Як оформити робочу візу в Англію?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
Як оформити робочу візу в Англію?
Чи хтось оформлював робочу візу в Англію? Цікавить, як це реально зробити, якщо маєш пропозицію від роботодавця, але ще не зовсім орієнтуєшся в процедурі. Які документи потрібно готувати, скільки це займає часу, і чи можна самому все подати без допомоги агентства?
Re: Як оформити робочу візу в Англію?
Я отримував робочу візу в Британію через запрошення від компанії, яка мала спонсорську ліцензію. Сам процес вимогливий, головне, мати всі документи в порядку і підтвердити, що твоя професія входить у список дефіцитних.
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
Робочу візу в Англію отримав півроку тому, коли мене запросили працювати в IT-компанії. Мав спонсора, який оформив для мене CoS. Найбільше здивувало, наскільки автоматизована система, майже все можна подати онлайн. Але попри це, є дуже багато нюансів у документах.
-
- Контактна інформація:
Коли потрібно було оформити візу, то в певний момент я зрозумів, що сам не впораюся, і звернувся до компанії HOTVISA, яка займається саме такими кейсами. Вони розклали все по поличках, допомогли з усіма етапами, перевірили документи, проконтролювали дедлайни. Завдяки їм я отримав візу в Англію https://www.hotvisa.com.ua/country/united-kingdom без зайвого стресу. Рекомендую їх усім, хто хоче серйозно налаштуватися на роботу в Британії.
Необхідно було підтвердити знання мови, зробити переклади всіх документів, оплатити NHS збір і уважно заповнити анкету. Найменша помилка могла зупинити процес.

Необхідно було підтвердити знання мови, зробити переклади всіх документів, оплатити NHS збір і уважно заповнити анкету. Найменша помилка могла зупинити процес.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], IvonneBressler і 4 гостей