÓËÎ ÄÓÆÅ Ö²ÊÀÂÎ ² ϲÇÍÀÂÀËÜÍÎ
StriDer
Дослідник
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення StriDer »

Дякую всім, без кого ці змагання не відбулися б: організаторам, учасникам, суддям, спонсорам! Було дуже цікаво, чесна і напружена боротьба, конкуренція неабияка, дуже сильні спортсмени з кількох областей, а це неоціненний досвід, нові знайомства. Організація як завжди на висоті! Та й самі змагання найбільш "рибні" в цьому сезоні.
Окреме спасибі тим, хто чекав нас, львів"ян, майже до другої години ночі!
Вітання переможцям! До зустрічей!
Dimon999
Дослідник
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Dimon999 »

Львів,дуже приємно було вас бачити. До нових зустрічей :twisted: :evil: :twisted:
pensioner
Боєць
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pensioner »

Даа скажу честно и без понтов - когда став был "безхозный" рыба в нем была посерьезней :oops:
хазяева как в аренду взяли - приспустили и всю "товарную" рыбу выбрали :( сетями и т.д.
в то время когда я там отдыхал (не так и давно) щупаки покрупней были (мягко говоря)
но и так хорошо праздник удался и на Волынь ехать не пришлось :!:
jeka
Ледар
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення jeka »

Мої вітання переможцям! Палич - переконливо :!:
juice
Боєць
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

Результати ІІІ відкритого чемпіонату Рівненської області з лову риби спінінгом з берега

Зображення
StriDer
Дослідник
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення StriDer »

Перегляньте, будь-ласка, 2-й етап, зона С, 6, 7, 8 місця.
Дуже кидається в очі -
Степанюк В. - 1513 балів і 6 місце
Вільгуцький О. - 1678 балів і 8 місце
:!: :?:
bogdan
Герой
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Преса про чемпіонат - http://www.rivnepost.rovno.ua/lenta_msg ... 1244723280
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”